بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

آخه قبلا میشد با طرف حرف زد ولی الان جواب نمیده.هی میگه سیستمی هست و دست ما نیست 😐
حمید الان برای من تعویض کردن
دیدم چتش پیام داده که کد بفرست و اکانت قبلی رو پاک کن و اسکرین بفرست و بعدش هم اکانت ظرفیت 2 رو دادن

حمید الان برای من تعویض کردن
دیدم چتش پیام داده که کد بفرست و اکانت قبلی رو پاک کن و اسکرین بفرست و بعدش هم اکانت ظرفیت 2 رو دادن
به منم با وجود اینکه وقت فردا دارم گفته شاید تا 6 بدیم.

میگه اینترنتت مشکل داره موقع دیسیبل کردن تو سایت سونی ثبت نمیشه 😐

• Poker Face
Reactions: db07
به منم با وجود اینکه وقت فردا دارم گفته شاید تا 6 بدیم.

میگه اینترنتت مشکل داره موقع دیسیبل کردن تو سایت سونی ثبت نمیشه 😐
ایرادات دری وری اینارو به خود سونی بگی خندش میگیره! یکی نیست بگه هرچی هست روراست باشید لااقل بجای اینکه دری ورس سرهم کنید و فحش بخورین!

ایرادات دری وری اینارو به خود سونی بگی خندش میگیره! یکی نیست بگه هرچی هست روراست باشید لااقل بجای اینکه دری ورس سرهم کنید و فحش بخورین!
آخه الان هر چی هم بهش میگم شما به بهوونه دیسیبل نکردن کنسل کردید خب پس دوباره اکانت رو بده تا دیسیبل کنم نمیده 😐

من واقعا دیگه رد دادم.اگه دیسیبل نشده خب اکانت رو بده دیسیبل کنم ولی اگه دیسیبل شده چرا تایمم رو کنسل میکنی؟

دقیقا الان اکانت ghost of yotei که به من دادن و اینیبل نمیشه تقصیر اون بیشرف ظرفیت 3 هست که اومده اینیبلش کرده
از این بیشرفها هم زیاد هست که مثلا میان اکانت گلد برمیدارن و میرن اکانتها رو ظرفیت 2 استفاده میکنن و انقدر هم این نخل بی در و پیکر هست که نمیاد برخورد جدی باهاشون کنه
وضعیت منم همینه با اینکه اشتراک ندارم ظرفیت دوم ghost of yotei رو خریدم اون ظرفیت سومیه چپ و راست میره اینیبل میکنه نمیدونم گاو نمیفهمه قصه چیه ! یبارم ارور داد و اینیبل نمیشد ، یبارم اخطار داد رو یه کنسول دیگه اکتیو هست
از اونجایی که چندبار این اتفاق افتاده میتونه یه قصه دیگه ای هم باشه :D
شاید چون اکانت گوست به اندازه کافی ندارن میان واسه اونایی که 10 روز یا بیشتر بازی دستشون بود و چهل پنجاه ساعت گیم پلی دارن یا تروفی پایان بازی رو دارن دی اکتیو میکنن و میدن به یکی دیگه ،فعلا انداخته گردن ظرفیت سه چقدرش درسته بماند Screenshot 2025-10-27 124558.png

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and db07
يه بازى از گيم سيتى دو روز قبل خريدم.
امروز قفل شد و اينيبل هم نميشد.
رفتم الان بهش گفتم فقط يه عكس از ارور خواست و در لحظه يه اكانت ديگه داد و عذر خواهيم كرد.

چند روز قبلم با cdstop اينجورى شد دو ساعت بعد پيام داد برم چك كنم و ديدم اوكيش كرده.

حالا علاوه بر نشون دادن تفاوت شاپ درست حسابى با دوزارى نكته اينجاس كه هر دوشون گفتن كار ظ٣ نيست و اصلا ظ٣ در حالت عادى نميتونه اين كارو بكنه وقتى رو كنسول شما اينيبل باشه مگه در شرايط خاص كه مثلا به خاطر اپديت شدن بازى روى اكانت ظ٣ خودبخود ظ٢ قفل شده باشه و ظ٣ زرنگ باشه و بدونه بعد اپديت بره واسه خودش اينيبل كنه.

در نتيجه اين قضيه قفل شدنا و ديزيبل نكردى گفتناى نخل دو دليل داره:

١-وقت تلف كردن
٢-خودش ميخواد اكانت به كسى تحويل بده ميزنه رو كنسول قبلى ديزيبل ميكنه

همشم ميتونه از كمبود اكانت نسبت به تعداد بازيكن باشه.

خب این میشه همونی که من گفتم ، به احتمال زیاد ، گفتم احتمال که باعث ناراحتی و نگرانی و استرس و تعریق دیگران نشه ، احتمال زیاد (تاکید دوباره) :D نخل اکانتو میده به یکی دیگه چون به تعداد کافی اکانت نداره !
حداقل فروش ظرفیتی رو باید جلوشو بگیره که بتونه به این پلاسی ها سرویس بهتری بده ، کاش میشد اکانتو با نصف قیمت بدم به خودشون و مرده شور خودشونو سایتشونو ببرم:D

آخه الان هر چی هم بهش میگم شما به بهوونه دیسیبل نکردن کنسل کردید خب پس دوباره اکانت رو بده تا دیسیبل کنم نمیده 😐

من واقعا دیگه رد دادم.اگه دیسیبل نشده خب اکانت رو بده دیسیبل کنم ولی اگه دیسیبل شده چرا تایمم رو کنسل میکنی؟
حمید جون انقدر حرص نخور سکته میزنی، تو داری با دزد هایی بحث منطقی میکنی که میدونن چی میگی ،کسی که خودشو به خواب زده رو نمیتونی بیدار کنی چون نمیخواد

خب این میشه همونی که من گفتم ، به احتمال زیاد ، گفتم احتمال که باعث ناراحتی و نگرانی و استرس و تعریق دیگران نشه ، احتمال زیاد (تاکید دوباره) :D نخل اکانتو میده به یکی دیگه چون به تعداد کافی اکانت نداره !
حداقل فروش ظرفیتی رو باید جلوشو بگیره که بتونه به این پلاسی ها سرویس بهتری بده ، کاش میشد اکانتو با نصف قیمت بدم به خودشون و مرده شور خودشونو سایتشونو ببرم:D

بابا خيلى جاها به چند نفر نيدن مثلا يه نمونش همين cdstop ولى اينجورى نميشه كه بازى قفل شه و نشه اينيبل كرد.
و هى تند تند هم ننيشه مثلا هفته ايي دو هفته ايي يه بار.
اينا يا بلد نيستن اشتراكى بفروشن يا اينكه خودشون ميبينن اكانت ندارن ميزنن يكيو ديزيبل ميكنن كار يكيو راه ميندازن حالا دو سه روزم اون يكى رو علاف ميكنن.
ولى اينكه بگيم ظ٣ اينيبل ميكنه،نه همچين چيزى نميشه مگه در اون شرايط خاص كه گفتم.

بابا خيلى جاها به چند نفر نيدن مثلا يه نمونش همين cdstop ولى اينجورى نميشه كه بازى قفل شه و نشه اينيبل كرد.
و هى تند تند هم ننيشه مثلا هفته ايي دو هفته ايي يه بار.
اينا يا بلد نيستن اشتراكى بفروشن يا اينكه خودشون ميبينن اكانت ندارن ميزنن يكيو ديزيبل ميكنن كار يكيو راه ميندازن حالا دو سه روزم اون يكى رو علاف ميكنن.
ولى اينكه بگيم ظ٣ اينيبل ميكنه،نه همچين چيزى نميشه مگه در اون شرايط خاص كه گفتم.
یعنی یَک یــَکشون خداشاهده ، اصن بیاد این اکانت آشغالیشو نصف قیمت ببره ، خدایا شکرت یه پلاس اکسترا تو تخفیفات خود سونی گرفتم کلا 95$ :D

یعنی یَک یــَکشون خداشاهده ، اصن بیاد این اکانت آشغالیشو نصف قیمت ببره ، خدایا شکرت یه پلاس اکسترا تو تخفیفات خود سونی گرفتم کلا 95$ :D

١٠٠٠ بار اينجا گفتيم ازينا خداقل اكانت نخريد و در حد همون نخل پلاس تعامل داشته باشيد بعد رفتى زارت بزرگترين ريليز سونى توى امسالو از همينا دقيقا خريدى؟ :D

• Smile
Reactions: Coffee Addicted
همچنان راه های رسیدن باز است 😁
View attachment 397971

كسى بخواد دى وان همه چيو بازى كنه ورشكست ميشه خودتو نبين كه اهلش نيستى :D
من تا دلار ٦٠-٧٠ تومن اكانت شارژ ميكردم ميخريدم همه چيو ولى بعدش ديدم واقعا نميصرفه و منم كلى بازى تو لايبررى كه يه بار بازى كردم و ديگه سراغشونم نميرم.
از الانم غير انحصارياى خود سونى و بازياى خاص مثل عناوين بعدى ميازاكى واقعا ديگه نميرم فول پرايس بازى بخرم.

آخرین ویرایش:
حمید جون انقدر حرص نخور سکته میزنی، تو داری با دزد هایی بحث منطقی میکنی که میدونن چی میگی ،کسی که خودشو به خواب زده رو نمیتونی بیدار کنی چون نمیخواد
والا چی بگم....برای پولی که دادم ناراحت نیستم اصلا 4 ماه باقی مانده رو نخواستم ولی اینکه فکر کنه حالیم نیست زورم میگیره و نمیتونم بیخیال بشم

زنگ زدم پشتیبانی خودش گفت ظ3 نمیتونه اینیبل کنه

ولی بهوونه عجیب تر آورد که اینترنتت مشکل داره وقتی دیسیبل میکنی تو سایت سونی ثبت نمیشه 😧

• Like
Reactions: db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or