بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

خ

خیر. ایرانسل به هیچ وجه سرعت رو لیمیت نمیکنه. شما تعدادی بسته خریدید و دانلود کردید. حتی حجم زیادی هم دانلود بشه بازم لیمیت نمیکنن و خوبیش نسبت به ADSL همینه.
احتمالا آنتن BTS منطقتون مشکل پیدا کرده یا شاید بار ترافیکی منطقتون رفته بالا. با بخش پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید شاید مشکلو برطرف کنن.( البته اگز شانس بیارید)
جالب اینجاست که همیشه 5 خط پر انتن داشتم ولی 2 3 شبه روی LTE فقط 2 خط تا 3 خط انتن دارم !
زنگ زدم چرت و پرت تحویلم دادن

جالب اینجاست که همیشه 5 خط پر انتن داشتم ولی 2 3 شبه روی LTE فقط 2 خط تا 3 خط انتن دارم !
زنگ زدم چرت و پرت تحویلم دادن

در فورجی، حتی یک آنتن اختلاف میتونه سرعت شما رو به اندازه حدود 700 کیلوبایت تغییر بده. باید بهترین نقطه آنتن دهی خونه رو پیدا کنید و یک جابجایی در حد 15 سانتیمتر میتونه کلی سرعت دانلود رو بالا پایین کنه

آخرین ویرایش:
سرعت واسه من بهترم شده قبلن ثابت تا 3.5 مگ سرعت دانلود داشتم الان به 5.5 مگ بر ثانیه رسیده اونم از سایت های ایرانی که عالیه و رکورد خودم تو سه ساعت

دانلود رو به 37 گیگ رسوندم :D

در صورتیکه محدوده جغرافیایی شما 4G ایرانسل آنتن بده حتما از فورجی استفاده کنید. برای آنلاین بازی کردن در ps4 با اینکه Nat type3 هستش ولی به راحتی و بدون هیچ مشکل و لگی می تونید آنلاین بازی کنید. بازیهایی که من خودم با فورجی ایرانسل با ps4 زدم:
Call od duty Black ops iii - Call of duty Advanced warfare - Fifa 16 - PES 2016
در این بازیها من راحت آنلاین میزنم.
برای استفاده از فورجی هیچ تفاوتی نداره شما از گوشی استفاده کنید یا از مودم. کیفیت و آنتن دهی یکی هستش.
اگر گوشیتون فورجی ساپورته که چه بهتر. اگر نیست به دو روش ارزون که در پایین معرفی میکنم میتونید عمل کنید:
1- خرید یک گوشی ارزون قیمت فورجی ساپورت در محدوده قیمتی 350 هزار تومن
2- خرید مودم دانگل E3372 با قیمت 137900 تومن از سایت ایرانسل به همراه اکسس پوینت TP-LINK MR3220 به قیمت 79500 تومن از سایت دیجیکالا
مودم و اکسس پوینت اشاره شده کاملا با هم سازگاری دارن و شما با قیمت حدود 220 هزار تومن میتونید بصورت وایفای در خونه فورجی داشته باشید. در ضمن مودم E3372 شامل 10 گیگ اینترنت هدیه و یک سیمکارت فورجی ایرانسل نیز میشه.

البته مودمهای جیبی فورجی با حدود قیمت 220 هزار تومن هم موجود هستند. ولی از اونجایی که باتری خور هستند به درد استفاده طولانی مدت و دانلود و بازی آنلاین نمیخوره و روش دوم که اشاره کردم به صرفه تره.
یه خواهشی هم از دوستان دارم: لطفا قبل از گذاشتن پستهای جدید، صفحات قبلی فروم رو مطالعه بفرمایید و انقدر سوالات تکراری که قبلا جواب داده شده نپرسید.
سلام ممنون از راهنماییت
من آیفون دارم و با هات اسپات میتونم وصل شم ولی سیم کارت اصلیم همراه اوله و برای جا به جا کردن سیم کارت و اینکه میخوام همه جا ازش استفاده کنم به صرفه هست که مودم بخرم
در مورد مودمی که گفتی ظاهرا وای فای نداره و شارژی هم هست درسته ؟ منظورم مودم یو اس بی که گفتی هست. متوجه منظورت میشم که با اکسس پوینت میتونم به چنتا دستگاه وصل شم ولی با توجه به اینکه میخوام همه جا ببرم بهتر نیست مودم هواوی که تو پست های قبلی معرفی شد 4G- 8372 را بگیرم ؟
من میخوام جاهای مختلف ببرم و کار کنم و با توجه به اینکه سرعت نت وایرلسم جواب نمیده این تصمیم را گرفتم.
منتظر نظرت هستم و هنوز خرید نکردم
ممنون

من یه مودم archer مال شرکت tp-link خریدم از دیجی کالا به قیمت 490
فیلم های 1 گیگ رو توی 17-25 دقیقه دانلود میکنم 100 گیگ رو خریدم 175 تومن (فقط نمیدونم چجوری بسته شبانه واسه یه شب فعال کنم)
بازی هایی که رو ps4 باهاش کردم فیفا 16----دارک سولز pvp ---اسمیت---بتلبورن
اگه واسه بازی می خوای بگیری مودمی بگیر که upnp ساپورت کنه وگرنه nat 3 میشه و باید پورت rj 45 داشته باشه
و اینکه 17/18 تا پورت رو باید باز کنی تو مودمت

ولی خدایی سگش شرف داره به adsl که روانی کرده بود منو--راستی پینگ با 8888 حدود 150د هست بدون حتی 1 لاست پکت

فیلم های 1 گیگ رو توی 17-25 دقیقه دانلود میکنم 100 گیگ رو خریدم 175 تومن (فقط نمیدونم چجوری بسته شبانه واسه یه شب فعال کنم)
بازی هایی که رو ps4 باهاش کردم فیفا 16- ش که---دارک سولز pvp ---اسمیت---بتلبورن
اگه واسه بازی می خوای بگیری مودمی بگیر که upnp ساپورت کنه وگرنه nat 3 میشه و باید پورت rj 45 داشته باشه

ولی خدایی سگش شرف داره به adsl که روانی کرده بود منو--راستی پینگ با 8888 حدود 150د هست بدون حتی 1 لاست پکت
با استفاده از برنامه ایرانسل من بزن خرید بسته افزایشی بعدش بزن اینترنت ساعتی و اونجا گزینه میاد

که بهترینش سه ساعت نامحدود با قیمت دو تومن هستش بعدشم بین ساعت 2 تا 8 صبح یه بار اینترنتو قطع کن بعددوباره وصل میکنی اینترنت

از شبانه استفاده میکنه خیلی راحت هم میتونی با استفاده از برنامه ایرانسل من رو بسته ها کنترل داشته باشی فقط موقعی که استارت اینترنت

شبانه رو میزنی تو برنامه ی ایرانسل من به ساعت اتمام هم دقت کن که باید دقیقا یه دقیقه قبل از اتمام که تو برنامه نوشته اینترنتو قطع کنی

تا از شارژ اصلی نخوره بعدش دوباره دیتا رو فعال کن از اینترنت معمولیت میتونی استفاده کنی

بازی هایی که رو ps4 باهاش کردم فیفا 16----دارک سولز pvp ---اسمیت---بتلبورن

سلام
این مودمی که گفتم مدل هواوی. (4G 8372) واسه آنلاین بازی کردن جواب نمیده ؟ فقط برای PES میخوام. چون الان ۴ تا مودم ADSL فقط خونه دارم و بخوام این مدلی که گفتی رو بگیرم نمیصرفه.
راستی حجم دزدی نداره ؟

سلام
این مودمی که گفتم مدل هواوی. (4G 8372) واسه آنلاین بازی کردن جواب نمیده ؟ فقط برای PES میخوام. چون الان ۴ تا مودم ADSL فقط خونه دارم و بخوام این مدلی که گفتی رو بگیرم نمیصرفه.
راستی حجم دزدی نداره ؟
حجم دزدی فک نکنم چون خود مودم یه برنامه نتورک مانیتورینگ قوی داره که به طر کامل و ساده دستگاه هایی که بهش وصل شدن رو با اسم و زمان و حجم استفاده شده میگه
ببین اون مدل اگه upnp نداره نگیر که nat 3 بهت میده و این مدمی که من گرفتم 2 تا آنتن مخصوص lte داره که همیشه 4 تا خطش پره

سلام ممنون از راهنماییت
من آیفون دارم و با هات اسپات میتونم وصل شم ولی سیم کارت اصلیم همراه اوله و برای جا به جا کردن سیم کارت و اینکه میخوام همه جا ازش استفاده کنم به صرفه هست که مودم بخرم
در مورد مودمی که گفتی ظاهرا وای فای نداره و شارژی هم هست درسته ؟ منظورم مودم یو اس بی که گفتی هست. متوجه منظورت میشم که با اکسس پوینت میتونم به چنتا دستگاه وصل شم ولی با توجه به اینکه میخوام همه جا ببرم بهتر نیست مودم هواوی که تو پست های قبلی معرفی شد 4G- 8372 را بگیرم ؟
من میخوام جاهای مختلف ببرم و کار کنم و با توجه به اینکه سرعت نت وایرلسم جواب نمیده این تصمیم را گرفتم.
منتظر نظرت هستم و هنوز خرید نکردم
ممنون

در درجه اول به شما پیشنهاد میدم یک کم صبر کنید تا طرح ترابرد پذیری راه اندازی بشه. اینجوری میتونید شماره 0912 یا هر شماره دیگه ای که مال همراه اول هستش رو منتقل کنید به ایرانسل و بدون تغییر شماره، اپراتورتون رو عوض کنید و از 4G ایرانسل روی آیفونتون استفاده کنید.
این طرح قراره همین یکی دو ماهه راه اندازی عمومی بشه( گفتن 27 اردیبهشت ولی یکم ممکنه عقب بیفته)

اگر هم که واقعا نمیتونید صبر کنید و خیلی عجله دارید، و در عین حال نیاز به جابجایی و پورتابل بودن مودم دارید، مجبورید از مودمهای باتری خور استفاده کنید. مدلهای موجود در سایت ایرانسل اکثرا Huawei هستن و البته در بازار Dlink هم با محدوده قیمتی 220 هزار تومن موجود هستش. از دو برند ذکر شده هر مدلی بگیرید اذیت نخواهید شد.
ولی باز هم روش ترابردپذیری رو پیشنهاد میدم که کلا از شر حمل و نقل مودم و شارژ و ... نجات پیدا کنید ( و همینطور از شر همراه اول)

دوستان نمیشه از همراه اول هم اینترنت شبانه گرفت هم روزانه؟ به طور هم زمان؟
ایرانسل این قابلیت رو داره ولی برای همراه اول هر چی گشتم نشد

حجم دزدی فک نکنم چون خود مودم یه برنامه نتورک مانیتورینگ قوی داره که به طر کامل و ساده دستگاه هایی که بهش وصل شدن رو با اسم و زمان و حجم استفاده شده میگه
ببین اون مدل اگه upnp نداره نگیر که nat 3 بهت میده و این مدمی که من گرفتم 2 تا آنتن مخصوص lte داره که همیشه 4 تا خطش پره

بنده تو حالت UPNP enabled هر کاری کردم، باز هم نتونستم NAT Type2 بگیرم. احیانا شما اگه تونستید از فورجی ایرانسل Type2 بگیرید ممنون میشم از تنظیمات UPNP و DMZ مودم و همچنین اون 18 تا پورتی که زدید، چند تا اسکرین شات تهیه کنید و بذارین اینجا تا بقیه بچه ها هم بتونن از شر NAT type3 رها بشن.
ممنون

این بسته هدیه ایرانسل رو کسی گرفته یا الکیه؟
چون همش پیام میده تو بهار 2بسته بزنی یکی از همون بسته هدیه میده
من تا الان حتی3تا بسته هم گرفتم ولی خبری از هدیه نبود

دوستان من تا قبل ساعت ۲ سرعت دانلودم تا ۲.۵ -۳ هم رفت ولی از ۲ به بعد بین ۳۰۰ تا ۱ مگ نوسان داره. مشکلی داره یا عادیه؟
2به بعد چون ملت دانلود میکنن سرعت پایین میاد شایدم کار خود ایرانسله.
5تا8بزن سرعت بهتره

بنده تو حالت UPNP enabled هر کاری کردم، باز هم نتونستم NAT Type2 بگیرم. احیانا شما اگه تونستید از فورجی ایرانسل Type2 بگیرید ممنون میشم از تنظیمات UPNP و DMZ مودم و همچنین اون 18 تا پورتی که زدید، چند تا اسکرین شات تهیه کنید و بذارین اینجا تا بقیه بچه ها هم بتونن از شر NAT type3 رها بشن.
ممنون
من فک کنم مودم شما قابلیت nat type 2 نداره. در مورد dlink هم من مودم dlink 4g تو رنج ۲۲۰ تومن ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or