بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

آخه gta نیاره خیلی ضایع هست.اکثرا به امید همین بازی میرن بگیرن...ضمن اینکه بالاخره برای اونایی که الیت هستن مجبوره بیاره چون برای اونا دیگه بهوونه ای نداره

تو حساب كن ٢٠٠٠ تا هم مشترك واحد شرايط داشته باشه قطعا همشون ميان يه gta ميخوان.
بخواد يه اكانتو به سه نفرم بده ميشه ٧٠٠ تا ٧٠ دلار.
واسه اليت هم احتمالا پدر صاحب اشتراكو در بيارن تا تحويل بدن :D

• Smile
Reactions: hamid_barca
View attachment 398069
پ.ن:
واقعا GTA 6 عنوان منحصر به فردیه. به نظرم باید آرشیو داشت. بازی های سالیانه ای رو هم که کسی در طول سال ساعت ها بازی میکنه بهتره بخره.
منم فکر میکنم نیارنش رو اشتراک. وگرنه افتضاح میشه.
به هر حال اونی که الیت خریده 100 در 100 میره درخواست میده وگرنه منم خودم میرم میخرمش.اونم نه ظرفیتی بلکه مثل آدمیزاد باید پول داد این بازی رو کامل خرید :D

• Like
  • Smile
Reactions: db07 and Tatsumaru
آخه gta نیاره خیلی ضایع هست.اکثرا به امید همین بازی میرن بگیرن...ضمن اینکه بالاخره برای اونایی که الیت هستن مجبوره بیاره چون برای اونا دیگه بهوونه ای نداره
تا زمان انتشار چیزی نمیگن که مردم به امید gta اشتراک بخرن
بعدش میگن به خاطر اعمال منافی عفت و تشویش اذهان عمومی بازی رو نمیاریم ~X(
به جاش بازی blood of mehran میاریم بزنید بر بدن :D

• Smile
الان دیدم یکی دیگه هم همین سیستم نخل رو گذاشته به نام پارس کنسول کسی تجربه نداره از این ؟
خدا خودش رحم کنه :D

البته همه جا بیشتر شدن رقیب نشونه خوبیه ولی اینجا بیشتر ترسناکه چون معلومه یه سوراخی بوده که همه پیداش کردن و میخوان ملت رو بدوشن :D

خدا خودش رحم کنه :D

البته همه جا بیشتر شدن رقیب نشونه خوبیه ولی اینجا بیشتر ترسناکه چون معلومه یه سوراخی بوده که همه پیداش کردن و میخوان ملت رو بدوشن :D
واقعیتش من اونقدر بدبین نیستم به نخل. هم به خاطر سابقه شون تو فروش کنسول و لوازم جانبی و بازی فیزیکی، و هم کار خوبی که رو پنل کاربری کردن و درخواست و پس دادن بازی اتوماتیک شده و راحت تر.
ولی تو این مملکت هیچ چیزی بعید نیست. به خصوص ما الیت ها که سرمایه هنگفتی گذاشتیم و نگرانیم واقعا.

واقعیتش من اونقدر بدبین نیستم به نخل. هم به خاطر سابقه شون تو فروش کنسول و لوازم جانبی و بازی فیزیکی، و هم کار خوبی که رو پنل کاربری کردن و درخواست و پس دادن بازی اتوماتیک شده و راحت تر.
ولی تو این مملکت هیچ چیزی بعید نیست. به خصوص ما الیت ها که سرمایه هنگفتی گذاشتیم و نگرانیم واقعا.
منم هروقت خواستم پیشنهاد بدم همینو گفتم که نخل تقریبا از قدیمی ترین کنسول فروشیهای ایرانه و من خودم به شخصه از زمان ps3 اسمشون رو یادمه(بلکه بیشتر)که یکی از اقوام ازشون خرید کرده بود.

ولی واقعا نمیشه صد در صد اطمینان کرد به هیچکس...مخصوصا شما الیتها که سرمایه سنگینی خوابوندید ;))

منم هروقت خواستم پیشنهاد بدم همینو گفتم که نخل تقریبا از قدیمی ترین کنسول فروشیهای ایرانه و من خودم به شخصه از زمان ps3 اسمشون رو یادمه(بلکه بیشتر)که یکی از اقوام ازشون خرید کرده بود.

ولی واقعا نمیشه صد در صد اطمینان کرد به هیچکس...مخصوصا شما الیتها که سرمایه سنگینی خوابوندید ;))

حتى تو دبى هم فروشگاه دارن و سايت انلاين فروش خارجيم دارن.
ولى يه اصلى تو بيزنس هست كه از درامد يه بخش كارت نبايد ضرر يه بخش ديگه رو پوشش بدى :D

• Wow
به نظرم اینها باید تو استراتژیشون تجدید نظر کنن
مثلا برای بازیهای روز که اینجوری بلبشو میشه میتونن قانون بزارن که اقا ما 50 تا اکانت میتونیم تهیه کنیم و با توجه به الویت درخواست ها میدیم بقیه میرن تو صف اگر جا خالی شدش به ترتیب بهشون میدیم حالا شاید 1 ماه طول بکشه شاید 3 ماه
الویت هاشون میتونه با طبقه بندیشون باشه مثلا همین الیت ها که طبقه اشرافی هستند و هزینه بیشتری میپردازن
میتونن مثلا 10 تا الویت هم قرعه کشی کنن
و اینکه هر سری هم با هر بازی جدید کسایی که مثلا بازی قبلی رو گرفتند از الویت برای بازی بعدی خارج میشند
بازی های معمولی هم که معمولا در دسترس هستند

• Like
مثلا برای بازیهای روز که اینجوری بلبشو میشه میتونن قانون بزارن که اقا ما 50 تا اکانت میتونیم تهیه کنیم و با توجه به الویت درخواست ها میدیم بقیه میرن تو صف اگر جا خالی شدش به ترتیب بهشون میدیم حالا شاید 1 ماه طول بکشه شاید 3 ماه
الویت هاشون میتونه با طبقه بندیشون باشه مثلا همین الیت ها که طبقه اشرافی هستند و هزینه بیشتری میپردازن
و اینکه هر سری هم با هر بازی جدید کسایی که مثلا بازی قبلی رو گرفتند از الویت برای بازی بعدی خارج میشند

نميشه.
شرايط اوليه فروششون چيز ديگه بوده خصوصا روى اليت و اون يكى ديگه.

• Like
Reactions: mehrdadb3
این خودش یه پیچیدگی بدتری پیش میاره :D
شاید بهتر باشه قوانین رو عوض کنن مثلا بگن محدودیت تعویض بازی در ماه هست.مثلا هر کی 4 تا بازی میتونه در ماه عوض کنه

• Like
Reactions: mehrdadb3
این خودش یه پیچیدگی بدتری پیش میاره :D
شاید بهتر باشه قوانین رو عوض کنن مثلا بگن محدودیت تعویض بازی در ماه هست.مثلا هر کی 4 تا بازی میتونه در ماه عوض کنه

بازم نقض شرايط فروشه و خيليا لغو اشتراك ميكنن :D
به نظرم بايد شرايط اشتراكايي كه ازين بع بعد ميفروشن رو عوض كنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or