بتلفیلد 3 بر روی کنسول ها کمتر از 720p اجرا خواهد شد!

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
قبل از این همه میدانستیم که بازی BATTLEFIELD 3 روی کنسول ها با رزولوشن و فریم بسیار کمتری در مقایسه با PC اجرا خواهد شد.

bf3-playstation3.jpg

اما امروز DICE جزئیات بیشتری در این رابطه بیان کرد،
دایس اعلام کرد که بتل فیلد 3 روی کنسول ها با رزولوشن 704*1280 اجرا خواهد شد که 16 لاین افقی از 720p کمتر خواهد بود.
آقای جان اندرسون از دایس اعلام کرد که حذف این 16 لاین به دلیل افزایش کارایی و صرفه جویی در حافطه (memory) بوده است.

منبع:
https://twitter.com/#!/repi/status/111184500096110592

به نظر من که خیلی هم بد نیست.بالاخره همین که این کنسول 6 سال پیش بازی را اجرا کنه کافیه حالا 720 یا 704 خیلی تفاوت نداره.برای من که PC ام نمی تونه حتی بازی را روی کمترین تنظیمات اجرا کنه همین هم خیلی غنیمت است.باید دعا کنم آخر نسلی 360 دوام بیاره و سه چراغ نشه تا سرمایه گذاری کنم برای نسل بعد.

اولش اون همه سر و صدا میکنند در مورد بازیشون بعدا حالا دارن میان کم کم اشکالاتش رو میگن : روی 30 فریم اجرا میشه ، حداکثر 24 نفر ، گرافیکش نسبت به PC پایین تره ، 720p هم نیست ..... ( یه دفعه میگفتن روی کنسول عرضه نمیشه خیال همه رو راحت میکردین )

نمیخوام جو سازی کنم ولی امسال هم توی فروش نمیتونه حریف COD بشه ، فعلا باید منتظر بازی Respawn بمونیم

در ضمن اونایی که میگن نمیشه روی کنسول بهتر از این ساخت اول یه نگاهی به تریلر Crysis 1 روی Xbox360 بندازن بعدا این حرف رو بزنند

این بازی داره با کنسول نابود میشه.
بازی روی کنسول داره نابود میشه !!!
خداروشکر هیچ چیزیش به نسخه پی سی نمیکشه !!
توقعی نمیره از کنسول برا این بازی !!
---------------------------------
فن های کنسول هم باید این fact رو قبول داشته باشن ..
نداشته باشن جای تعجب داره

این بازی داره با کنسول نابود میشه.
اتفاقا حسین جان این بازی داره با سیاست های غلط EA و Dice نابود میشه

اگه از همون روز اول بجای این همه بحث کردن با سران ACTI و تلاش برای کسب جایگاه COD ، میومدن میگفتن توقعی از نسخه کنسولی نداشته باشید و مشکلات نسخه کنسولی رو میگفتن الان وضعیت این نبود ، مسئله اینه که از همون ابتدا اومدن گرافیک بازی روی PC رو نشون دادن و هیچ تریلر و تصویری از نسخه های کنسولی نشون ندادن ، اگه همون موقعه یه تریلر از نسخه ی کنسول ها هم پخش میکردن هیچکس انتظاراتش رو اینقدر از بازی بالا نمیبرد ، حتی توی E3 هم گفتن کیفیت بازی توی کنسول ها هم به خوبی PC هست و تفاوتی به اون صورت نداره ولی هر روز داریم اخبار بدی رو در مورد نسخه ی کنسولی بازی میشنویم

نبود این 16 لاین برای من خیلی بهتر از دیدن صحنه های تقریبا مثل هم که قبلا توی شماره های قبلی یه بازی باشه و توی شماره جدیدم باشه هست!

16 لاين افقی تو حالت Upscale نشده اندازه يه نخ رو نمايشگر از بالا و پايين تصوير می زنه،نمی دونم يه نخ تصوير كمتر چطوری می خواد باعث نابودی بازی شه...:)

حسابی گند زد.بابا مگه کارمک از مریخ اومده که رچ غول گرافیک رو رو60فریم رو کنسول میاره یا....البته فک نکنم زیاد بده بشه اگه اشتباه نکنم رد دد روps3تت 480pبود

16 لاين آنچنان چيز خوف و تاثير گذاري نيست كه حالا بخواد بازي رو به نابودي بكشه يا جلوي رقيبش كم بياره ! همچنان همين رو به يك DLC ترجيح ميدم!

عجب زمونه ای شده خدا وکیلی .. :| هر جا میری بحث افت فریم و کاهش یکی دو تا پیکسله :| جون هر کی رو دوس دارین بیخیال شین :| حالا یه چند تا پیکسل اینور اونور شد بازی نابود شد رفت ؟ :| یه زمونی سیستم مون true crime 1 رو نمکشید با کلی لگ بازی میکردیم کلی هم حال میکردیم :دی

بابا چرا بعضی از دوستان اینجوری شدن ؟ :))
یه جوری میان حرف میزنن انگار گرافیک بازی شده در حد PS2 رزولوشن هم 480p .
الان اگه نسخه PCیی در کار نبود همه داشتن تعریف و به به چه چه میکردند ( و البته COD فن های 2 آتیشه هم می گفتند بازیه ما 1080p هست و 60 فریم :)) ) ( شوخی بودا :دی)

آخرین ویرایش:
هر روز گند میزنن بد تر از دیروز...
فریم که شد 30
جزئیات و تکسچر ها که ضعیف تر
مولتی پلیر هم که 24 نفره با مپ کوچیکتر
حالا هم رزولوشن...
دیگه بهم اثبات شد که cod امسال حداقل تو کنسول ها بتلفیلد رو شکست میده.

هر روز گند میزنن بد تر از دیروز...
فریم که شد 30
جزئیات و تکسچر ها که ضعیف تر
مولتی پلیر هم که 24 نفره با مپ کوچیکتر
حالا هم رزولوشن...
دیگه بهم اثبات شد که cod امسال حداقل تو کنسول ها بتلفیلد رو شکست میده.
اینارو نداره !!
ولی هنوزم از نظر گرافیک قوی تر از COD هست !!
شک داری ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or