بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

دوستان این pspro مطمنیه برای خرید اکانت ظرفیتی؟ gamepulse چطور؟
برا expedition 33 میخوام

تازه وارد حيطه اكانت ظرفيتى شدن
ولى خود فروشگاه قديمى و معتبره
مرسی

فقط منظورت pspro بود درسته؟
gameplse چطور؟ اونم میشناسی؟

.

آخرین ویرایش:
عملا میشه اختصاصی طور گلد و پلات
ظرفیت دو و سه
فعلا بهترین همون‌ الیت و اولتیمیت هست
آره اونا بهتره ولی برای کسی که مثلا بازی میده براش بریزن یا کلا مهم نیست که رو اکانت خودش بازی کنه ۶۶۰۰ برای ۱ سال و ۳ بازی همزمان واقعا خوبه.بازی جدیدم بیاد خیالت راحته که میتونی روز عرضه بازی کنی

از سایت gpgaming من دو سه تا اکانت تازگیا خرید کردم و هم سریع فرستاده هم پشتیبانیش خوب بوده.
سلام من تا حالا از این کانال ها خرید کردم و خیلی راضی ام.ضثقص۴۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳ض Doctor-game
Uperagame
Dragon Shop
CD Stop
ytgame
از Gamecenter فرار کنید که ده روز طول می کشه فقط جواب سلام بدن و پسورد اکانت رو عوض می کنن و هزاران مصیبت دیگه
Game-play iran هم بگیر نگیر داره یه روز فحش می دن بهت یه روز نیم ساعته اکانت تحویل میدن. فازشون معلوم نیست.
من سال هاست که از گیم پلی ایران خرید میکردم و مشکلی نداشتم ولی دفعه آخر سره اکانت پلاس خیلی اذیت کردن. اکانتش صدبار اکتیوش پرید و ساین اوت شد و پشتیبانی هم هر سه روز یه بار پسوورد جدید میداد و معتقدم بود که اکانتو جز من به هیچکسی نداده! خلاصه که حواستون باشه اگه کارتون به پشتیبانی بکشه احتمالا حسابی اذیت میشید ولی تو اکانت دادن و اینا من مشکلی نداشتم.

• Like
Reactions: Sepi_60
من سال هاست که از گیم پلی ایران خرید میکردم و مشکلی نداشتم ولی دفعه آخر سره اکانت پلاس خیلی اذیت کردن. اکانتش صدبار اکتیوش پرید و ساین اوت شد و پشتیبانی هم هر سه روز یه بار پسوورد جدید میداد و معتقدم بود که اکانتو جز من به هیچکسی نداده! خلاصه که حواستون باشه اگه کارتون به پشتیبانی بکشه احتمالا حسابی اذیت میشید ولی تو اکانت دادن و اینا من مشکلی نداشتم.
گیم پلی ایران اوایل که فروشگاه حضوری داشتن خیلی خوب بودن . ولی یکی دو ساله بشدت از نظر پشتیبانی و خدمات بی ادب و افتضاح شدن . یکبار قرار بود یه بازی رو که از خودشون خریده بودم دوباره ازم بازخرید کنن گفتن اکانتو چک کنیم تا فردا پولشو میزنیم گفتم باشه فردا شون شد تا یک هفته و وقتی به پشتیبانی اعتراض کردم گفت اصلا بیخیال شدیم !!
یه بار دیگه یه اکانت بازی ازشون گرفتم دیدم ایمیل و مشخصات اکانت اطلاعات یک فروشگاه دیگه ست وقتی گفتم این اکانت چرا برای خودتون نیست خیلی بی ادبانه گفتن برو ثبت احوال اعتراض کن یا برو شکایت کن !!
یبارم اکانت فیفا گرفتم و مدام و پشت سر هم قفل میشد ولی وقتی به پشتیبانی اعتراض کردم خیلی راحت گفتش که به یک نفر دیگه هم فروختیم اکانتو هیچ مشکلی برات پیش نمیاد !!! این بود که دیگه خیلی وقته ازشون خرید نکردم و نمیکنم

من یبار دیسک Crash Bandicot about time رو سه سال پیش خریدم به جاش Team Racing رو فرستادن بعد دو هفته زنگ زدن و منت بالاخره عوض شد. یبار هم پول دیسک یه بازی رو ریختم با وقاحت به من می گه دلار کشیده بالا تفاوتش هم بده منم گفتم نمی خوام بعد سه روز پول رو برگردوند. تو گروه شون هم بی ادبی شو اسکرین گرفتم گذاشتم سریع بنم کردن و پاک کردن پست منو.

نخل پلاس دیروز اسپایدر من 2 گرفتم که با توجه به اشتراکم باید ظ2 میداد که همینم داد ولی موقعی که میخواستم شیرینگ رو فعال کنم میزد روی یک دستگاه دیگه فعاله و نمیشه روی این دستگاه(احتمالا نفر قبل دیسیبل نکرده بوده)
همون لحظه بهشون گفتم، گفت اکانت رو پاک کن اکانت جدید میدیم.30 ثانیه بعد اکانت جدید رو داد.

میدونم زیاد دارم تبلیغ نخل پلاس میکنم و بعدا اگه فرار کرد احتمالا میگید اینم همدستشون بوده :D ولی پشتیبانی خیلی خوبی داره و احتیاج نیست با یه بچه 16 ساله که مثلا ادمین فلان فروشگاه هست سر و کله بزنید.یه چیزی مثل دیجیکالا هست که چند نفر پشتیبان داره و آموزششون دادن که چطور با مشتری برخورد کنه.

در کل ما همینطوری استرس الکی زیاد میکشیم و دیگه ترجیح میدم یکم بیشتر پول بدم ولی برای یه بازی اعصاب خودمو خرد نکنم که بخوام تو تلگرام به یه آدم ناشناس سر و کله بزنم

نخل پلاس دیروز اسپایدر من 2 گرفتم که با توجه به اشتراکم باید ظ2 میداد که همینم داد ولی موقعی که میخواستم شیرینگ رو فعال کنم میزد روی یک دستگاه دیگه فعاله و نمیشه روی این دستگاه(احتمالا نفر قبل دیسیبل نکرده بوده)
همون لحظه بهشون گفتم، گفت اکانت رو پاک کن اکانت جدید میدیم.30 ثانیه بعد اکانت جدید رو داد.

میدونم زیاد دارم تبلیغ نخل پلاس میکنم و بعدا اگه فرار کرد احتمالا میگید اینم همدستشون بوده :D ولی پشتیبانی خیلی خوبی داره و احتیاج نیست با یه بچه 16 ساله که مثلا ادمین فلان فروشگاه هست سر و کله بزنید.یه چیزی مثل دیجیکالا هست که چند نفر پشتیبان داره و آموزششون دادن که چطور با مشتری برخورد کنه.

در کل ما همینطوری استرس الکی زیاد میکشیم و دیگه ترجیح میدم یکم بیشتر پول بدم ولی برای یه بازی اعصاب خودمو خرد نکنم که بخوام تو تلگرام به یه آدم ناشناس سر و کله بزنم
منم دیروز شما لطف کردی گفتی اشتراک کاستوم گرفتم دستت درد نکنه حمید جان پشتیبانی خود سایت سریعا همه سوال هارو جواب میده .
طبیعی هست حالا وقتی بازی جدید میاد یخورده زمان ببره باید درک هم دو طرفه باشه .

هنوز اليت پلاس دار ميفروشيد؟ ببخشيد يعنى ميفروشن؟ :D

اینقدر تبلیغ کردی که منم کم کم دارم فریب میخورم :Dبرا همین چند تا سوال دارم:
تو خودت ultimate هستش اکانتت؟ برای انجام هر بازی هر بار میگی اکانت بدن بهت؟ (یعنی مراحل فعال سازی ظرفیت 2 رو هر بار باهاشون طی میکنی)؟
راضی هستی در کل؟
خودت کدوم طرحو پیشنهاد می کنی؟
و چرا expedition 33 نداره تو لیستشون؟:D

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or