بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

اگه ما از یه جایی اکانت ظرفیت 2 بازی رو بگیریم بعد براش dlc بیاد چطوری میتونیم اون dlc رو داشته باشیم؟حتما باید صاحب اکانت بخره یا خودمون میشه جدا بخریم؟

الان مثلا من که نخل دارم دیدم بازی black myth wukong قراره براش dlc بیاد.حالا میشه من اکانت بازی رو از نخل بگیرم ولی dlc رو خودم بخرم یا شدنی نیست وباید اول بازی رو بخرم؟
اول باید یه جوری بفهمی اکانتی که نخل مارکت بهت داده چه ریجنی هست
مثلا اگه آمریکا بود ریجنش، و اکانت خودتم اگه آمریکا باشه ، dlc رو رو اکانت خودت می خری و بازی می کنی
اگه اکانت نخل، ریجن دیگه ای بود غیر از آمریکا ، باید یه اکانت با اون ریجن بسازی و dlc رو روش بخری و پرایمری کنی اکانت رو و بعد با اکانت خودت بازی کنی
(که ظاهرا اکانت ساختن ریجن هایی مثل ترکیه یا اوکراین سخته و راه های خاصی داره که اکانت فروش ها بلدن)

• Like
Reactions: hamid_barca
اول باید یه جوری بفهمی اکانتی که نخل مارکت بهت داده چه ریجنی هست
مثلا اگه آمریکا بود ریجنش، و اکانت خودتم اگه آمریکا باشه ، dlc رو رو اکانت خودت می خری و بازی می کنی
اگه اکانت نخل، ریجن دیگه ای بود غیر از آمریکا ، باید یه اکانت با اون ریجن بسازی و dlc رو روش بخری و پرایمری کنی اکانت رو و بعد با اکانت خودت بازی کنی
(که ظاهرا اکانت ساختن ریجن هایی مثل ترکیه یا اوکراین سخته و راه های خاصی داره که اکانت فروش ها بلدن)
فکر نکنم اکانتهاشون ریجن امریکا باشه.ولی ازشون میپرسم.

اصلا شاید رفتم بازی و dlc رو یکجا خریدم و خلاص :D

• Like
Reactions: Milad.Samavati
چقدر پیچیده شد :D
:D
خب بذار اینطوری بگم که اگه ریجن اکانت خودت و اکانت ووکانگی که از نخل گرفتی (گفتی ظرفیت 2 هست) یکی باشه ( می تونی ازشون بپرسی و یا از طریق واحد پول یا زبان داخل اکانت متوجه ریجن اروپا یا آمریکاش بشی) در این صورت فقط کافیه dlc رو داخل اکانت خودت بخری و تمام. اگه یکی نباشه یا باید یه اکانت ظرفیت 2 دیگه از dlc بخری که ریجنش با ریجن اکانت اصلی ووکانگ یکی باشه یا یه اکانت دیگه هم ریجن با اکانت بازی اصلی خودت بسازی و روی اون dlc رو خودت بخری.

• Cool
Reactions: hamid_barca
اگه ما از یه جایی اکانت ظرفیت 2 بازی رو بگیریم بعد براش dlc بیاد چطوری میتونیم اون dlc رو داشته باشیم؟حتما باید صاحب اکانت بخره یا خودمون میشه جدا بخریم؟

الان مثلا من که نخل دارم دیدم بازی black myth wukong قراره براش dlc بیاد.حالا میشه من اکانت بازی رو از نخل بگیرم ولی dlc رو خودم بخرم یا شدنی نیست وباید اول بازی رو بخرم؟

بله ميشه.
چه عشق و وفادارى به اين ميمون دسته بيل به دست پيدا كردى :D

فکر نکنم اکانتهاشون ریجن امریکا باشه.ولی ازشون میپرسم.

اصلا شاید رفتم بازی و dlc رو یکجا خریدم و خلاص :D
چیزی که من یکی دوبار دیدم و توی سایت شون کفته همه ریجن یک اند

پ.ن : میمون بیل به دست :D
استعاره زیبایی بود :D

سلام دوستان وقتتون بخیر
بنده اطلاعات زیادی راجب اکانت های ظرفیتی ندارم و ندانسته گاد اف وار ظرفیت ۳ از سایت گیم سنتر خریدم ‌و اکانت رو وارد کنسول کردم
توی اکانت چندین بازی وجود داشت که همگی جز گاد آف وار قفل بودند
قضیش چیه؟
آیا مشکلی رو به وجود میاره؟

سلام. دوستان جایی میشناسید که خودش به طور قطعی طرح تعویض و باز خرید بازی خریداری شده با یه درصد مشخص داشته باشه که مجبور نباشم هر بار دنبال مشتری بگردم ؟

سلام دوستان وقتتون بخیر
بنده اطلاعات زیادی راجب اکانت های ظرفیتی ندارم و ندانسته گاد اف وار ظرفیت ۳ از سایت گیم سنتر خریدم ‌و اکانت رو وارد کنسول کردم
توی اکانت چندین بازی وجود داشت که همگی جز گاد آف وار قفل بودند
قضیش چیه؟
آیا مشکلی رو به وجود میاره؟
نه مشکلی بوجود نمیاره
احتمالا نفر قبلی با این اکانت بازی های دیگه هم اجرا کرده بوده

• Like
Reactions: AmirBrzgr and jdepp
اگر بازی به صورت قانونی خریده نشده باشه بله امکانش هست
شرمنده زیاد سوال میپرسم
بنده رو کنسول اکانت هکی زده بودم ولی ریست فکتوری و آنلاینش کردم.
۱ آیا احتمال داره بخاطر اون اکانت هکی کنسول در آینده به مشکل بخوره؟
۲ آیا نگرانی بابت خرید اکانت از گیم سنتر و cdstop وجود داره؟ بخاطر بن شدن کنسول میگم.

شرمنده زیاد سوال میپرسم
بنده رو کنسول اکانت هکی زده بودم ولی ریست فکتوری و آنلاینش کردم.
۱ آیا احتمال داره بخاطر اون اکانت هکی کنسول در آینده به مشکل بخوره؟
۲ آیا نگرانی بابت خرید اکانت از گیم سنتر و cdstop وجود داره؟ بخاطر بن شدن کنسول میگم.
۱. اطلاعی ندارم بقیه دوستان باید نظرشون رو بگن ولی چند نفر از دوستانم بودن که اکانت هکی استفاده کردن و بن نشدن
۲. بعید میدونم ولی هرچیزی امکانش هست. من خودم اکثرا از cdstop خرید میکنم

• Like
Reactions: AmirBrzgr

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or