بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

البته اخر سر باید گفت با این شیبی که داره اقتصاد میره همین ها هم نهایت یکی دو سال دیگه قابل دسترس باشه بعدش همینا هم کنسله
فکر کنم اکثر کسانی که امروز میتونند همچنان بازی بخرند (با هر شیوه ای) در اینده (اگر فال اوت نشیم و کلهم به اف نریم) با هر شرایط اقتصادی باز هم میتونند هزینه بازی کردن رو بپردازند، چون به نسبت درامد این قشر هم افزایش پیدا میکنه، این قشر گیر کرایه خونه و پول مرغ و برنج نیست، ممکنه "سفر" یا تشکیل خانواده برای جوان یا کالای لوکس از زندگیش حذف بشه، اما ویدئوگیم رو فکر کنم بتونه همچنان از پسش بر بیاد... مثل اکثر کاربران فعال امروز همین فروم...

اما اره یعنی عملا همینم اخرین نسل هست که از پسش بر میاد چون اکثرا تشکیل خانواده نمیدن فرزند نمیارن اونایی هم که توان تشکیل خانواده دارند دیر و زود از این مملکت میرند، اگر همینطور بمونه اوضاع...

امروز صبح فروشگاه رفیقم بودم دیسک گوست اف یوتی رو قیمت گرفتم، 7200

:-??

گفت در هر صورت نصف قیمت میخره وقتی بخوام بفروشم، دیگه 3 ماه 6 ماه هم نداره (اون 3-6 ماه رو برای بازی های زیر 5 و زیر 6 داره همچنان)

گرون گرفتی
کارکرده الان حدود ۶ هست و اکبند ۶.۵۰۰

گرون گرفتی
کارکرده الان حدود ۶ هست و اکبند ۶.۵۰۰
نخریدم، فقط قیمت گرفتم، الان اینقدر سرم شلوغه از بازی که اشتباهه بخوام این همه پول بدم بگیرم، میمونم حدودای عید یا اصن بعد عید که قیمتش افت درست حسابی پیدا میکنه میگریم شایدم دست دوم گرفتم (چون بازی جدید هست دسته دوم هم تمیزه)

تو سال های اینده، دی وان برای من فقط گرند دفت اتو و اینترگلکتیک و ویچر 4 هست، فعلا بر اساس بازی های معرفی شده...

جایی هست پلاس ظرفیت 2 بفروشه ولی نگه بلافاصله از اکانت لاگ اوت کن؟
والا من ندیدم بگم ،
چون میخوای هر چند وقت بازی هاش رو اگه جالب باشن دانلود کنی میشه رفت داخلش و اومد بیرون.
من از دکتر گیم گرفتم همیشه اینطوری بوده.

• Like
Reactions: hamid_barca
والا من ندیدم بگم ،
چون میخوای هر چند وقت بازی هاش رو اگه جالب باشن دانلود کنی میشه رفت داخلش و اومد بیرون.
من از دکتر گیم گرفتم همیشه اینطوری بوده.
خب اینطوری یه جوریه که باید هر دفعه برم به پشتیبان پیام بدم....مثلا 1 ساله بگیرم بعد هی هر ماه بگم بذار دوباره وارد اکانت بشم :D

هـــــــی زندگی....روزی 20 بار جواب همه رو بده بعد یه بار سوال کردم 🥲
جاش رو نمیدونم ولی حمید گمون نکنم بگن لاگ اوت کن چونکه کسی که پلاس رو میگیره برای اینکه بازیها رو بخواد از پلاس دانلود کنه باید حتما بره داخل استور پلاس و اونجا ادد کنه به لایبرری که این نیاز به لاگین کردن داره دیگه

جاش رو نمیدونم ولی حمید گمون نکنم بگن لاگ اوت کن چونکه کسی که پلاس رو میگیره برای اینکه بازیها رو بخواد از پلاس دانلود کنه باید حتما بره داخل استور پلاس و اونجا ادد کنه به لایبرری که این نیاز به لاگین کردن داره دیگه
من چند بار از cdkeyshare گرفتم همیشه میگه بیا از اکانت بیرون.البته آنلاینش درست کار میکنه ولی بازی میگه همون لحظه بذار تو دانلود بعد از اکانت بیا بیرون عکس هم بگیر 😐

• Poker Face
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR and db07
من چند بار از cdkeyshare گرفتم همیشه میگه بیا از اکانت بیرون.البته آنلاینش درست کار میکنه ولی بازی میگه همون لحظه بذار تو دانلود بعد از اکانت بیا بیرون عکس هم بگیر 😐
این لابد مگسی به شلوارشه! :D
چون قاعدتا یه لحظه رفتن داخل و اد کردن گیم‌ ایرادی ندارد ، نیاز به هماهنگی با کسی نیست.

این لابد مگسی به شلوارشه! :D
چون قاعدتا یه لحظه رفتن داخل و اد کردن گیم‌ ایرادی ندارد ، نیاز به هماهنگی با کسی نیست.
از هر کی بگیری نمی گه اینو.
مثلا گیم سیتی، پلی باکس، بازی پی اس فور همش من گرفتم اوکی بوده.
من چون قبلا گیم پس هم از همین cdkeyshare میگفرتم دیگه اینم از همینا میگرفتم.پس روالش اینطوری نیست....ممنون

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or