بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

تشکر از حمید که تو تیپ سنتر نخل رو معرفی کرد.
حدود 20 روز پیش خواستم التیمت بگیرم که تموم شده بود و الیت گرفتم. حدود 5 روز فقط طول کشید تا اشتراکم فعال بشه. خیلی شلوغن. مجموعا با توجه به شرایطی که داریم و شلوغی اواخر سپتامبر و اوائل اکتبر که رگباری بازی های بزرگ اومد، راضی هستم. پنل اتوماتیک شده و پاسخگویی بهتر. ولی به درد کسانی که خیلی عجله دارن و بخوان روز عرضه بازی کنن نمیخوره. سه روز طول کشید تا گوست رو بگیرم.
امیدوارم شرایط جوری بشه که با این سن و سال اینقدر عذاب نکشیم برای یه سوپاپ تخلیه ابتدایی مثل گیم.
عزیز توضیح میدی که تحویل بازیشون به چه صورت شده؟
تحویل بازیشون هم اتوماتیک شده یا فقط اون قسمت تعویض و درخواست بازی؟

عزیز توضیح میدی که تحویل بازیشون به چه صورت شده؟
تحویل بازیشون هم اتوماتیک شده یا فقط اون قسمت تعویض و درخواست بازی؟
تحویل بازی که اتوماتیک نیست. پس دادن بازی هم همینطور.
ولی یه سری منوها و توضیحات و دستورالعمل ها رو اتوماتیک کردن که وقت کارشناس کمتر گرفته بشه. از جمله همون منوی شروع که شما نوع درخواستت رو انتخاب میکنی. مثلا تمدید یا لغو اشتراک، تعویض بازی و .....
به هر حال کمی معطلی و بدقولی چاشنی کار هست. مثلا ممکنه بگه فردا ساعت 6. ولی معطلی زیاد باشه و بیفته روز بعد مثلا.
من هر بازی رو بازی نمیکنم و با حوصله و گزینشی بازی میکنم. بیشتر از ماهی یکی دوبار نمیرم سراغ تعویض بازی. ولی کسی که رگباری بازی میکنه و زیاد بازی عوض میکنه، باید حوصله ش زیاد باشه.
برای من کار راه اندازه مجموعا. وگرنه کیه نخواد بازی فیزیکی بخره یا رو اکانت خودش با گیف دلاری آرشیو کنه. مجبوریم کنار بیایم با شرایط.

دوستان .فروشگاه دیجیتال فکتوری معتبره؟
ظ۳ مافیا الد کانتری را میده ۱ تومن
بعدمیگه تعویضی نداریم
میذارین توی سایت برای فروش!!!

دوستان ی سوال دارم، این دیجیتال فکتوری اولا معتبره یا نه؟
بعدش مافیا ظ۳ ps5 رو ب من میده ۱ تومن
بعد تعویضی نداره و میگه میذاره توی سایت برای فروش
خب این چطوریه یکی توضیح میده؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: {Sam Fisher}
تحویل بازی که اتوماتیک نیست. پس دادن بازی هم همینطور.
ولی یه سری منوها و توضیحات و دستورالعمل ها رو اتوماتیک کردن که وقت کارشناس کمتر گرفته بشه. از جمله همون منوی شروع که شما نوع درخواستت رو انتخاب میکنی. مثلا تمدید یا لغو اشتراک، تعویض بازی و .....
به هر حال کمی معطلی و بدقولی چاشنی کار هست. مثلا ممکنه بگه فردا ساعت 6. ولی معطلی زیاد باشه و بیفته روز بعد مثلا.
من هر بازی رو بازی نمیکنم و با حوصله و گزینشی بازی میکنم. بیشتر از ماهی یکی دوبار نمیرم سراغ تعویض بازی. ولی کسی که رگباری بازی میکنه و زیاد بازی عوض میکنه، باید حوصله ش زیاد باشه.
برای من کار راه اندازه مجموعا. وگرنه کیه نخواد بازی فیزیکی بخره یا رو اکانت خودش با گیف دلاری آرشیو کنه. مجبوریم کنار بیایم با شرایط.
پس خیلی تفاوتی نکرده
اصل کارش همون سر و کله زدن با پشتیبانی برای تحویل بازی هست
----------------------------------------------

باز دیروز عصر تیریک کد دادن و بازی رو تحویل ندادن و پیام بازی با ظرفیت 2 و فلان تحویل شما گردید رو سر من چند باری پیاده کردن :))
اخر کار تا کد دادم بهشون زرتی این پیام رو نوشتن آخه بذار چند ثانیه ای بگذره=))
امروز ظهر پیام دادم که بازی رو تحویل بدید گفت آماده نیست گفتم شما دیروز عصر گفتید که امادست و من کد دادم بهتون و موند چی بگه
بعد دوستان میگن نه واقعا نت مشکل داره ,نخیر دوستان اینا خیلی ......دن:D

آخرین ویرایش:
کنسولفا قیمت مناسب و معتبر و اختصاصی موجود داره
آقا این کنسول فا
ازش بتل شیش ظ۲ خرید کردم ،
اینطوری بود که توی سایت خرید کردم
ساعت ۲ یه شب بود (چند شب پیش)
فرداش ساعت ۱۰ پیامک اومد که حاضر شده ، رفتم توی سایت مشخصات اکانت رو بهم داد و سریع هم دانلودش کردم ، ساعت ۱۳ بازی آماده به پلی دادن بود!
بدون دردسر و علافی و سر و کله زدن با ادمین و فلان .
قیمت هم از اکثر جاها مناسب تر بود
مثلا تا ۵ تومن هم دیدم ، این ۳ و خورده ای داد .

دوستان سلام بازی split fiction ظرفیت ۲ از cdstop خریدم و الان میخوام بفروشم ، کانال تلگرام یا گروهی ندارید که امکان فروشش داشته باشه
دیروز دیدم یک استوری گذاشتن تو اینستاگرام
نوشتن قابلیت جدید اضافه کردن
که خودشون مستقیم خرید رو انجام بدن

بهشون یک پیام بدید در مورد این موضوع

Attachments

• photo_2025-10-16_12-23-33.jpg
    photo_2025-10-16_12-23-33.jpg
    50 KB · مشاهده: 36
خوب من رفتم اکانت بتل ۶ گرفتم از نخل
دوشنبه گفتند چهار شنبه منم گفتم اوکی
چهارشنبه گرفتم اومدم پرایماری کنم دیدم نمیشه، به نخل گفتم گفت اونی که اکانت رو گرفته زده پرایماری کرده در صورتی که ظرفیت سه بوده، تا ۲۱ درست میشه، گفتم نشد، گفت یه اکانت دیگه میدیم

همانا که نشد و وقتی به نخل گفتم گفت پیگیری میشه و اکانت بهتون برمی گرده، هر چی گفتم کی و اینا دیگه جواب نداد:|
دیگه نوبت من هم برای مسخره شدن رسید :|

اگر اون دوست عزیز که رفته ظرفیت سه رو به زور کرده ظرفیت دو و جواب نمیده اینجاست و داره میخونه، اقا بذار ما بازی مون رو بکنیم برای خودت هم نه نفرین بخر نه خفت شدن توسط نخل :|

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and db07
چهارشنبه گرفتم اومدم پرایماری کنم دیدم نمیشه، به نخل گفتم گفت اونی که اکانت رو گرفته زده پرایماری کرده در صورتی که ظرفیت سه بوده، تا ۲۱ درست میشه، گفتم نشد، گفت یه اکانت دیگه میدیم

همانا که نشد و وقتی به نخل گفتم گفت پیگیری میشه و اکانت بهتون برمی گرده، هر چی گفتم کی و اینا دیگه جواب نداد:|

اگر اون دوست عزیز که رفته ظرفیت سه رو به زور کرده ظرفیت دو و جواب نمیده اینجاست و داره میخونه، اقا بذار ما بازی مون رو بکنیم برای خودت هم نه نفرین بخر نه خفت شدن توسط نخل :|
فکر نکنم همچین چیزی باشه.خب اینطوری به هرکی ظ3 بدن میره همچین کاری میکنه.برای منم همین جریان شد سر بتلفیلد و به نظرم نقشه خودشون هست که مثلا یکم وقت بخرن تا بتونن اکانت برسونن

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

این جواب ندادنشون هم جدیدا اضافه شده به پشتیبانی قویشون
چند بار به منم همچین اکانتی دادن
و اینکه شک نکن آدمهای بی وجود زیادی هستن که میان اکانتهای ظرفیت 3 رو پرایمری میکنن و موندم اینا واقعا نمیفهمنن که چه کسانی همچین کاری میکنن و اگر میدونن چرا برخوردی باهاشون نمیشه

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
فکر نکنم همچین چیزی باشه.خب اینطوری به هرکی ظ3 بدن میره همچین کاری میکنه.برای منم همین جریان شد سر بتلفیلد و به نظرم نقشه خودشون هست که مثلا یکم وقت بخرن تا بتونن اکانت برسونن

این جواب ندادنشون هم جدیدا اضافه شده به پشتیبانی قویشون
چند بار به منم همچین اکانتی دادن
و اینکه شک نکن آدمهای بی وجود زیادی هستن که میان اکانتهای ظرفیت 3 رو پرایمری میکنن و موندم اینا واقعا نمیفهمنن که چه کسانی همچین کاری میکنن و اگر میدونن چرا برخوردی باهاشون نمیشه

خوب با تشکر از حمید و تیم خوبشون، اکانت درست شد :D
همون‌اکانت اصلی هم که اول داده بودن درست شد
حالا جدا نمیدونم کسی ظرفیت دو رو پر کرده بوده یا نه ولی خوب امکانش هست بعد هم جواب نمیده یا میگه نفهمیدم، الان پلاتینیوم ها میتونستن اینطوری کنند

حمید چرا باید حتما بیایم اینجا داد و قال راه بندازیم تا کارو درست کنید :D

دیروز دیدم یک استوری گذاشتن تو اینستاگرام
نوشتن قابلیت جدید اضافه کردن
که خودشون مستقیم خرید رو انجام بدن

بهشون یک پیام بدید در مورد این موضوع
اکانت نخل ghost of yotei مونده رو دستم 😃

خوب با تشکر از حمید و تیم خوبشون، اکانت درست شد :D
همون‌اکانت اصلی هم که اول داده بودن درست شد
حالا جدا نمیدونم کسی ظرفیت دو رو پر کرده بوده یا نه ولی خوب امکانش هست بعد هم جواب نمیده یا میگه نفهمیدم، الان پلاتینیوم ها میتونستن اینطوری کنند

حمید چرا باید حتما بیایم اینجا داد و قال راه بندازیم تا کارو درست کنید :D
احتیاجی به تشکر نیست دوست عزیز...بالاخره هدف ما جلب رضایت شماست :D

ولی خیلی مشکوکه که شما هر چی اونجا داد و بیداد میکنید درست نمیشه ولی تا اینجا میگید 5 دقیقه بعدش درست میشه ;))

آقا این کنسول فا
ازش بتل شیش ظ۲ خرید کردم ،
اینطوری بود که توی سایت خرید کردم
ساعت ۲ یه شب بود (چند شب پیش)
فرداش ساعت ۱۰ پیامک اومد که حاضر شده ، رفتم توی سایت مشخصات اکانت رو بهم داد و سریع هم دانلودش کردم ، ساعت ۱۳ بازی آماده به پلی دادن بود!
بدون دردسر و علافی و سر و کله زدن با ادمین و فلان .
قیمت هم از اکثر جاها مناسب تر بود
مثلا تا ۵ تومن هم دیدم ، این ۳ و خورده ای داد .
سایت خوب و معتبری هست
از قدیمی های فروش اکانت قانونی پلاس و بازی هست.
هم قیمت مناسبی داره و هم پاسخگویی به موقع من چندین ساله ازش خرید دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or