یعنی شاید تنها شخصیت جدیدش همین دختره باشه؟حالا سوال نظرسنجی رو چی بزاریم ؟تنها شخصیت جدید معرفی شده Kat ـه
![]()
سوال خوبیه ولی همونطوری که گفتی شاید تکراری بشه ، میگم این سوال چطوره : کدامیک دشمن اصلی دانته در DmC است :یعنی شاید تنها شخصیت جدیدش همین دختره باشه؟![]()
...
رویارویی دانته با کدوم کاراکتر اصلی ؟ (شاید مثل نظرسنجی قبلی بشه !)
.........
ببخشید یه سوال از دوستان مطلعتر:
میگم این شماره جدید، چقدر به اون خط اصلی داستان وفادار هست یا همه چیز به کلی تغییر کرده؟ ... مثلا اتفاقی که برای مادر دانته افتاده!
آره شهاب ولی خب این تغییرات مثبت بودهعلی قبول داری هی دارن بازی رو عوض میکنن؟ خصوصا دانته اش رو. خصوصا خصوصا ظاهرش رو. این دانته توی این تریلر آخری بازم فرق داشت با دانته اصلی ولی نزدیک تر بهش شده بود تا تریلرهای اولی.
منتها بازی همچنان برای من بایکوت شده است! خصوصا از نظر خط داستانی
! به مادر دانته توهین میکنن
!
باقی حرفارو میشه مفصل بحث کردالبته شهاب همونطوری که قبلا هم گفتیم برای اکثر هوادارای DMC دانته و گیم پلی خیلی مهمه که خب خوشبختانه این دو بخش رو نینجا تئوری خیلی خوب ساخته ( البته من به داستان هم خیلی اهمیت میدم :biggrin1: ولی از بابت داستان خیالم راحته چون از داستان هر دو بازی قبلی NT فوق العاده لذت بردم و مطمئنم داستان DmC بهتر از تمامی نسخه های قبلی اون میشه )
باقی حرفارو میشه مفصل بحث کرد. ولی این بخش رو شخصا خیلی بهش امید ندارم. یعنی همونطور که توی به داستانی که قراره روایت شه از بابت سابقه نینجا تئوری اطمینان داری، منم اساسا از بخش گیم پلی بازی از الان امید بهش ندارم بخاطر بازی های این استودیو بی استعداد.
ولی بیشتر عجیبه برام که چرا انقدر این بازی رو دوست داری. تقریبا اولین فن واقعی DMC هستی که انقدر به این بازی علاقه داری! یکی از سیاه ترین خاطرت زندگی من هنوزم معرفی بازیه
! آخه کجا این دانته رو خوب در آوردن؟ چون یه تیکه انداخت الان شد خوب و همون دانته قدیمی
؟ بیخیال این تن بمیره
!
یه مشکل دیگه هم هست اینه واسه من قابل هضم نیست که یه استودیو بخواد انقدر اثرش رو تغییر بده حالا درسته باید به داد فن ها هم رسید ولی انقدر که دارن خرده خرده بازی رو عوض میکنن و فکر میکنن کسی نمیفهمه؟
( کلا احساس میکنم من صلاحیت نظر دادن راجب این بازی رو ندارم بخاطر تنفر زیادم)
خوبه ولی ببخشید چرا اسپاردا؟
جالب میشه ها :dگفتم شاید NT بخواد داستان رو بپیچونه و اسپاردا رو دشمن اصلی جلوه بده ( البته احتمالش خیلی کمه ولی خب)
چقدر میشه امیدوار بود به حضور ورجیل؟راستی یادم رفت بگم حضور موندوس هم توی بازی تایید شد ، اول دمو وقتی یه نفر ( مثل اینکه رئیس گروهییه که دانته توش عضوه ) داره با دانته حرف میزنه بهش میگه که : Mundus Doesn't Know I Exist
شاید ورجیل باشه ؟
جالب میشه ها :d
ولی طبق این که میگین:
چقدر میشه امیدوار بود به حضور ورجیل؟
اگر باشه هر چه بیشتر به نسخه 3 نزدیک میشه بازی..
در مورد مادر دانتهعلی جان من هم خودماز این DmC بدم نیومده اما خب خداییش دیگه ، دانته اون حس ژاپنیش رو از دست داده و کاملا غرب زده شده:d
البته از اونجایی که قبلا اعلام کرده بودند که فیلمی هم که قراره شرکت سونی از DmC بسازه ، از روی همین بازی آخری درست میشه ، حدس می زنم حتی اگه بازیش زیاد جالب نباشه ، میشه به فیلمش امید داشت :d
از گیم پلی هم باید بگم برای من یکی که زیاد اهمیت نداره اما خب چون بازی Hack'n Slash هست و باید گیم پلی خوب ساخته بشه ، فکر می کنم این گیم پلی بتونه هیجان کافی رو به مخاطبش بده :d
خوده این دانته ی جدید هم هی ...زیاد بدک نیست اما خب هنوزم به دل نمی شینه ، خیلی مشکی شده :d
یه مورد دیگه هم بود و اینکه دانته به هر کی اهمیت نمی داد به مادرش اهمیت میداد ! و عمرا می زاشت کسی بهش توهین کنه اما اینجا دیگه ماشالاه قید همه چیو زده
ولی کلا همینطور که قبلا گفتم :
We Want more :d