بخش چند نفره ی AC4 فاقد مبارزات دریایی خواهد بود

Easy_GoiiN

کاربر سایت
assassins_creed_3_naval_combat.jpg

Ubisoft امروز اعلام کرد که بخش مالتی پلیر AC IV: Black Flag فاقد مبارزات دریایی و کِشتی ها خواهد بود. بخش محبوبی که برای اولین بار در Assassin's Creed III مورد استفاده قرار گرفت و توجه خیلی ها را جلب کرد، جایی در آنلاین مُد شماره ی چهارم این سری ندارد. Tim Browne (طراح بحش آنلاین بازی) در این باره اعلام کرد :
یک تیم بزرگ در سنگاپور حدود دو سال و نیم در تلاش برای ساخت بخش solo یا تک نفره ی بازی هستند. ما فکر می کنیم قرار دادن مبارزات دریایی در بازی می تواند سرد باشد و از هیجان بازی بکاهد و همچنین این کار به دلایل فنی غیر ممکن است.
Damien Kieken افزود :
شما در بازی شاهد موج هایی بسیار زیبا خواهید بود (در بخش تک نفره). همچنین شما می توانید با موج ها بازی کنید و کشتی خود را با توجه به وزش باد و نحوه ی موج به حرکت در بیاورید. بخش آنلاین AC مربوط می شود به تمام کارهایی که شما به تنهایی و در بین 4 نفر دیگر و همچنین در بخش Free-For-All انجام می دهید. این جالب نیست که شما با پرتاب توپ از کشتی اتان حریفان را نابود کنید.
در حالی که مبارزات دریایی در مالتی AC4 گنجانده نمی شود، پکی بنام Wolfpack برای این عنوان منتشر خواهد شد که شما توانایی ساخت مُد (نوع مسابقه) در بازی را دارید. AC4: Black Flag پاییز امسال برای پلتفرم های PS3, PS3, X360, X1, Wii U و PC منتشر خواهد شد.

منبع

به نظر من درست گفته.
بخش چند نفره (برحخلاف تک نفره!)AC بیشتر بر پایه مخفی کاری بوده... نبرد دریای اصلا با اینجور چیزا جور نیست...
بعدشم این سیستم نبرد در دریاشون اونقدر پیشرفت نکرده که بشه مثلا 10 تا کشتی رو تو یه دریا ول کنن تا همدیگه رو بکشن! فکر هم نمی کنم خیلی حال بده!

اتفاقاً با این حال که نبرد دریایی تو بخش استوری بازی چیز جالبی در نیومد ولی فکر کنم اگر این مُد رو داخل مالتی پلیر جا می دادند خیلی جذاب می شد. [نظر شخصی]

فرض کنید کشتی بخرید، ارتقائش بدید، براش بهترین تجهیزات رو بخرید و بعد 1 دقیقه ای توسط یه پلیر دیگه نابود بشه:دی ولی می تونست بخش آنلاین رو خیلی جذاب تر کنه.

الآن که خودشون در مورد موج صوبت کردن بگم طراحی آب و دریاشون بینظیر و فک دراپ کنه :-o
یک تیم بزرگ در سنگاپور حدود دو سال و نیم در تلاش برای ساخت بخش solo یا تک نفره ی بازی هستند
laugh3-smiley.gif

ما فکر می کنیم قرار دادن مبارزات دریایی در بازی می تواند سرد باشد و از هیجان بازی بکاهد
چَرت و پرت !! :دی اتفاقاً خیلی حال میده فرضاً من با کشتی برم بزنم کشتی Akiba رو بترکونم :bighug:
اصلاً چیزی از این لذت بخش تر نمیشه که :( :دی
همچنین این کار به دلایل فنی غیر ممکن است.
گیر کار همینه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or