در صورتیکه محدوده جغرافیایی شما 4G ایرانسل آنتن بده حتما از فورجی استفاده کنید. برای آنلاین بازی کردن در ps4 با اینکه Nat type3 هستش ولی به راحتی و بدون هیچ مشکل و لگی می تونید آنلاین بازی کنید. بازیهایی که من خودم با فورجی ایرانسل با ps4 زدم:
Call od duty Black ops iii - Call of duty Advanced warfare - Fifa 16 - PES 2016
در این بازیها من راحت آنلاین میزنم.
برای استفاده از فورجی هیچ تفاوتی نداره شما از گوشی استفاده کنید یا از مودم. کیفیت و آنتن دهی یکی هستش.
اگر گوشیتون فورجی ساپورته که چه بهتر. اگر نیست به دو روش ارزون که در پایین معرفی میکنم میتونید عمل کنید:
1- خرید یک گوشی ارزون قیمت فورجی ساپورت در محدوده قیمتی 350 هزار تومن
2- خرید مودم دانگل E3372 با قیمت 137900 تومن از سایت ایرانسل به همراه اکسس پوینت TP-LINK MR3220 به قیمت 79500 تومن از سایت دیجیکالا
مودم و اکسس پوینت اشاره شده کاملا با هم سازگاری دارن و شما با قیمت حدود 220 هزار تومن میتونید بصورت وایفای در خونه فورجی داشته باشید. در ضمن مودم E3372 شامل 10 گیگ اینترنت هدیه و یک سیمکارت فورجی ایرانسل نیز میشه.
البته مودمهای جیبی فورجی با حدود قیمت 220 هزار تومن هم موجود هستند. ولی از اونجایی که باتری خور هستند به درد استفاده طولانی مدت و دانلود و بازی آنلاین نمیخوره و روش دوم که اشاره کردم به صرفه تره.
یه خواهشی هم از دوستان دارم: لطفا قبل از گذاشتن پستهای جدید، صفحات قبلی فروم رو مطالعه بفرمایید و انقدر سوالات تکراری که قبلا جواب داده شده نپرسید.