بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خب اینم دموی بازی در Captivate

f3azj1s471j7k0yx6g.jpg

Hi-Res 145.2MB
Lo-Res IPOD / PSP 32MB

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:33 PM ارسال شده بود ----------

اینم تصاویر جدید از بازی :

شب دوستان خوش
علی آقا جا داره همینجا ازتون تشکر کنم:)
محیط بازی و مبارزات جدید فوق العادس ولی دانته.....
هرچی بیشتر میبینم بشتر هوای دانته قدیم میزنه به سرم:d
یادش بخیر
این همون چشماس که میگین؟
یخورده بی حاله :d
y7frzvr9mzuttb64f4ta.jpg
اینم دانته قدیم :d
9ncfvj2k56eehom2xju.jpg
r4814l3boh4mniylko2.jpg
این شخصیت جدید کی شد؟!

یه دفعه چقدر خبر از DmC اومد :دی

اینم مصاحبه جدید Tameem با Game Spot ، هنوز خودم نخوندمش ولی تایید شد اون دختره اسمش Kat ـه و یه Psychic ـه ( به کسایی گفته میشه که با دنیای مردگان ارتباط دارن و میتونند با روح و شیطون ها ارتباط برقرار کنند )

DMC: On Reboots, Satire, and Naked Dante - GameSpot.com

در ضمن چشم های دانته هم آبیه :دی توی پارت 2 دمو که GT گذاشته کاملا این موضوع واضحه اگه این ویدئو رو ندارین بگین تا ازش عکس بگیرم بزارم :دی

راستی یادم رفت بگم حضور موندوس هم توی بازی تایید شد ، اول دمو وقتی یه نفر ( مثل اینکه رئیس گروهییه که دانته توش عضوه ) داره با دانته حرف میزنه بهش میگه که : Mundus Doesn't Know I Exist

شاید ورجیل باشه ؟

حالا سوال نظرسنجی رو چی بزاریم ؟ :دی تنها شخصیت جدید معرفی شده Kat ـه :دی

آخرین ویرایش:
حالا سوال نظرسنجی رو چی بزاریم ؟ :دی تنها شخصیت جدید معرفی شده Kat ـه :دی
یعنی شاید تنها شخصیت جدیدش همین دختره باشه؟ :-/
...
رویارویی دانته با کدوم کاراکتر اصلی ؟ (شاید مثل نظرسنجی قبلی بشه !)
.........
ببخشید یه سوال از دوستان مطلعتر:
میگم این شماره جدید، چقدر به اون خط اصلی داستان وفادار هست یا همه چیز به کلی تغییر کرده؟ ... مثلا اتفاقی که برای مادر دانته افتاده!

آخرین ویرایش:
علی قبول داری هی دارن بازی رو عوض میکنن؟ خصوصا دانته اش رو. خصوصا خصوصا ظاهرش رو. این دانته توی این تریلر آخری بازم فرق داشت با دانته اصلی ولی نزدیک تر بهش شده بود تا تریلرهای اولی.
منتها بازی همچنان برای من بایکوت شده است :دی! خصوصا از نظر خط داستانی :دی! به مادر دانته توهین میکنن :|!

یعنی شاید تنها شخصیت جدیدش همین دختره باشه؟ :-/
...
رویارویی دانته با کدوم کاراکتر اصلی ؟ (شاید مثل نظرسنجی قبلی بشه !)
.........
ببخشید یه سوال از دوستان مطلعتر:
میگم این شماره جدید، چقدر به اون خط اصلی داستان وفادار هست یا همه چیز به کلی تغییر کرده؟ ... مثلا اتفاقی که برای مادر دانته افتاده!
سوال خوبیه ولی همونطوری که گفتی شاید تکراری بشه ، میگم این سوال چطوره : کدامیک دشمن اصلی دانته در DmC است :
1. Mundus
2. Vergil
3. Malice ( شهر )
4. Sparda
5. یه شخصیت کاملا جدید

در مورد خط داستانی هم ابوذر جان باید اینطوری در نظر بگیری ، الان دوتا خط داستانی هست ، یکی مربوط میشه دانته قدیمی خودمون که به ترتیب میشه نسخه های 3 , 1 , 4 و 2 . این خط زمانی فعلا دست نخورده میمونه و DmC کاری بهش نداره

اما خط زمانی دوم مربوط میشه به DmC که داره داستان رو از اول توضیح میده ولی با تغییراتی نسبت به نسخه های اصلی ، مثلا دانته هنوز هم پسر اسپارداست ، هنوز هم موندوس توی بازی وجود داره و به احتمال زیاد دشمن اسپارداست ، هنوز هم دانته از شمشیری که اسپاردا بهش داده استفاده میکنه و ...

ولی خب تفاوت هایی هم داره ، مثلا دانته اینجا دیگه نیمه انسان نیست و نیمه فرشته است ، توی تریلر آخری دیدیم که دانته یه خالکوبی فرشته مانند روی کمرش داشت و با درخشیدن این خالکوبی زخم هاش شروع کرد به خوب شدن ، پس احتمالا اینبار این نیمه فرشته ایی دانته است که باعث میشه اون زیاد آسیب نبینه ، دانته توی این نسخه مادر خودش رو نمیشناسه و ...
علی قبول داری هی دارن بازی رو عوض میکنن؟ خصوصا دانته اش رو. خصوصا خصوصا ظاهرش رو. این دانته توی این تریلر آخری بازم فرق داشت با دانته اصلی ولی نزدیک تر بهش شده بود تا تریلرهای اولی.
منتها بازی همچنان برای من بایکوت شده است :دی! خصوصا از نظر خط داستانی :دی! به مادر دانته توهین میکنن :|!
آره شهاب ولی خب این تغییرات مثبت بوده :دی من بعد از دیدن این تریلر های آخری واقعا احساس کردم که دارم دانته رو میبینم نه یه ولگرد خیابونی :دی از کُری خوندنش برای دوربین بگیر =)) تا لباس پوشیدنش توی حالت اسلوموشن و شوخی کردن در مورد این حقیقت که همین الان شیطونا همون نصفه خونه ایی هم که داشت نابود کردن :دی

البته شهاب همونطوری که قبلا هم گفتیم برای اکثر هوادارای DMC دانته و گیم پلی خیلی مهمه که خب خوشبختانه این دو بخش رو نینجا تئوری خیلی خوب ساخته ( البته من به داستان هم خیلی اهمیت میدم :دی ولی از بابت داستان خیالم راحته چون از داستان هر دو بازی قبلی NT فوق العاده لذت بردم و مطمئنم داستان DmC بهتر از تمامی نسخه های قبلی اون میشه )

در مورد مادر دانته هم :دی خب شیطونا اصولا به خانواده دانته توهین میکنند ( توی نسخه های قبلی هم این اتفاق افتاده البته نه با همچین لحن شدیدی ) ولی اینکه دانته به خانواده خودش اهمیت نمیده دقیقا اون رو شبیه میکنه به دانته قدیمی خودمون توی جوونی هاش ( DMC3 )

البته شهاب همونطوری که قبلا هم گفتیم برای اکثر هوادارای DMC دانته و گیم پلی خیلی مهمه که خب خوشبختانه این دو بخش رو نینجا تئوری خیلی خوب ساخته ( البته من به داستان هم خیلی اهمیت میدم :biggrin1: ولی از بابت داستان خیالم راحته چون از داستان هر دو بازی قبلی NT فوق العاده لذت بردم و مطمئنم داستان DmC بهتر از تمامی نسخه های قبلی اون میشه )
باقی حرفارو میشه مفصل بحث کرد :دی. ولی این بخش رو شخصا خیلی بهش امید ندارم. یعنی همونطور که توی به داستانی که قراره روایت شه از بابت سابقه نینجا تئوری اطمینان داری، منم اساسا از بخش گیم پلی بازی از الان امید بهش ندارم بخاطر بازی های این استودیو بی استعداد.

ولی بیشتر عجیبه برام که چرا انقدر این بازی رو دوست داری. تقریبا اولین فن واقعی DMC هستی که انقدر به این بازی علاقه داری :دی! یکی از سیاه ترین خاطرت زندگی من هنوزم معرفی بازیه :))! آخه کجا این دانته رو خوب در آوردن؟ چون یه تیکه انداخت الان شد خوب و همون دانته قدیمی :دی؟ بیخیال این تن بمیره :دی!
یه مشکل دیگه هم هست اینه واسه من قابل هضم نیست که یه استودیو بخواد انقدر اثرش رو تغییر بده حالا درسته باید به داد فن ها هم رسید ولی انقدر که دارن خرده خرده بازی رو عوض میکنن و فکر میکنن کسی نمیفهمه؟
( کلا احساس میکنم من صلاحیت نظر دادن راجب این بازی رو ندارم بخاطر تنفر زیادم :)) )

کلا من از دانته حروم ..... خوشم میاد:d وقتی که یک شمشیر 2 برابر وزن بدنش بلند میکنه دیگه بیشتر خوشم میاد و وقتی یک هیولا رو به وزن چندین تن و چندین برابر خودش می کشه 2 برابر از دانته بیشتر خوشم میاد.

باقی حرفارو میشه مفصل بحث کرد :دی. ولی این بخش رو شخصا خیلی بهش امید ندارم. یعنی همونطور که توی به داستانی که قراره روایت شه از بابت سابقه نینجا تئوری اطمینان داری، منم اساسا از بخش گیم پلی بازی از الان امید بهش ندارم بخاطر بازی های این استودیو بی استعداد.

ولی بیشتر عجیبه برام که چرا انقدر این بازی رو دوست داری. تقریبا اولین فن واقعی DMC هستی که انقدر به این بازی علاقه داری :دی! یکی از سیاه ترین خاطرت زندگی من هنوزم معرفی بازیه :))! آخه کجا این دانته رو خوب در آوردن؟ چون یه تیکه انداخت الان شد خوب و همون دانته قدیمی :دی؟ بیخیال این تن بمیره :دی!
یه مشکل دیگه هم هست اینه واسه من قابل هضم نیست که یه استودیو بخواد انقدر اثرش رو تغییر بده حالا درسته باید به داد فن ها هم رسید ولی انقدر که دارن خرده خرده بازی رو عوض میکنن و فکر میکنن کسی نمیفهمه؟
( کلا احساس میکنم من صلاحیت نظر دادن راجب این بازی رو ندارم بخاطر تنفر زیادم :)) )

احسان اتفاقا من یه عالمه DMC فن میشناسم که از این نسخه خوششون اومده ولی متاسفانه توی BC تعدادشون کمه :دی در مورد گیم پلی تا وقتی بازیش نکنم نمیتونم درست در موردش نظر بدم ولی تا اینجا توی تریلر ها هر چی دیدم DMC ـش بوده :دی و علاوه بر اون سایت ها هم که بازی رو انجام دادن و پیشنمایش نوشتن همه از گیم پلی زیبای بازی تعریف کردن ، در ضمن شهاب گیم پلی رو نینجا تئوری به تنهایی نمیسازه و همکاری فوق العاده نزدیکی با Capcom در این زمینه داره ( به قول Tameem کارگردان بازی ، Itsuno-San با یه اسلحه بالا سرشون ایستاده تا مطمئن بشه که گیم پلی رو درست میسارن :دی )

و اما در مورد دانته ( این یکی دیگه تخصص خودمه :دی ) ، دانته توی تریلر های اخیر خیلی شوخ و سرحال شده و رفتارش دقیقا شده مثل دانته نسخه سوم ، توی تمام بخش های Demo دانته داشت شوخی میکرد و اصلا هیچ چیز رو جدی نمیگرفت :دی دقیقا همون خصوصیتی که باعث شد من و خیلی های دیگه طرفدار دانته بشیم :d >:d

It Will Kill You ( دقیقا بعد از اینکه بهش گفتن مواظب باش کسی متوجه حضورت نشه اون بطری رو از دست یارو زد و این جمله رو گفت =)) )
I'm Gonna Get Up There And Rip You Apart ( این تیکه اوجش بود =)) دانته از دست خودش عصبانی بود که با کار قبلیش باعث شده بیاد توی لیمبو بعد داره برای دوربینه کُری میخونه =)) )
WOW Someone Doesn't Wan't Me Here ( قشنگ شهر جلوی پاش خراب شد ولی بجای اینکه بترسه و عقب بکشه داره در مورد این موضوع شوخی میکنه :دی )
و ...

کلا دانته خیلی شبیه نسخه جوونتر خودش توی DMC3 شده که به نظر خیلی از هوادارا بهترین دانته کل سریه :دی

سوال خوبیه ولی همونطوری که گفتی شاید تکراری بشه ، میگم این سوال چطوره : کدامیک دشمن اصلی دانته در DmC است :
1. Mundus
2. Vergil
3. Malice ( شهر )
4. Sparda
5. یه شخصیت کاملا جدید
خوبه ولی ببخشید چرا اسپاردا؟

گفتم شاید NT بخواد داستان رو بپیچونه و اسپاردا رو دشمن اصلی جلوه بده ( البته احتمالش خیلی کمه ولی خب :دی )
جالب میشه ها :d
ولی طبق این که میگین:
راستی یادم رفت بگم حضور موندوس هم توی بازی تایید شد ، اول دمو وقتی یه نفر ( مثل اینکه رئیس گروهییه که دانته توش عضوه ) داره با دانته حرف میزنه بهش میگه که : Mundus Doesn't Know I Exist

شاید ورجیل باشه ؟
چقدر میشه امیدوار بود به حضور ورجیل؟
اگر باشه هر چه بیشتر به نسخه 3 نزدیک میشه بازی..

علی جان من هم خودماز این DmC بدم نیومده اما خب خداییش دیگه ، دانته اون حس ژاپنیش رو از دست داده و کاملا غرب زده شده :|:d
البته از اونجایی که قبلا اعلام کرده بودند که فیلمی هم که قراره شرکت سونی از DmC بسازه ، از روی همین بازی آخری درست میشه ، حدس می زنم حتی اگه بازیش زیاد جالب نباشه ، میشه به فیلمش امید داشت :d
از گیم پلی هم باید بگم برای من یکی که زیاد اهمیت نداره اما خب چون بازی Hack'n Slash هست و باید گیم پلی خوب ساخته بشه ، فکر می کنم این گیم پلی بتونه هیجان کافی رو به مخاطبش بده :d
خوده این دانته ی جدید هم هی ...زیاد بدک نیست اما خب هنوزم به دل نمی شینه ، خیلی مشکی شده :d
یه مورد دیگه هم بود و اینکه دانته به هر کی اهمیت نمی داد به مادرش اهمیت میداد ! و عمرا می زاشت کسی بهش توهین کنه اما اینجا دیگه ماشالاه قید همه چیو زده :|
ولی کلا همینطور که قبلا گفتم :
We Want more :d

جالب میشه ها :d
ولی طبق این که میگین:

چقدر میشه امیدوار بود به حضور ورجیل؟
اگر باشه هر چه بیشتر به نسخه 3 نزدیک میشه بازی..

احتمال خیلی زیاد ورجیل توی بازی هست ، این دیالوگ های کامل این حرف های کامل اون شخص ( احتمالا ورجیل ) به دانته :
They're Aware Of You Know Dante , So Stay Low , Mundus Doesn't Know I Exist , So I'll Remain Hidden Until We Are Ready To Strike , Kat Knows The Virility Factory , What Lies Beneath , She Will Be Your Guide

علی جان من هم خودماز این DmC بدم نیومده اما خب خداییش دیگه ، دانته اون حس ژاپنیش رو از دست داده و کاملا غرب زده شده :|:d
البته از اونجایی که قبلا اعلام کرده بودند که فیلمی هم که قراره شرکت سونی از DmC بسازه ، از روی همین بازی آخری درست میشه ، حدس می زنم حتی اگه بازیش زیاد جالب نباشه ، میشه به فیلمش امید داشت :d
از گیم پلی هم باید بگم برای من یکی که زیاد اهمیت نداره اما خب چون بازی Hack'n Slash هست و باید گیم پلی خوب ساخته بشه ، فکر می کنم این گیم پلی بتونه هیجان کافی رو به مخاطبش بده :d
خوده این دانته ی جدید هم هی ...زیاد بدک نیست اما خب هنوزم به دل نمی شینه ، خیلی مشکی شده :d
یه مورد دیگه هم بود و اینکه دانته به هر کی اهمیت نمی داد به مادرش اهمیت میداد ! و عمرا می زاشت کسی بهش توهین کنه اما اینجا دیگه ماشالاه قید همه چیو زده :|
ولی کلا همینطور که قبلا گفتم :
We Want more :d
در مورد مادر دانته :دی ، توی این نسخه مثل اینکه دانته اصلا مادرش رو نمیشناسه و برای همینه که به این موضوع اهمیتی نمیده ، البته یه احتمال دیگه هم هست :دی بعضی اوقات وقتی اتفاق خیلی بدی برای یه شخص رخ میده خود ذهن شخص سعی میکنه با بستن اون خاطره جلوی آسیب دیدن روحی شخص رو بگیره ( یعنی خود ذهن شخص رو فریب میده :دی ) احتمال داره دانته قبلا مادر خودش رو میشناخته ولی چون شاهد مرگش بود ذهنش اومده کلا خاطرات دانته از مادرش رو Block کرده و برای همینه که دانته هیچی از مادرش نمیدونه ( این دلیل کاملا علمیه و ثابت شده است :دی ) البته شاید هم واقعا دانته مادر خودش رو نمیشناسه :دی

در مورد شوخ طبع بودن بیش از حد دانته من این تریلر ها رو که دیدم یاد سریال سوپرنچرال افتادم :دی ، شاید ربطی به دانته نداشته باشه ولی جالبه این دیالوگ ها رو بخونید :

سعی میکنم چیز زیادی رو اسپویل نکنم :دی
دین یکی از شخصیت های اصلی سریاله که شکارچی شیطون و کلا موجودات عجیب غریبه ، توی فصل 7 سریال یه اتفاق خیلی بدی میوفته که اون و برادرش سم رو خیلی ناراحت میکنه و کلا اعصاب دین به هم میریزه و دین خیلی بد اخلاق میشه
در کنار این دو برادر یه شخصیت دیگه هم هست به اسم فرانک که همیشه داره شوخی میکنه ، دیک رومن هم دشمنشونه ، دیالوگ های آبی مربوط میشه به فرانک و دیالوگ های قرمز مربوط به دین ـه

گفتم خيلي داغوني ؟

آره

شايد به خاطر اينه که کسي که برام مهم بود

تیر خورده

و اينم مث هل دادن يه تخته سنگ تا بالاي يه تپه اس

و ... گندت بزنن

اين پيشنهاد منه که تو به اصلا ازم نپرسیدیش ... از اینکار بیا بیرون ( شکارچی بودن رو ول کن )

!چي ؟

ميخواي ادامه بدي ؟

ميخوام گند بزنم به ديک رومن

اما داري اول خودتو به خاک سياه ميشوني

نقشه خوبيه

من ول کنِ ماجرا نيستم

هيچ چاره اي هم نداره

نميخوام داداشمو ول کنم

باشه پس خوبه
کاري که من کردم بکن

چي ؟
برم تو لاک خودم ؟

بچسبم به غذاي کنسروي ؟

نه، خوشمزه

کاري که من وقتي 26 سالم بود انجام دادم

اومدم خونه و زن و دو تا بچه هامو

تيکه پاره رو زمين پيدا کردم

تصميم گرفتم تا آخر هفته خودمو نگه دارم

خودتو مجبور کني لبخند بزني چون زنده اي

و اين بشه کارِت

بعدش دوباره هفته بعد همين کارو تکرار کني

الکی فیلم بازی کنم ؟

من بهش ميگم حرفه اي بودن

کار درست رو انجام بدي ... يه لبخند هم روش

يا اينکه هيچکاري نکني

الان امکانش هست که دانته هم داره سعی میکنه با اینکارا خودش رو گول بزنه تا خاطرات سختی که داشته رو فراموش بکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or