بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

والا با ایرانسل که سرعت دانلود عالیه ومشکلی ندارم تو سه ساعت ۳۷ تا هم تونستم بگیرم حالا دو تا سوال دارم من گوشی رو هات اسپاتشو فعال میکنم
بعدش با لبتاپ دان میکنم اگه با خود گوشی دان کنم سرعت فرقی نمیکنه ؟!!گوشیم از لحاظ سخت افزاری خوبه و مشکلی نداره
بعدش من سیم همراه اول رو هم گرفتم برای راه اندازی 4g کار خاصی باید بکنم ؟!!! کدی نداره؟!!

• Like
Reactions: emperaturs
والا با ایرانسل که سرعت دانلود عالیه ومشکلی ندارم تو سه ساعت ۳۷ تا هم تونستم بگیرم حالا دو تا سوال دارم من گوشی رو هات اسپاتشو فعال میکنم
بعدش با لبتاپ دان میکنم اگه با خود گوشی دان کنم سرعت فرقی نمیکنه ؟!!گوشیم از لحاظ سخت افزاری خوبه و مشکلی نداره
بعدش من سیم همراه اول رو هم گرفتم برای راه اندازی 4g کار خاصی باید بکنم ؟!!! کدی نداره؟!!
اگر گوشی اندروید داری با برنامه ADM با گوشی دان کنی فرق نداره سرعتش با لپ تاپ .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: NO ps3
درود
من یک مشکل عجیب دارم
این تست سرعتم با 3G ایرانسل هست

ولی موقع دانلود چه شب چه روز سرعتم حتی به 1 مگ هم نمیرسه چه با گوشی چه با کامپوتر و برنامه IDM !!!
مشکل از چی میتونه باشه ؟
تهرانم

آخرین ویرایش:
درود
من یک مشکل عجیب دارم

ولی موقع دانلود چه شب چه روز سرعتم حتی به 1 مگ هم نمیرسه چه با گوشی چه با کامپوتر و برنامه IDM !!!
مشکل از چی میتونه باشه ؟
تهرانم
تا جایی که میتونم 3جی زیاد خوب نیست
4جی کن شاید درست شد
من با 4جی راحت تو 4 ساعت بالای 25 گیگ از سایتای خارجی دانلود میکنم

4جی کن شاید درست شد
3جی هم شبا عالیه من تو3ساعت با3gنزدیک30گیگ دان کردم
با4gهم40گیگ دان کردم البته کمبود حافظه دارم.بیشتر هم میشه دان کرد:دی
ولی تو روز سرعت3gخیلی پایین میاد مخصوصا 10صبح به بعد
4gهم داذه فراگیر میشه اونم به زودی تو روز سرعتش پایین میاد

3جی هم شبا عالیه من تو3ساعت با3gنزدیک30گیگ دان کردم
با4gهم40گیگ دان کردم البته کمبود حافظه دارم.بیشتر هم میشه دان کرد:D
ولی تو روز سرعت3gخیلی پایین میاد مخصوصا 10صبح به بعد
4gهم داذه فراگیر میشه اونم به زودی تو روز سرعتش پایین میاد
شبا رو پایین نیارن کافیه :دی
من روزا از نت ایرانسل استفاده نمیکنم

4جی کن شاید درست شد
متاسفانه 4G هم آنچنان فرقی نداره اونم فقط تست سرعت خوب میده دانلودش ۲ ریال خوب نیست

درود
من یک مشکل عجیب دارم

مشکل از چی میتونه باشه ؟
تهرانم

سرعت تو عکس مگابیت بر ثانیه است.شما باید اون عدد رو تقسیم بر 8 کنین تا سرعت دانلودتون رو بدست بیارین(که میشه حدود 700 کیلوبایت)

• Like
Reactions: NINJѦ
سلام دوستان
یه سوال
من بسته ۱۰۰ گیگ ۱ ساله ایرانسو گرفتم، الان بخام این بسته ۳ ساعته نا محدود رو بگیرم باید صبر کنم تا این بسته ۱۰۰ گیگ تموم بشه؟ یا میشه در حالی که این بسته رو دارم از بسته های دیگه ( همین ۳ ساعته) استفاده کنم؟؟؟؟

سلام دوستان
یه سوال
من بسته ۱۰۰ گیگ ۱ ساله ایرانسو گرفتم، الان بخام این بسته ۳ ساعته نا محدود رو بگیرم باید صبر کنم تا این بسته ۱۰۰ گیگ تموم بشه؟ یا میشه در حالی که این بسته رو دارم از بسته های دیگه ( همین ۳ ساعته) استفاده کنم؟؟؟؟
سلام. مشکلی نداره... میتونید از سه ساعته استفاده کنید.

• Like
Reactions: nzone
کسی نبود؟؟؟!:|
این مودم ها داخلش سیم کارت می خوره و اینترنت سیم کارت را به صورت وایرلس پخش می کنه
مثلا سیم کارت ایرانسل داری واسش بسته میگیری بعدش داخل این مودم میذاری .این مودم اینترنت سیم کارت را به صورت وایرلس پخش می کند

• Like
Reactions: fosil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or