من که بی صبرانه منتظرم ... خدا می دونه چقدر دلم می خواهد ببینمش... راستی ممنون از شمارش معکوس دقیقتون! آدم به وجد میاد!:d
---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 PM ارسال شده بود ----------
راستی کسی نمی خواد این نظر سنجی رو عوض کنه؟ بابا این اینجا پوسید... این آینه ی دق رو گذاشین اینجا که هر بار صفحه باز می شه آدم در مورد خاک خورگی این تاپیک به مر حله ی علم الیقین برسه؟!![]()
یکی آستین بالا بزنه یه نظر سنجی دیگه طراحی کنه! ب هخاطر خدا...!![]()
خواهش میکنمالان دقیقا 23 ساعت 11 دقیقه و 54 ثانیه دیگه مونده
![]()
من سعی میکنم به محض اینکه تریلر اومد توی تاپیک بزارمش
به نظرم در مورد نظرسنجی تا فردا صبر کنیم شاید ( اگه خوش شانس بودیم) شخصیت جدیدی فردا معرفی شد بعد نظرسنجی رو در مورد اون شخصیت میزاریم
خیلی عالی بود بخصوص اخرش...:dلینک دانلود هم نمیخواد با orbit میشه راحت گرفت:dیه تریلر جدید از DmC اومده![]()
هنوز نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم ولی میتونید از اینجا ببینیدش
This new DmC trailer is freaking ridiculous -Destructoid
---------- نوشته در 01:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------
الان تریلر رو دیدم ، فوق العاده بوددانته فوق العاده Care Free ـه ، اصلا بدطور من رو یاد نسخه 3 انداخت
![]()
اون آخر تریلر هم که دیگه عالی بود![]()
اتفاقا این تریلر خیلی شبیه نسخه های قبلی DMC بود ( مخصوصا DMC3 ) ، اصلا اون بخش لباس پوشیدن دانته من مردم از خندهوای عجب تریلری !!!! :-o
باید چند بار ببینمش تا بفهمم چه خبره !خاک وچوکه دانته:d
یکی اولش یارو تو اخبار داره در مورد یه سری تروریست حرف می زنه که میگه بدترینشون دانته س و یه چیزی در مورد دانته هم میگه ادامه ش
یکی هم آخرش که دوستان اشاره کردند
ولی راستش
جو بازی جالب نیست !!! حس دویل به آدم نمیده !!! انگار داری یه بازی غربی بازی می کنی و دانته هم که... خیلی پانکیه....خیلی
Reporterقسمتی از صحبتش در ابتدای تریلر در مورد دانته)![]()
Worse of them is Dante , he has a history of physical violent
(در حالیکه زخمهایی روی بدن دانته رو نشون میده و علامتی که می درخشه، در ادامه ی حرف خبرنگار)
He is known as ***ual deviant
(این دیگه چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توهین به دانته و شخصیت دانته ؟!!!!!!! دانته g4y هست ؟!WTF)![]()
(با باز کردن در اتاق ، نوری صورت دانته رو می زنه ، صدایی به گوش میاد)
The whole world is looking for you
every cam... every screen?????(ادامه ی جمله رو متوجه نشدم در ادامه میگه)
Every police force in the country and world wide
دانته با مشاهده ی شیاطینی که ظاهر شدن میگه : Demon's Gone?!!! (مطمئن نیستم)
در ادامه : It's A bad day for a hang over
(چشمهای دانته سبزه ، دور تا دور مردمک قرمز ؟!!! WTH)
صدا دوباره میگه :
We will find you , we will destroy you, it's only a matter of time
آخرش هم دانته ی بی تربیت یه حرکتی از خودش نشون میده![]()
کل تریلر یه lol به تمام معنا بودبازیش من یکی رو که یاد Shadow of damned می اندازه![]()
![]()
اتفاقا این تریلر خیلی شبیه نسخه های قبلی DMC بود ( مخصوصا DMC3 ) ، اصلا اون بخش لباس پوشیدن دانته من مردم از خنده، علاوه بر اون نشون داد که هنوز هم دانته به خانواده و گذشته اش اهمیت نمیده و اصلا براش مهم نبود که شیطونه به مادرش گفت هرزه
گیم پلی بازی هم چیز زیادی ازش نمیشد فهمید ولی حرکات دانته خیلی نرم تر شده بود و Million Stab هم گویا برگشته و توی تریلر بود ، علاوه بر اون Double Jump هم رویت شد![]()
در کل تا اینجا این بهترین تریلر DmC بوده ، توی NeoGaf خیلی ها از این تریلر خوششون اومده همینطور توی Capcom Unity ( منبع Hater ها) هم تقریبا 60% یوزر ها از تریلر تعریف کردن
![]()