بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

بابا بخدا نسل هفتم نیست هر ماه n تا بازی بیاد که سبک ادم باشه الان جوری هست در سال در بدترین حالت ۶ ۷ عنوانی که توی سبک ادم هست میاد اونم میخره ظرفیتی میفروشه الان بچه هایی نخل گرفتن چقدر بازی یک ساعت اول ول کردن .اصلا نیاز به این اشتراک ها نیست خودم الان ۴ ساله دارم روی ایکس باکس در کنار گیم پس اکانت ظرفیتی میخرم میفروشم والا چیز خاصی نبوده و نیست اینقدر مسئله رو بزرگ نکنید .
من یکی اتفاقا چون خیلی از بازیها رو یک ساعته ول میکنم رفتم نخل خریدم :D

فکر کن ماهی چندتا تا بازی بخرم و بعد از نیم ساعت هم پشیمون بشم.خب نخل برای من بهتره تا اینکه 24 ساعته دنبال فروش اکانتهایی باشم که نصف روزم بازی نکردم.

تو هم خودت در واقع چون یه اشتراک مثل نخل داری اینطوری میگی.اگه گیم پس نبود باید 2-3 برابر الان دنبال خرید و فروش بازیهات بودی

من یکی اتفاقا چون خیلی از بازیها رو یک ساعته ول میکنم رفتم نخل خریدم :D

فکر کن ماهی چندتا تا بازی بخرم و بعد از نیم ساعت هم پشیمون بشم.خب نخل برای من بهتره تا اینکه 24 ساعته دنبال فروش اکانتهایی باشم که نصف روزم بازی نکردم.

تو هم خودت در واقع چون یه اشتراک مثل نخل داری اینطوری میگی.اگه گیم پس نبود باید 2-3 برابر الان دنبال خرید و فروش بازیهات بودی
گیم پس نقش سالاد و دسر رو داره وگرنه من اون بازی‌هایی میخوام پلی بدم روز اول شاید یکی دوتا شون توی سرویس اومده باشن . مثلا گیرز یک التیمیت من پلی داده بودم چهار سال قبل توی شهریور که ریمسترش اومد دوباره پلی دادم ولی اگر نمیومد هم چیزی نبود بخوام پلی بدم .خودت میدونی تابستون برای ما التیمیت بازها زمانی هست وقت خالیمون بیشتره منم خب درسته از اون لیست بازی کردم ولی چیز خاصی نبود روز اول بخوام پلی بدم .بزرگترین نا امیدیم هم مال ماه قبل بود سه بازی سایلنت هیل اف . کرکنوس و دایینگ لایت هیچکدوم نیومدن داخل گیم پس فعلا خودم کرونوس رو گرفتم .سایلنت هیل رو بعدا میگیرم دایینگ لایت هم رفتم یک ساعت اول رو دیدم داخل یوتوب حال نکردم کلا :D
خلاصه گیم پس برای من دستر و سالاد هست نه غذای اصلی :D

• Smile
Reactions: hamid_barca
گیم پس نقش سالاد و دسر رو داره وگرنه من اون بازی‌هایی میخوام پلی بدم روز اول شاید یکی دوتا شون توی سرویس اومده باشن . مثلا گیرز یک التیمیت من پلی داده بودم چهار سال قبل توی شهریور که ریمسترش اومد دوباره پلی دادم ولی اگر نمیومد هم چیزی نبود بخوام پلی بدم .خودت میدونی تابستون برای ما التیمیت بازها زمانی هست وقت خالیمون بیشتره منم خب درسته از اون لیست بازی کردم ولی چیز خاصی نبود روز اول بخوام پلی بدم .بزرگترین نا امیدیم هم مال ماه قبل بود سه بازی سایلنت هیل اف . کرکنوس و دایینگ لایت هیچکدوم نیومدن داخل گیم پس فعلا خودم کرونوس رو گرفتم .سایلنت هیل رو بعدا میگیرم دایینگ لایت هم رفتم یک ساعت اول رو دیدم داخل یوتوب حال نکردم کلا :D
خلاصه گیم پس برای من دستر و سالاد هست نه غذای اصلی :D
خب همین دایینگ لایت رو من 2-3 روز پیش از نخل گرفتم ولی تا الان 10 دقیقه هم بازی نکردم.حالا بیام برم خریدار پیدا کنم بعد با خود فروشگاه هماهنگ کنم که اطلاعات رو بده به طرف و...به جاش همین فردا میرم میگم داداش این دایینگ لایت ارزونی خودت به جاش yotei رو بده.حالا نهایتا یه روز هم طولش بده باز سریعتر از خرید و فروشه بدون شک.

البته که باز میگم حالت ایده آل اینه که آدم بره بازی رو مستقیم از استور بخره و کامل مال خودش باشه که با شرایط اقتصادی فعلی شدنی نیست.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and db07
خب همین دایینگ لایت رو من 2-3 روز پیش از نخل گرفتم ولی تا الان 10 دقیقه هم بازی نکردم.حالا بیام برم خریدار پیدا کنم بعد با خود فروشگاه هماهنگ کنم که اطلاعات رو بده به طرف و...به جاش همین فردا میرم میگم داداش این دایینگ لایت ارزونی خودت به جاش yotei رو بده.حالا نهایتا یه روز هم طولش بده باز سریعتر از خرید و فروشه بدون شک.

البته که باز میگم حالت ایده آل اینه که آدم بره بازی رو مستقیم از استور بخره و کامل مال خودش باشه که با شرایط اقتصادی فعلی شدنی نیست.
نخل باید قدر همچین مدیر pr فعالی رو بدونه گیر هر شرکتی نمیوفته 🤣

گروه تلگرامی از کجا پیدا کنم ؟

توی دیوار گذاشتم خبری نشد .

من از دیجیتال فاکتوری تا حالا 20 تا اکانت خریدم همش رو برام فروخته ولی این سی دی استاپ اصلا کاری نداره

نخل باید قدر همچین مدیر pr فعالی رو بدونه گیر هر شرکتی نمیوفته 🤣
آخرشم یه روز اگه کلاهبرداری کردن و همه شون رو پلیس گرفت، میبینن منم بین کارکنان نخل هستم بعد مدیر نخل میگه این کیه دیگه؟اینو چرا گرفتید؟ 😧

پلیسم میگه چطور نمیشناسید؟فعال ترین بازاریابتون بوده با بیشترین درصد جذب مشترک :))

هيچ دردسرى نداره چرا هى هر صفحه مياى الكى جو ميدى اونم در حاليكه خودت ميگى تجربشو ندارى؟
الكى اينجا بقيه رو نترسونيد كه برن دنبال كاراى نامتعارف.
هم دردسرش از علاف اشتراكاى مدنظرتون بودن كمتره هم يه چيزى به جيب طرف برميگرده.
جو ؟شیب😄
عزیز من همش دارم درباره ی نخل مینویسم بعد اومدی میگی هر صفحه میام جو میدم
اینجا نه کسی با حرف من و حمید میاد اشتراک نخل میگیره و نه با حرف شما میره طرف ظرفیتی

• Like
Reactions: hamid_barca
دوستان من 3 تا اکانت ظرفیت 2 از CD STOP خریدم تا الان که هفت ماه گذشته بازی ها فروش نرفته . هر بار هم پیام میدم که چرا فروش نرفته ، ادمینش میگه اگر کسی خواست خبر میدم .

ولی با بعضی اکانت ها تعویض میکنه و پول خوب سر میگیره و اصلا برای فروختن اکانت قدمی برنمیداره .
چیا هستند ؟ ایا دارک سولز 3 - سکیرو - گیرز اف وار - دد اسپیس هست توشون

حالا یه جا دیدم ظرفیت 3 خیلی ارزون میده بعد زده اشتراکی هستش و به چند نفر میفروشه اسمشم حاجی گیم بودش
برخود از نوع نزدیک داشتید باهاش؟

چیا هستند ؟ ایا دارک سولز 3 - سکیرو - گیرز اف وار - دد اسپیس هست توشون

حالا یه جا دیدم ظرفیت 3 خیلی ارزون میده بعد زده اشتراکی هستش و به چند نفر میفروشه اسمشم حاجی گیم بودش
برخود از نوع نزدیک داشتید باهاش؟
نخر اشتراکی. اعصاب برات نمی ذاره.
اگه می خوای ارزون بشه بده بیرون برات بریزن.

نخر اشتراکی. اعصاب برات نمی ذاره.
اگه می خوای ارزون بشه بده بیرون برات بریزن.
حتی ظرفیت 2
الان یکی دیدم قیمت مناسب گذاشته بود اگر بگیرم کامل برای خودم میشه
بعد اکانت درست کنم بخوام همین بازی ظرفیت 2 بریزم افلاین بازی کنم باید کنسول رو اپدیت کنم؟ یا نمیخوادش

برای بیرون گفتم صبر کنم یکی 2 تا دیگه بازی جدید بیاد بعد بدم بریزن مثل فانتوم بلید زیرو . میدونی کی میادش؟

آخرین ویرایش:
حتی ظرفیت 2

برای بیرون گفتم صبر کنم یکی 2 تا دیگه بازی جدید بیاد بعد بدم بریزن مثل فانتوم بلید زیرو . میدونی کی میادش؟
ظرفیت 3 اشتراکی که داغونه واقعا 2 رو نمی دونم دوستان باید بگن.
اون بازی هنوز تاریخ دقیق نداره فقط گفتن 2026.

ظرفیت 3 اشتراکی که داغونه واقعا 2 رو نمی دونم دوستان باید بگن.
اون بازی هنوز تاریخ دقیق نداره فقط گفتن 2026.
اینو که محض کنجکاوی پرسیدم وگرنه قصد انلاین کردن کنسول رو ندارم نمیخوام اپدیت شه کنسول بلکه کپی خور شه در اینده نزدیک

بعد اکانت درست کنم بخوام همین بازی ظرفیت 2 بریزم افلاین بازی کنم باید کنسول رو اپدیت کنم؟ یا نمیخوادش

ظرفیت 2 حتی اشتراکی هم باشه نهایت بیست ثانیه داخل ستینگ اکانت Enable می کنی.
اگه افلاین باشی که اصن نیازی نیست.

آخرشم یه روز اگه کلاهبرداری کردن و همه شون رو پلیس گرفت، میبینن منم بین کارکنان نخل هستم بعد مدیر نخل میگه این کیه دیگه؟اینو چرا گرفتید؟ 😧

پلیسم میگه چطور نمیشناسید؟فعال ترین بازاریابتون بوده با بیشترین درصد جذب مشترک :))
سلام دوست عزیز
در مورد اشتراک پلاتینیوم نخل مارکت می تونی راهنمایی کنید که بازی های که تحویل میدند بصورت اختصاصی هست یا اشتراکی؟
بر فرض الان اکانت ظرفیت سوم بتلفیلد ۶ رو بخوام می تونند تحویل بدهند؟

سلام دوست عزیز
در مورد اشتراک پلاتینیوم نخل مارکت می تونی راهنمایی کنید که بازی های که تحویل میدند بصورت اختصاصی هست یا اشتراکی؟
بر فرض الان اکانت ظرفیت سوم بتلفیلد ۶ رو بخوام می تونند تحویل بدهند؟
این اختصاصی و اشتراکی رو نمیدونم ولی خودشون میگن اختصاصی هست.پلاتینیوم هم بگیری فقط همون ظرفیت ۳ بهت میدن

لیست بازیهایی که میاد رو تو سایتشون زده که بتلفیلد هم هست و هر وقت منتشر بشه میتونی بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or