بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

حداقل این بسته شبانه همراه اول رو گرونترش کنن..ولی محدودیت 45گیگ رو برسونن به 500گیگ!!!!حداقل بشه دو سه تا بازی دانلود کرد باهاش
یادش به خیر دو سال پیش یا قبلتر همینطور بود تقریبا ولی با همین قیمت.
هرچی دانلود میکردی تموم نمیشد.

ولی هرچی جلوتر اومد حجم بسته کمتر شد.
الان که اصلا جذابیتی نداره.
برای همراه اول اصلا نمیصرفه ، مخصوصا اینکه بعد تموم شدن حجمش باید صبر کنی که یک ماه تموم بشه!
خیلی عجیبه که میخوای پول بدی بسته رو دوباره بخری ولی میگن نه باید صبر کنی یکماهش تموم بشه.
انگاری از پول بدشون میاد.

از اونطرف ایرانسل من 10تا پشت هم میخرم که دوتا بازی رو دانلود کنم ، خیلی شرایط بهتری داره.
اگه سرعت ایرانسل خوبی اطراف خونه داشته باشین تو همون 5 ساعت میشه خیلی دانلود کرد.

یادش به خیر دو سال پیش یا قبلتر همینطور بود تقریبا ولی با همین قیمت.
هرچی دانلود میکردی تموم نمیشد.

ولی هرچی جلوتر اومد حجم بسته کمتر شد.
الان که اصلا جذابیتی نداره.
برای همراه اول اصلا نمیصرفه ، مخصوصا اینکه بعد تموم شدن حجمش باید صبر کنی که یک ماه تموم بشه!
خیلی عجیبه که میخوای پول بدی بسته رو دوباره بخری ولی میگن نه باید صبر کنی یکماهش تموم بشه.
انگاری از پول بدشون میاد.

از اونطرف ایرانسل من 10تا پشت هم میخرم که دوتا بازی رو دانلود کنم ، خیلی شرایط بهتری داره.
اگه سرعت ایرانسل خوبی اطراف خونه داشته باشین تو همون 5 ساعت میشه خیلی دانلود کرد.
ایرانسل چه بسته ای ؟

واقعا یک حدی عجیبی از سردرگمی و تضاد در سیاست گذاری های کشور در جریانه که آدم نمی دونه باید چه دلیلی براش پیدا کنه
اگه فرضا مسئله پول بود اینا مثلا شبانه همراه اولو بکنن 260 هزار تومن (10 برابر مبلغ فعلی!) و سقف دانلودشم بکنن 500 گیگ (5 برابر مبلغ فعلی! یا حتی کمتر مثلا 250 گیگ) و به محضه اینکه حجم تموم شد بسته باطل شه طرف دوباره بخره!! احتمالا تمام کسایی که زیاد دانلود دارن با شوق و ذوق میخریدن چون ما اینجا رقابت که نداریم هر چی با هر وضعیتی برسه به دستمون ناچاریم بخریم
همین ایرانسلم من نزدیک دکلم و تا 30 مگ بر ثانیه ام میگیرم ولی مشکل اینه که امکان خرید چند تا بسته با همو نداره، مثلا من فرضم میخوام 900 گیگ دانلود کنم باید 30 بار این بسته 30 گیگی رو بخرم!!
آدم احساس میکنه طراح اینا یکسری آدم مازوخیست و دگرآزاره که نه دغدغه رقابت و پول داره نه توسعه
البته به نظرم انفعال ما کاربرا هم خیلی تاثیر گذاره در این قضیه، بالاخره خوبه لااقل یه کمپین مجازی توی توئیتر بذاریم و یه هشتگ که میشه درست کرد ترندش کرد به گوش یکی رسوند، بالاخره عرف بر اینه که مردم باید خودشون حقشونو از حلقوم حاکمیت بکشن بیرون، نمیشه که هی منتظر بشینیم تا حق ـمونو بهمون بدن

فراهم کردن بسته نامحدود برای دانلود واسه هر سرویس دهنده ای باید اجبار باشه اما متاسفانه دارن سو استفاده می کنن
همین اینترنت فیبر نوری اوایل ثبت نام بسته های دانلود اقتصادی زمان دار داشت که چند ماهه حذف شده و با شکایت هم به نتیجه ای نرسیدم
قبلا یادمه بسته های دانلود با قیمت هایی پایین خیلی رایج بودن اما الان نه دلیلش هم اگه اشتباه نکنم مغازه داره ها ، فروشنده فیلم و بازی و ..... و یسری از این ادم ها که از این راه درامد دارن مخالف این بسته ها بودن و اعتراضاتی انجام دادن (شاید هم نه دقیق یادم نیست اما چنین بحثی بود ) که نباید عموم به اینا دسترسی داشته باشن و از این حرف ها
-
باید بسته های نامحدود واقعی رو برگردونن چون دیگه واسه گیمر ها ، ارشیور ها و ..‌ که اپلود و دانلود بالایی دارن جواب نیست
نمیشه که اینترنت با سرعت محتوای 4k داشته باشی اما حجم زمان 720 رو بهت بدن

با طرح های مزخرف و قیمت بالا و حجم پایین، واسه ما از دکل 5G با سرعت 1500 مگ رونمایی میکنن! خب اینو شیاف کنیم؟ همین 4G آنتن نداره زودم تموم میشه
این خیلی بامزه ست جدی. با گرونترین بسته همراه اول که 3 گیگه(روزانه) حدودا 16 ثانیه میتونی از این سرعت استفاده کنی😄
یه دونه اسپیدتست رو انجام میده، ولی. دومی رو بخوای بزنی باید دست به دعا باشی
خودشونو مسخره کردن اینا هم

• Like
Reactions: bayern_vahid
سلام
من یه مودم ZLT X28 Pro دارم، حدودا 6 یا 7 ماه هستش که دارم ازش استفاده میکنم. از همون اول تا حدودا 1 هفته پیش همیشه اینترنم 5G بوده با بیشترین آنتن.
الان حدودا 2 یا 3 روز هستش که نصف روز 5G هستش بقیه اش 4G+ هست. مشکل چی میتونه باشه ؟ آیا دکل و اینا رو دارن دستکاری میکنن یا یه کار دیگه. یا اینکه مودمم ضعیف شده یا به مشکل خاصی خورده ؟ اینم بگم که باندهای مختلف رو تست کردم و به نتیجه خاصی نرسیدم.

• Like
Reactions: all4u
سلام
من یه مودم ZLT X28 Pro دارم، حدودا 6 یا 7 ماه هستش که دارم ازش استفاده میکنم. از همون اول تا حدودا 1 هفته پیش همیشه اینترنم 5G بوده با بیشترین آنتن.
الان حدودا 2 یا 3 روز هستش که نصف روز 5G هستش بقیه اش 4G+ هست. مشکل چی میتونه باشه ؟ آیا دکل و اینا رو دارن دستکاری میکنن یا یه کار دیگه. یا اینکه مودمم ضعیف شده یا به مشکل خاصی خورده ؟ اینم بگم که باندهای مختلف رو تست کردم و به نتیجه خاصی نرسیدم.
بلی دستکاری میکنن و میرن رو اعصاب مردم
دقیقا همینه مشکلی از بابت مودم نیست

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
سلام
منم همین مشکل رو دارم صبح به 5G وصله عصر قطعه شب وصله ییهو قطع میشه اصلا معلوم نیست چرا این جوریه.

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or