بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من که بی صبرانه منتظرم ... خدا می دونه چقدر دلم می خواهد ببینمش... راستی ممنون از شمارش معکوس دقیقتون! آدم به وجد میاد!:d

---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 PM ارسال شده بود ----------

راستی کسی نمی خواد این نظر سنجی رو عوض کنه؟ بابا این اینجا پوسید... این آینه ی دق رو گذاشین اینجا که هر بار صفحه باز می شه آدم در مورد خاک خورگی این تاپیک به مر حله ی علم الیقین برسه؟! :-/
یکی آستین بالا بزنه یه نظر سنجی دیگه طراحی کنه! ب هخاطر خدا...!8-|

من که بی صبرانه منتظرم ... خدا می دونه چقدر دلم می خواهد ببینمش... راستی ممنون از شمارش معکوس دقیقتون! آدم به وجد میاد!:d

---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 PM ارسال شده بود ----------

راستی کسی نمی خواد این نظر سنجی رو عوض کنه؟ بابا این اینجا پوسید... این آینه ی دق رو گذاشین اینجا که هر بار صفحه باز می شه آدم در مورد خاک خورگی این تاپیک به مر حله ی علم الیقین برسه؟! :-/
یکی آستین بالا بزنه یه نظر سنجی دیگه طراحی کنه! ب هخاطر خدا...!8-|

خواهش میکنم :دی الان دقیقا 23 ساعت 11 دقیقه و 54 ثانیه دیگه مونده :دی

من سعی میکنم به محض اینکه تریلر اومد توی تاپیک بزارمش ;)

به نظرم در مورد نظرسنجی تا فردا صبر کنیم شاید ( اگه خوش شانس بودیم :دی ) شخصیت جدیدی فردا معرفی شد بعد نظرسنجی رو در مورد اون شخصیت میزاریم

خواهش میکنم :دی الان دقیقا 23 ساعت 11 دقیقه و 54 ثانیه دیگه مونده :دی

من سعی میکنم به محض اینکه تریلر اومد توی تاپیک بزارمش ;)

به نظرم در مورد نظرسنجی تا فردا صبر کنیم شاید ( اگه خوش شانس بودیم :دی ) شخصیت جدیدی فردا معرفی شد بعد نظرسنجی رو در مورد اون شخصیت میزاریم

Waiting:d

یه تریلر جدید از DmC اومده :دی

هنوز نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم ولی میتونید از اینجا ببینیدش

This new DmC trailer is freaking ridiculous -Destructoid

---------- نوشته در 01:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

الان تریلر رو دیدم ، فوق العاده بود :دی دانته فوق العاده Care Free ـه ، اصلا بدطور من رو یاد نسخه 3 انداخت :دی

اون آخر تریلر هم که دیگه عالی بود =))

یه تریلر جدید از DmC اومده :دی

هنوز نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم ولی میتونید از اینجا ببینیدش

This new DmC trailer is freaking ridiculous -Destructoid

---------- نوشته در 01:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

الان تریلر رو دیدم ، فوق العاده بود :دی دانته فوق العاده Care Free ـه ، اصلا بدطور من رو یاد نسخه 3 انداخت :دی

اون آخر تریلر هم که دیگه عالی بود =))
خیلی عالی بود بخصوص اخرش...:dلینک دانلود هم نمیخواد با orbit میشه راحت گرفت:d

دانته فوق العاده شبیه DMC3 شده :دی در ضمن هنوز هم دانته پیتزا دوست داره :دی این Demon ـه هم خیلی DMC ـیش بود و بهتر از Demon های قبلی بود

دانته توی اون موقعیت داشت لباس میپوشید =))

کیان جان هم که زحمت آپلود کردن تریلر رو کشید :دی

دوستان بیان در مورد تریلر نظر بدن ، نمیدونم دوستان متوجه شدن یا نه ولی مثل اینکه دانته توی این نسخه مادر خودش رو نمیشناسه

Demon : You Are Dead , Just Like Your Wh0re Mother
Dante : My Mother ? I Don't Know My Mother But If You're Calling Me A Son Of B!tch You Wouldn't Be The First

وای عجب تریلری !!!! :-o
خاک وچوکه دانته:d
باید چند بار ببینمش تا بفهمم چه خبره !
یکی اولش یارو تو اخبار داره در مورد یه سری تروریست حرف می زنه که میگه بدترینشون دانته س و یه چیزی در مورد دانته هم میگه ادامه ش
یکی هم آخرش که دوستان اشاره کردند
ولی راستش
جو بازی جالب نیست !!! حس دویل به آدم نمیده !!! انگار داری یه بازی غربی بازی می کنی و دانته هم که... خیلی پانکیه....خیلی :-&

---------- نوشته در 06:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:43 PM ارسال شده بود ----------

Reporter:(قسمتی از صحبتش در ابتدای تریلر در مورد دانته)
Worse of them is Dante , he has a history of physical violent
(در حالیکه زخمهایی روی بدن دانته رو نشون میده و علامتی که می درخشه، در ادامه ی حرف خبرنگار)
He is known as ***ual deviant
(این دیگه چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توهین به دانته و شخصیت دانته ؟!!!!!!! دانته g4y هست ؟!WTF :|)
(با باز کردن در اتاق ، نوری صورت دانته رو می زنه ، صدایی به گوش میاد)
The whole world is looking for you
every cam... every screen?????(ادامه ی جمله رو متوجه نشدم در ادامه میگه)
Every police force in the country and world wide
دانته با مشاهده ی شیاطینی که ظاهر شدن میگه : Demon's Gone?!!! (مطمئن نیستم)
در ادامه : It's A bad day for a hang over
(چشمهای دانته سبزه ، دور تا دور مردمک قرمز ؟!!! WTH)
صدا دوباره میگه :
We will find you , we will destroy you, it's only a matter of time
آخرش هم دانته ی بی تربیت یه حرکتی از خودش نشون میده :d

کل تریلر یه lol به تمام معنا بود :d بازیش من یکی رو که یاد Shadow of damned می اندازه :d

وای عجب تریلری !!!! :-o
خاک وچوکه دانته:d
باید چند بار ببینمش تا بفهمم چه خبره !
یکی اولش یارو تو اخبار داره در مورد یه سری تروریست حرف می زنه که میگه بدترینشون دانته س و یه چیزی در مورد دانته هم میگه ادامه ش
یکی هم آخرش که دوستان اشاره کردند
ولی راستش
جو بازی جالب نیست !!! حس دویل به آدم نمیده !!! انگار داری یه بازی غربی بازی می کنی و دانته هم که... خیلی پانکیه....خیلی :-&
اتفاقا این تریلر خیلی شبیه نسخه های قبلی DMC بود ( مخصوصا DMC3 ) ، اصلا اون بخش لباس پوشیدن دانته من مردم از خنده =)) ، علاوه بر اون نشون داد که هنوز هم دانته به خانواده و گذشته اش اهمیت نمیده و اصلا براش مهم نبود که شیطونه به مادرش گفت هرزه

گیم پلی بازی هم چیز زیادی ازش نمیشد فهمید ولی حرکات دانته خیلی نرم تر شده بود و Million Stab هم گویا برگشته و توی تریلر بود ، علاوه بر اون Double Jump هم رویت شد :دی

در کل تا اینجا این بهترین تریلر DmC بوده ، توی NeoGaf خیلی ها از این تریلر خوششون اومده همینطور توی Capcom Unity ( منبع Hater ها :دی ) هم تقریبا 60% یوزر ها از تریلر تعریف کردن :دی

Reporter
yahoo_2.gif
قسمتی از صحبتش در ابتدای تریلر در مورد دانته)
Worse of them is Dante , he has a history of physical violent
(در حالیکه زخمهایی روی بدن دانته رو نشون میده و علامتی که می درخشه، در ادامه ی حرف خبرنگار)
He is known as ***ual deviant
(این دیگه چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توهین به دانته و شخصیت دانته ؟!!!!!!! دانته g4y هست ؟!WTF
yahoo_22.gif
)
(با باز کردن در اتاق ، نوری صورت دانته رو می زنه ، صدایی به گوش میاد)
The whole world is looking for you
every cam... every screen?????(ادامه ی جمله رو متوجه نشدم در ادامه میگه)
Every police force in the country and world wide
دانته با مشاهده ی شیاطینی که ظاهر شدن میگه : Demon's Gone?!!! (مطمئن نیستم)
در ادامه : It's A bad day for a hang over
(چشمهای دانته سبزه ، دور تا دور مردمک قرمز ؟!!! WTH)
صدا دوباره میگه :
We will find you , we will destroy you, it's only a matter of time
آخرش هم دانته ی بی تربیت یه حرکتی از خودش نشون میده
yahoo_4.gif

کل تریلر یه lol به تمام معنا بود
yahoo_4.gif
بازیش من یکی رو که یاد Shadow of damned می اندازه
yahoo_4.gif

اون Reporter داره در واقع بد دانته رو میگه و سعی داره برای مردم اون رو شخصیت شیطانی جلوه بده :دی ( این دیگه خیلی واضح بود :دی )

در ضمن G4y کجا بود ؟ :دی اون زخم های پشت کمر دانته ( که احتمال زیاد مربوط به جای ناخن ) چیز دیگه ایی رو نشون میداد :دی
Every Camera On Every Street Corner ( منظورش اینه که همه جا دنبال دانته هستن و میخوان بگیرنش :دی )
خب با دقت گوش دادم :دی مثل اینکه دانته میگه : Demon Scum
چشم های دانته آبیه نه سبز :دی اون قرمزیی هم احتمالا برای نگاه کردن به محیط قرمز داره توی چشماش بازتاب میکنه

اون حرکت اصلش بود =)) چون خبرنگاره همه چیز رو داشت میپیچوند و دروغ میگفت دانته بهش گفت : Hey Bob Put A Spin On This =))

آخرین ویرایش:
اتفاقا این تریلر خیلی شبیه نسخه های قبلی DMC بود ( مخصوصا DMC3 ) ، اصلا اون بخش لباس پوشیدن دانته من مردم از خنده =)) ، علاوه بر اون نشون داد که هنوز هم دانته به خانواده و گذشته اش اهمیت نمیده و اصلا براش مهم نبود که شیطونه به مادرش گفت هرزه

گیم پلی بازی هم چیز زیادی ازش نمیشد فهمید ولی حرکات دانته خیلی نرم تر شده بود و Million Stab هم گویا برگشته و توی تریلر بود ، علاوه بر اون Double Jump هم رویت شد :دی

در کل تا اینجا این بهترین تریلر DmC بوده ، توی NeoGaf خیلی ها از این تریلر خوششون اومده همینطور توی Capcom Unity ( منبع Hater ها :دی ) هم تقریبا 60% یوزر ها از تریلر تعریف کردن :دی

عه ! آخه دانته تا اونجا که ما می دونیم عاشقه مادرش بود !!! غلط کرد به مادرش فش داد :| همون باید به پدرش فش میداد :d
علی آقا دانته دیگه دانته نیست باید قبول کنی ، اصلا حس دانته نداشت به جان تو ! :d
لباس پوشیدنش هم که ... :|:d
ماشالاه Tameem رسما این بازی رو مالونده به هم :d اما باز هم ...
We Want to see More :d

Ninja Theory سبک مغز و بی استعداد اومده چیکار کرده ، هیچی ، از روی دویل می کرای های قبلی اسکی رفته و قشنگ یه سری المانهاش رو قرقره کرده بیرون . من رو یاد عملیات راکون سیتی و حضور یه سری دشمنای قدیمی میندازه ، که قرار بود حس نوستالوژیک گیمر رو تحریک کنه ، اما بیشتر باعث تهوع شد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or