hamid_barca
Loyal Member
منظور این بود که گلد رو ارزونتر کنن نه بقیه رو گرون کننحالا ببینم به همین بهونه شماها هم گرون میکنید یا نه![]()
![]()
![]()
منظور این بود که گلد رو ارزونتر کنن نه بقیه رو گرون کننحالا ببینم به همین بهونه شماها هم گرون میکنید یا نه![]()
![]()
![]()
میدونی جریان اینجور چیزا چیه حمید؟!منظور این بود که گلد رو ارزونتر کنن نه بقیه رو گرون کنن![]()

فقط چرا هم fc25 گرفتی هم 26 ؟جای یه بازی رو الکی سوزوندی اینطوریView attachment 396067
هفته پیش رفتم سه تومن دادم(پنجتا انتخاب پنجتا رندوم) جدیدترین بازیای روز ریختم روی دستگاه نه دیگه استرس قیمت بازی بود نه استرس و زحمت فروختن تموم روشای ممکن بازی ریختنم انجام دادم از اکانت هکی و ظرفیتی وقانونی این بنظرم بهترینشه اگر انلاین پلیر نیستین اینطوری خیلی بصرفه تره یه مدت صبر کنین بازیای خفن بیاد بعد بدین براتون کامل بریزنش...
پیام درست نخوندیفقط چرا هم fc25 گرفتی هم 26 ؟جای یه بازی رو الکی سوزوندی اینطوری![]()
فقط یه موردی هست که خب خیلی فکر نکنم همه گیر باشه مخصوصا اگه فروشنده آدم حسابی باشه ولی چند وقت پیش یه موج بن راه افتاده بود که دلیلش همین بازیهای آفلاین بود که گویا یه عده بازیها رو با کردیت کارت دزدی و روشهای غیرقانونی خریده بودن و ریخته بودن رو دستگاه مشتری و تا آنلاین شده بودن بن شده بودنپیام درست نخوندیگفتم پنجتا انتخاب پنجتا رندوم اون از شانس ما رندوم در اومد
![]()
فروشنده معتبری بودش کلی مشتری داره هیچکسم تا حالا مشکلی نداشته منم کلی تحقیق کردم بردم الله بختکی نبوده خداروشکر بالاخره مفت گیر نیومده دستگاهفقط یه موردی هست که خب خیلی فکر نکنم همه گیر باشه مخصوصا اگه فروشنده آدم حسابی باشه ولی چند وقت پیش یه موج بن راه افتاده بود که دلیلش همین بازیهای آفلاین بود که گویا یه عده بازیها رو با کردیت کارت دزدی و روشهای غیرقانونی خریده بودن و ریخته بودن رو دستگاه مشتری و تا آنلاین شده بودن بن شده بودن
حالا شما هم به نظرم وقتی بازیها تموم شد همینطوری آفلاین ببر پیش فروشنده تا حالا یا بازی جدید برات بریزه یا جلوی خودت آنلاین بشه و مشکلی اگه بود مسئولیتش با خودش باشه
البته اگه به فروشگاه معتبر داده باشی جای نگرانی نیست
امروز من خودم دنبال اکانت Ghost of Yotei بودم قیمت ها رو که نگاه مینداختم خیلی اوضاع خراب بود واقعاView attachment 396067
هفته پیش رفتم سه تومن دادم(پنجتا انتخاب پنجتا رندوم) جدیدترین بازیای روز ریختم روی دستگاه نه دیگه استرس قیمت بازی بود نه استرس و زحمت فروختن تموم روشای ممکن بازی ریختنم انجام دادم از اکانت هکی و ظرفیتی وقانونی این بنظرم بهترینشه اگر انلاین پلیر نیستین اینطوری خیلی بصرفه تره یه مدت صبر کنین بازیای خفن بیاد بعد بدین براتون کامل بریزنش...
والا اون دیگه کفگیر خودمونه که داره به ته دیگ میخورهفروشنده معتبری بودش کلی مشتری داره هیچکسم تا حالا مشکلی نداشته منم کلی تحقیق کردم بردم الله بختکی نبوده خداروشکر بالاخره مفت گیر نیومده دستگاهشما اگر بازار یابی نخل مارکتت تهش به کفگیر خورد بیا ادرسشو بدم بری بازی بریزی واسه خودت
![]()
والا منم این فکرارو گذروندم و خودمم الان سربازم نمیتونستم با این قیمتای نجومی بازی بگیرم برای دستگام جدا از اینا وضعیت نت این کشور هیچ معلوم نیست چطوره حتی برای انلاین بازی کردن بیشتر بازیا هم یا گیر اپ بوستر میخواد یا صدتا دی ان اس عوضی کنی برای همین فکرشو کردم اینکار بهترینه رفتم گشتم تو همین تهران سعی کردم بهترین جارو پیدا کنم از چندین نفر تو جایی هستم پرسش کردم در مورد مشتری اوکی بود دستگاهو دادم خداروشکر ریختم الانم دارم گیممو میزنم بدون هیچ استرسی.امروز من خودم دنبال اکانت Ghost of Yotei بودم قیمت ها رو که نگاه مینداختم خیلی اوضاع خراب بود واقعا
بعدش اتفاقا همین فکر اومد تو سرم که بدم بیرون برام بازی بریزن خودمو راحت کنم دیگه ولی بدبختی تو این مملکت ادم نمیتونه اعتماد کنه یه وقت کنسول رو باز نکن
بی زحمت اگه میتونی ادرسش رو برام بفرست دمت گرموالا منم این فکرارو گذروندم و خودمم الان سربازم نمیتونستم با این قیمتای نجومی بازی بگیرم برای دستگام جدا از اینا وضعیت نت این کشور هیچ معلوم نیست چطوره حتی برای انلاین بازی کردن بیشتر بازیا هم یا گیر اپ بوستر میخواد یا صدتا دی ان اس عوضی کنی برای همین فکرشو کردم اینکار بهترینه رفتم گشتم تو همین تهران سعی کردم بهترین جارو پیدا کنم از چندین نفر تو جایی هستم پرسش کردم در مورد مشتری اوکی بود دستگاهو دادم خداروشکر ریختم الانم دارم گیممو میزنم بدون هیچ استرسی.
یه سوالوالا منم این فکرارو گذروندم و خودمم الان سربازم نمیتونستم با این قیمتای نجومی بازی بگیرم برای دستگام جدا از اینا وضعیت نت این کشور هیچ معلوم نیست چطوره حتی برای انلاین بازی کردن بیشتر بازیا هم یا گیر اپ بوستر میخواد یا صدتا دی ان اس عوضی کنی برای همین فکرشو کردم اینکار بهترینه رفتم گشتم تو همین تهران سعی کردم بهترین جارو پیدا کنم از چندین نفر تو جایی هستم پرسش کردم در مورد مشتری اوکی بود دستگاهو دادم خداروشکر ریختم الانم دارم گیممو میزنم بدون هیچ استرسی.
کی گفته پنجتا اکانت بگیری بیشتر از سه تومن در میاد؟!ببخشید همین الان ظرفیت دو همین گوست اف یوتی نزدیک چهار تومنه!!بخوای رو اکانت خودتت تموم اچیومنت ایناش بگیرییه سوال
بعد دو روز دیگه برای همین بازی ها اپدیت بیاد و دوتا باگ رفع کنه یا قابلیت جدید اضافه بشه چی؟
برای همین پنج تا بازی اکانت بگیری و بفروشی که کمتر هزینه کردی تا ماهی ۳ تومن بدی فروشنده
کی گفته پنجتا اکانت بگیری بیشتر از سه تومن در میاد؟!ببخشید همین الان ظرفیت دو همین گوست اف یوتی نزدیک چهار تومنه!!بخوای رو اکانت خودتت تموم اچیومنت ایناش بگیری
اینکه میگین مثلا اپدیت بده به بازی قراره چی اضافه بشه یعنی این بازیام جدید اومدن دی ال سیم حالا حالا ها نمیاد براشون شخصا تا حالا حتی به این موضوع فکر نکردم چون بنظرم اصلا اهمیتی نداره
اینا به کنار بنده قرار نیست هر ماه سه تومن بدم فروشنده حتی اگر بخوام بدم مطمن باش بازم کمتر از خرید اکانت اشتراک این چیزا در میاد بازم بعدشم شمارو نمیدونم ولی من اونقدر وقتام ازاد نیست برسم همینارو هم پلی بدم تا دو سه ماه در گیر اینا هستم برای بنده و شرایط بنده به صرفس دیگه بقیه رو نمیدونم.
گفتم خدمتون من همه ی روشارو انجام دادم من جمله همین خرید و فروش اکانت از سی دی استاپ و گیم سیتی و دکتر و غیره هم خرید کردم فروش بازیای منم اینطوری بوده خودم اقدام میکردم همیشهیه بازی روز عرضه میگرفتم یه ماه بعد میخواستم بفروشمش باید کمتر از قیمت اصلی کانال میذاشتم یا دامپینگ میکردم بفروشمش و واقعا ضررش اونقدر نمی ارزید الان با دلار 117 من بنظرم این روش عالیهه تازه با حقوق سربازیمنظورم خریدن اکانت نیست
هزینه ای که در نهایت می کنید با توجه به فروش اکانت هست
اگه همینارو تو یه ماه بازی نمیکنی که خوب هیچی دیگه نیاز نیست هر ماه هزینه کنی
ولی خیلی وقتا عیب و ایراد بازی ها با اپدیت های بعدی گرفته میشه