بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

LazaR AngeloV

کاربر سایت
Jul 14, 2011
4,702
نام
محمد مهدی
239800 تومان میشه رو نصب اولیه 10 گیگ مجانی هست بعدش میتونین طرح های متخلف بگیرین که اینی که من دارم ماهی 70 تومن هست.
سرویساشو زده بود الان مثلا اون ماهی 70 تومن 100 گیگ برداشتی ؟ شبانه و روزانش دیگه چیه ؟

Cr3diT0r

کاربر سایت
Apr 15, 2017
145
بهترین سرویس اینترنت از همه لحاظ چیه؟
(کیفیت.قیمت.سرعت.دانلود شبانه.پشتیبانی.پینگ)
این سرویس شهاب آسیاتک سرعت آپلود و دانلودش 2 مگابایت واقعی هست؟

natani

کاربر سایت
Sep 23, 2008
702
نام
روح اله صابري
دوستان بخاطر شرایطی که دارم می خوام اینترنت وایرلس بگیرم!
بین شاتل و یک شرکت محلی تو بوشهر (خلیج آنلاین) موندم.
پینگ هم که مهمه، رو شاتل می تونم حساب کنم؟
گهگاهی هم دانلود فیلم و انیمه دارم، اما حجیم نیستن معمولا! اینترنت شبانه اش کاهش سرعت غیر عادی نداره؟
دانلود از شاتللند رایگانه؟ یا از نماوا؟

amirmahmood

کاربر سایت
Nov 12, 2009
3,168
نام
امیر محمود
گهگاهی هم دانلود فیلم و انیمه دارم، اما حجیم نیستن معمولا! اینترنت شبانه اش کاهش سرعت غیر عادی نداره؟

سلام
قبل از خرید وایرلس، به نظر من به مرکز مخابرات محل تون سر بزنید و درباره سرویس تانوما یا FTTH سوال کنید.
در حال حاضر دو سرعت 50 مگابیت و 100 مگابیت ارائه میشه.
پینگش داخلش هم تک رقمی هستش. پینگ با اروپا هم تست گرفته شده بین 70 تا 100 میلی ثانیه هستش.
حجم های 500 گیگابایت و 1 ترابایت هم وجود داره.
فقط هزینه اولیه سیم کشی و موذم کمی زیاد هستش. ( با خرید بسته سالاته به 1 تا 1.5 میلیون میرسه.)

amirmahmood

کاربر سایت
Nov 12, 2009
3,168
نام
امیر محمود

سلام
قبل از خرید وایرلس، به نظر من به مرکز مخابرات محل تون سر بزنید و درباره سرویس تانوما یا FTTH سوال کنید.
پینگش داخلش هم تک رقمی هستش. پینگ با اروپا هم تست گرفته شده بین 70 تا 100 میلی ثانیه هستش.
فقط هزینه اولیه سیم کشی و موذم کمی زیاد هستش. ( با خرید بسته سالاته به 1 تا 1.5 میلیون میرسه.)

• Like
Reactions: natani

natani

کاربر سایت
Sep 23, 2008
702
نام
روح اله صابري
سلام
همچین ویژگی اینجا ارائه نمیشه!
از طرف دیگه من نهایت 10 ماه اینجا هستم، همچین هزینه ای برام غیر معقول هست.

RoCoCo

کاربر سایت
Apr 23, 2008
4,311
نام
Nimo
سرویساشو زده بود الان مثلا اون ماهی 70 تومن 100 گیگ برداشتی ؟ شبانه و روزانش دیگه چیه ؟

روزانه که معلومه چیه. شبانه هم مثل ساعت رایگان میمونه 2 تا 7 اما فرقش اینه که نا محدود نیست و سقفش 1000 گیگ هست.

$ Connor $

کاربر سایت
Jul 18, 2012
1,207
نام
SHAHiN
کسایی که از اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت استفاده کردن لطفاً تجربشون رو از وب گردی (سایتای ایرانی - خارجی - ف.ی.ل.ت.ر) و بازی های آنلاین (درصورت تست) مطرح کنن. در حال حاضر 12 مگ آسیاتک با دانلود شبانه رایگان دارم + آی پی استاتیک، میخوام ببینم ارزشش رو داره عوض کنم یا نه.
در ضمن توی بعضی از انجمن ها چیزایی راجع به مشکل لود کردن سایتای روتین مثل گوگل و اینستاگرام و تلگرام خوندم که با قندشکن فقط مشکل برطرف شده. میخوام ببینم صحت داره یا نه؟

NightKing

کاربر سایت
May 22, 2016
262
سلام دوستان
من ART 5 شاتل رو دارم و ماهی تقریبا دارم 70 تومن پول میدم سرویسم هم پوینت تو پوینت هستش این اواخر اینترنتش واقعا اشغال شده و اصلا نمیارزه و خیلی ناراضی هستم میخواستم ببینم میشه یه isp خوب بهم معرفی کنید ؟
چیزی که برام خیلی مهمه پینگ تایم معقول سرعت دانلود خوب هستش ماهیانه هم چیزی حدود 70 گیگ مصرف دارم.
الان سرعت دانلودم خوبه مثلا با 700 تا از سایت های داخلی و 150 تا از سایت خارجی میگیره ولی به شدت پینگ تایم نوسان داره قطعیش خیلی بالاس و بدجوری اذیت مکنه
ممنون پیشاپیش از راهنماییتون

Anti karizma

کاربر سایت
Oct 25, 2013
635
نام
بهرام
کسایی که از اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت استفاده کردن لطفاً تجربشون رو از وب گردی (سایتای ایرانی - خارجی - ف.ی.ل.ت.ر) و بازی های آنلاین (درصورت تست) مطرح کنن. در حال حاضر 12 مگ آسیاتک با دانلود شبانه رایگان دارم + آی پی استاتیک، میخوام ببینم ارزشش رو داره عوض کنم یا نه.
در ضمن توی بعضی از انجمن ها چیزایی راجع به مشکل لود کردن سایتای روتین مثل گوگل و اینستاگرام و تلگرام خوندم که با قندشکن فقط مشکل برطرف شده. میخوام ببینم صحت داره یا نه؟
من قبلا مبین نت مدل LTE داشتم که خدایی خیلی راضی بودن نه قطعی داشت و نه حجم دزدی اکثرا هم اخر ماه 10 گیگ اضاف داشتم با اینگه مصرفم بالاست اما بجاش ایرانسل!!! حیف که باید بیپ بیپ بذارم یعنی صدرحمت به مودم دیالآپ و چاپارای قدیم مفت گرونه دزدای سر گردنه
سرتو میکنی اونور 10 گیگت میپره
اون موقع از مبین نت من طرح 4 مگ 30 گیگ یک ماهه میگرفتم 79 تومن پینگمم بین 140 تا 180 بالا پایین بود
از 10 روز پیش هم طرح مهاجرت از LTE به TDLTE رو انجام دادم
که چون مودمشو داشتم فقط 73 تومن پول سیمکارت و تعویض طرح شد که روز 10 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه هم بود
بعد خودم طرح یک ماهه توربو پلاس گرفتم که 100 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانس و قیمتشم فقط 60 تومنه!!!اولا چندین بار زنگ زدم از اپراتورا پرسیدم افا این واقعیه؟؟ من درست میبینم؟ اینکه خیلی خوبه که؟؟ گفتن بله تعرفه این نسل پایینه
حالا بماند
الانم پینگم توی OVERWATCH (اخه من فقط اینو بازی میکنم) اومده بین 80 تا 110
که نسبت به قبل خیلی خوبه
وبگردی و قندشکنم من هیچ مشکلی تا حالا ندارم یوتیوب همیشه بالاست و راحت همه ویدیوها با کیفیت 720 و 1080 پلی میشن
امیدوارم فقط پسرفت نکنن
اخه الان تازه اول این طرحه و با زیاد شدن مشترکین داغون نشه
چون امار درخواست برای این طرح مبین نت وحشتناک رفته بالا

aminda

کاربر سایت
Dec 18, 2011
225
سلام و وقت بخیر
واسه گیم آنلاین دنبال یه isp خوب هستم. گیر میاد اصلا؟
الان های وب دارم (سمنان هستم) و پینگش واسه بازی خیلی بده
الان میخوام از یه isp دیگه هم نت بگیرم. بنظرتون صبا نت خوبه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر