بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان نسخه J کالکشن اومده ، اگر کسی کنسول جیتگ داره تهیه کنه ...
ما با قصر خونی خودمون رو میشوریم ، شما منتظر DmC باشید ! :دی

کیوان بیا یه ذره در مورد HD شدن بازی توضیح بده :دی کیفیت HD ـش خوبه یا اینکه مثل RE4 به اسم HD شده :|

اینا هم بیکار بودم همینطوری درستشون کردم :دی

بازم به این ابوذر حداقل میاد برای دلخوشی ما هم شده یه نگاهی به این چهار تا ورقی که ما سیاه کردیم می اندازه... یعنی این قدر بی مزه است؟!
به خاطر خدا بیایید فحش بدین ولی یه چیزی بگن... بابا آتوسا خانم ... شما که اهل قلم این جمعی محض دل خوشی یه نظری... چیزی؟! بابا من پاک نا امید شدم!!:((

بازم به این ابوذر حداقل میاد برای دلخوشی ما هم شده یه نگاهی به این چهار تا ورقی که ما سیاه کردیم می اندازه... یعنی این قدر بی مزه است؟!
به خاطر خدا بیایید فحش بدین ولی یه چیزی بگن... بابا آتوسا خانم ... شما که اهل قلم این جمعی محض دل خوشی یه نظری... چیزی؟! بابا من پاک نا امید شدم!!:((
عزیزم شرمنده این چند وقته سرمون شلوغ بیده ، نه عید بیده برای همین :d من داستانت رو خوندم خیلی قشنگ نوشته بودی اما صبر کن یه بار دیگه بخونم تا نظر هم بدم :d
Keep up the good work

خب Captivate شروع شد و دیروز رسما تایید شد که DmC توی Captivate حضور داره >:d<

البته مثل هر سال تا پایان Captivate هیچ خبری از نمایش ها و بازی هایی که توی اون حضور داشتن منتشر نمیشه :| و احتمالا باید چند روز دیگه برای دیدن تصاویر و احتمالا تریلر جدید بازی صبر کنیم :دی

خب ظاهرا تا 10 آپریل کاپکام اجازه نمیده هیچ اطلاعاتی از Captivate و بازی های موجود در اون منتشر بشه ، پس باید یه هفته دیگه تا شنیدن اخبار بازی صبر کنیم :|

ممنون T.M.D.B.B جان ، اشکال نداره که تکراریه بجاش واقعا قشنگه ;)

فعلا تاپیک بدطوری داره خاک میخوره دوستان یه ایده برای نظرسنجی بدید لااقل سوال رو عوض کنیم شاید تاپیک جون گرفت :| :دی

خب طبق اخبار رسیده گویا DmC توی Captivate به صورت دموی قابل بازی وجود داره >:d< احتمالا بعد از 10 آپریل ویدئو های زیادی از گیم پلی بازی منتشر میشه :دی

هی من باید بیام تاپیک رو از زیر خاک بکشم بیرون :دی
دوستان دیگه کاملا رسمیه ، گیم اسپات توی سایتش یه شمارشگر گذاشته ( از اینجا میتونید ببینیدش بالا سمت راست ) که 5 روزه دیگه تموم میشه و اگه روش کلیک کنید میبرتتون به این صفحه که مربوط میشه به دموی DmC در Captivate >:dتنها 5 روز دیگه تا تریلر های جدید از بازی مونده
yahoo_8.gif

هی من باید بیام تاپیک رو از زیر خاک بکشم بیرون :دی
دوستان دیگه کاملا رسمیه ، گیم اسپات توی سایتش یه شمارشگر گذاشته ( از اینجا میتونید ببینیدش بالا سمت راست ) که 5 روزه دیگه تموم میشه و اگه روش کلیک کنید میبرتتون به این صفحه که مربوط میشه به دموی DmC در Captivate >:dتنها 5 روز دیگه تا تریلر های جدید از بازی مونده :x
دست شما درد نکنه.:)
چه شود........ شمارش معکوس رو به انتهاس برا رسیدن به آخرین اطلاعات!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or