با هیولای 4هزار دلاری که قرار است BF4 را در GamesCom ران کند آشنا شوید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
battlefield-4-pc-systems-640x398.jpg

درود.

بازی Battlefield 4 در همایش E3 نمایش خیره‌ کننده‌ای داشت و سیستم قدرتمندی که آن را توانست اجرا نماید نیز از خود بازی جالب‌تر بود. در همین راستا سایت
BF4Central اطلاعاتی از سیستم فوق فدرتمندی که قرار است BF4 را در GamesCom اجرا نماید بدست آورده که دیدن مشخصاتش خالی از لطف نیست. این سیستم که تخمین زده می‌شود بیش از 4 هزار دلار ارزش داشته باشد از دو کارت گرافیک مدل AMD Radeon 7970 (که در حال حاضر یکی از قوی ترین کارت های جهان به شمار می‌آید) و یک پردازنده 8 هسته‌‌ای مدل 8-core AMD با رم 8گیگ DDR3 بهره خواهد برد. شایان ذکر است هر کدام از GPUها قدرتشان 6 GB و دارای سرعت GDDR5 هستند.

این کانفیگ همان سیستم مشابه کنفرانس E3 است که فقط تغییرش از 16 گیگ رم به 8 گیگ رسیده است. طبق خبر DICE اعلام کرده بازی Battlefield 4 کاملا با سخت افزار دو کنسول ماکرو و سونی سازگار شده و هیچ مشکلی نخواهد داشت.

bf4central

من کاری به تکسچر و... ندارم. بازی ساختن یه هنره که هر استدیویی نداره. اون هوش مصنوعی که من می گم منظور حمله تیمی و... نبود، عکس العمل کامل انسانی دشمن ها بود. TLOU دقیقا مثل یه فیلم به نظر می رسید چرا که تمام انیمیشن ها مو به مو طبیعی ساخته شده بودند. لول دیزاین بازی کاملا جدید و انقلابی بود.
یه بازی FPS که هیچ نوآوری خاصی تو "گیم پلی" نداشته و تو سبک FPS خودشم پرچمدار نیست (به جز تو زمینه گرافیک اونم فقط فنی نه هنری در حد ND) قابل مقایسه با TLOU که یه شاهکار تو همه زمینه ها رو کنسول هست نیست.
متاسفانه همه دنیا هم مثل ایرانی جماعت فکر نمی کنن که فلان بازی چون برای فلان سیستم خفن و گرون ساخته شده پس بهترینه. در مورد مسابقات گیمینگ هم کنسول درسته MMO نداره ولی عناوینی مثل HALO ، CoD ، FIFA انواع فایتینگ ها و... هستن که مسابقات دارن. اصل نوآوری تو گیم پلیه، از گیم پلیه که بازی ارزش بازی کردن پیدا می کنه نه گرافیک و این نوآوری هم اکثرا تو بازی های کنسولی دیده می شه الان.

ببین دوست عزیز
من تو مین تاپیک دیدم یکی از دوستان نمی دونم کی بود امد گفت
هنر بازیسازی اینه که روی سخت افزار 7 سال پیش TLOU درست کنید

خوب این نشون میده که ایشون ظاهرا بازی هایی که 7 سال پیش امدن رو بازی نکردن
حال این مورد رو میزارم کنار . کلا می خوام این جمله رو از بازیسنتر پاک کنم چون خیلی اشتباه هست .
بنده مقایسه گرافیکی رو دارم خدمتتون عرض میکنم . کاری به انیمیشن روان و هوش مصنوعی ندارم
بنچ مارک های 7 سال پیش کرایسیس 1 شاهکار کرایتک رو میشه ببینیم .

حالا من در جواب همه دوستانی که میگن

تصور اینکه ND روی سخت افزار 7 سال پیش TLOU رو ساخته غیر تصور هست

این جمله رو عرض میکنم
تصور اینکه کرایتک روی سخت افزار 7 سال پیش کرایسیس 1 رو ساخت غیر قابل تصور هست

چرا
چون سی پی یو های 7 سال پیش PC بنا بر ادعای خود سونی 10 ها برابر ضعیف تر از CELL بودن .

دوست عزیز
شما FEAR رو بازی کردی که میگی هوش مصنوعی TLOU نسل بعدیه /؟

الان چی شد که از بحث گرافیک پریدی به لول دیزاین و انیمیشن و گیم پلی ؟

همین گفته های من در باره BF4 هم صدق میکنه .
این بازی روی پی سی به شکلی اجرا میشه که روی کنسول ها نمیشه . همین 4K بودن نسخه پی سی میدونی چه قدر تاثیر گزار هست . به گفته متخصصین 4K رزولوشنی هست که چشم انسان دیگه نمیتونه غیر طبیعی بودن تصویر رو تشخیص بده .

با سلام.....
چند تا نکته بود که لازم دیدم عرض کنم،
اولا سعی کنیم اگه به همدیگه احترام نمیزاریم حداقل احترام فروم رو رعایت کنیم. مسایل رو میشه تو پ خ هم دنبال کرد. ممنون
متاسفم برا کسایی که دائم دارن پول پول میکنن. اینو بدونین که پول برا آدم هرچیزی میاره به غیر از شخصیت.
روی سخن من با اونیکه به جای اینکه بیاد بزرگی کنه داره فخر فروشی میکنه.
اینی که دارم میگم ربطی به عنوان تاپیک نداره.
بحث ما خریدن یا نخریدن 780 نیست. بحث اینه که وقتی میتونیم به یدونه کنسول نسل بعد 2000 تومن پول بدیم چه لزومی داره که بیایم برا یه PC حدودا همطراز دو برابر اون هزینه کنیم و تازه سال بعد و سالهای بعد هم هی هزینه کنیم!
اینجا 2 دسته میشیم، کساییکه میخوان هی هزینه کنن و کساییکه نمیخوان.
اونهایی که میخوان هی هزینه کنن هر سال باید حداقل 4000 تومن پیاده شن. من هیچ حرفی با این دسته ندارم. (خودمم جزو این دسته هستم. بولله هم پز نمیدم فقط چون میدونم الان PC فنها منو مورد عنایت قرار میدن گفتم که بدونن:d)
لازم به ذکره که این گروه معمولا از کنسول ها هم غافل نمیشن و معمولا تمامی کنسول ها رو دارن.:d
کساییکه نمیخوان هی هزینه کنن میرن یه PC های اند یا مید اند میگیرن و یه 2-3 سالی باهاش سر میکنن. من این گروه رو با کنسول فنها مقایسه میکنم.
تو مقایسه این گروه و کنسول فنها ، کنسول فنها همیشه برنده هستن.
- در طول نسل یبار هزینه میکنن.
- کیفیت بصری در قبال هزینه پرداختی فوق العاده بالاست.
- PC فنهای این دسته معمولا کنسول نمیگیرن بنابراین بهترین بازی های نسل رو از دست میدن.
... از این دست موارد شاید بازهم باشه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد تلویزیون سایز بزرگ هم بگم که بدون هیچ مشکلی PC رو هم بهش وصل میکنیم و کیف میکنیم منتها این وسط موس و کیبورد مزاحم هستن. تو این مورده که من طرفدار دسته هستم. منظور دوستان کنسول فن اینه که میتونن براحتی با یه تلویزیون 80 اینچی بازی کنن و خیلی راحت رو مبل لم بدن ولی با PC به هیچ عنوان امکانپذیر نیست این کار.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد DLNA و شبکه Wi Fi هم عرض کنم که من تو خونه از این موارد دارم استفاده میکنم ولی به هیچ عنوان جای بلوری پلیر و مدیا پلیر رو نمیدن. معمولا یا لگ دارن یا فریز یا تو فیلمهای با بیت ریت خیلی بالا احساس میکنم تصویر یکم کدر هم میشه.
با احترام

ironhide عزیز حرف شما کاملا درست اما این نکته رو هم باید گفت که اونی هم که کنسول میگیره تا لذتش رو ببره میره ارجینال بازی میکنه که همین امر کلی خرج داره مگه این که بازی رو بفروشی و بری یکی دیگه بخری ( که دیگه اون بازی اول رو نداری ! ) یه pc گیمر هم اگه بخواد ارجینال بازی کنه از طریق استیم و ... میتونه کلی مزایا از قبیل تخفیف و ... از استیم و ... بگیره ( استیم رایگانه ولی لایو و پلاس پولیه ) .
به علاوه اینکه امکان داره مثل این نسل نسل بعد هم تا چندین سال امکانات انلاینشون هک نشه ولی pc سرشار از کرکه .
تو بحث انحصاری ها هم به نظر من انحصاری های pc از کنسول هیچی کم ندارند ( من dota رو به کل انحصاری های کنسول ترجیح میدم ) .
و این نکته رو هم باید بگم که با کسنول فقط میشه بازی کرد اما با pc هزاران کار دیگه ای میشه انجام داد و مطمئن باش سخت افزارش خاک نمیخوره .
خوب تا اینجا pc از کنسول کم نیاورده .
اما بحث سخت افزار : شاید خودتون خیلی جاها شنیدین که با قیمت کنسول های نسل بعد میشه یه pc با سخت افزار بهتر دست و پا کرد . و لازم هم نیست بری یک سیستم 18 میلیونی ببندی . شاید یکی عشق مولتیه و سخت افزار زیاد براش مهم نیست . به قول یکی از دوستان اونایی که این جور سیستم ها رو میبندند بیشتر بنچمارک گیمرن و نتیجه ی بنچمارک ها بهشون از بازی بیشتر حال میده یه عده هم به خاطر کار های گرافیکی و مسائل دیگه این کار رو میکنن یه عده هم بخاطره پزش .
+ اونایی که سالی 4 ملیون هزینه میکنن میخوان بازی های شاخی مثل کرایسیس رو بالای 30 فریم اجرا کنن . و گرنه با حداکثر 4 میلیون میشه تا 3 یا 4 سال بازی ها رو با گرافیکی بیشتر از کنسول اجرا کنی .
در کل من نمیگم کنسول بده ( خودمم اگه پولش رو داشتم چند سال دیگه که ps 4 هک شد میخریدمش ) ولی میگم به نظر من خرید pc به صرفه تره .

با سلام.....
چند تا نکته بود که لازم دیدم عرض کنم،
اولا سعی کنیم اگه به همدیگه احترام نمیزاریم حداقل احترام فروم رو رعایت کنیم. مسایل رو میشه تو پ خ هم دنبال کرد. ممنون
متاسفم برا کسایی که دائم دارن پول پول میکنن. اینو بدونین که پول برا آدم هرچیزی میاره به غیر از شخصیت.
روی سخن من با اونیکه به جای اینکه بیاد بزرگی کنه داره فخر فروشی میکنه.
اینی که دارم میگم ربطی به عنوان تاپیک نداره.
بحث ما خریدن یا نخریدن 780 نیست. بحث اینه که وقتی میتونیم به یدونه کنسول نسل بعد 2000 تومن پول بدیم چه لزومی داره که بیایم برا یه PC حدودا همطراز دو برابر اون هزینه کنیم و تازه سال بعد و سالهای بعد هم هی هزینه کنیم!
اینجا 2 دسته میشیم، کساییکه میخوان هی هزینه کنن و کساییکه نمیخوان.
اونهایی که میخوان هی هزینه کنن هر سال باید حداقل 4000 تومن پیاده شن. من هیچ حرفی با این دسته ندارم. (خودمم جزو این دسته هستم. بولله هم پز نمیدم فقط چون میدونم الان PC فنها منو مورد عنایت قرار میدن گفتم که بدونن:d)
لازم به ذکره که این گروه معمولا از کنسول ها هم غافل نمیشن و معمولا تمامی کنسول ها رو دارن.:d
کساییکه نمیخوان هی هزینه کنن میرن یه PC های اند یا مید اند میگیرن و یه 2-3 سالی باهاش سر میکنن. من این گروه رو با کنسول فنها مقایسه میکنم.
تو مقایسه این گروه و کنسول فنها ، کنسول فنها همیشه برنده هستن.
- در طول نسل یبار هزینه میکنن.
- کیفیت بصری در قبال هزینه پرداختی فوق العاده بالاست.
- PC فنهای این دسته معمولا کنسول نمیگیرن بنابراین بهترین بازی های نسل رو از دست میدن.
... از این دست موارد شاید بازهم باشه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد تلویزیون سایز بزرگ هم بگم که بدون هیچ مشکلی PC رو هم بهش وصل میکنیم و کیف میکنیم منتها این وسط موس و کیبورد مزاحم هستن. تو این مورده که من طرفدار دسته هستم. منظور دوستان کنسول فن اینه که میتونن براحتی با یه تلویزیون 80 اینچی بازی کنن و خیلی راحت رو مبل لم بدن ولی با PC به هیچ عنوان امکانپذیر نیست این کار.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد DLNA و شبکه Wi Fi هم عرض کنم که من تو خونه از این موارد دارم استفاده میکنم ولی به هیچ عنوان جای بلوری پلیر و مدیا پلیر رو نمیدن. معمولا یا لگ دارن یا فریز یا تو فیلمهای با بیت ریت خیلی بالا احساس میکنم تصویر یکم کدر هم میشه.
با احترام

شما اگه منظورت با منه بود که هی پول پول میکنم بگو فلانی دیگه چرا هی میگین بعضیا ! :d

اولا که اگه صفحه های قبلو نیگاه کنی من فقط داشتم بین PC و کنسول بحث میکردم که یکی از دوستان کم آورد و به یکی دیگه از دوستان PC فن گفت که شما فعلا منتظر امولاتور PS3 باش که دیگه نمیشد جوابش رو ندی !

در مورد هزینه PC و کنسول باید گفت که اگر همونقدری که در زمان ورود 360 برای PC هزینه میکردید (فقط برای کیس نه مانیتور) یا شاید یکم بیشتر میتونستید بازی هایی که تا الان اومده رو اجرا کنید با کیفیت تقریبا برابر با کنسول (این رو در نظر بگیرید که در این حالت از مزایای PC بهرمند میشدید)
در مورد هزینه بازی های بین کنسول و PC بگم که (کاری به کپی خور باز ها ندارم و قضیه رو به صورت جهانی میگم) , بازی ها کنسول ها رو باید بین 50-60 دلار خریداری کنید در صورتی که CD Key بازی های PC رو میشه تقریبا بین 20-35 دلار خریداری کرد که این خودش نکته خیلی مهمیه و نباید به راحتی از کنارش گذشت . چون اگه فرضا در طول 2 سال به عنوان مثال 15 بازی خریداری کنید و روی هر بازی 15 دلار کمتر بپردازید جمعا میشه 225 دلار که خودش هم قیمت یک کنسول هست !

در مورد تلویزیون بگم که شما وقتی PC رو به تلویزیون بزنی حتما باید با موس و کیبورد استفاده کنی ؟ دسته به PC وصل نمیشه عابا ؟

ironhide عزیز حرف شما کاملا درست اما این نکته رو هم باید گفت که اونی هم که کنسول میگیره تا لذتش رو ببره میره ارجینال بازی میکنه که همین امر کلی خرج داره مگه این که بازی رو بفروشی و بری یکی دیگه بخری ( که دیگه اون بازی اول رو نداری ! ) یه pc گیمر هم اگه بخواد ارجینال بازی کنه از طریق استیم و ... میتونه کلی مزایا از قبیل تخفیف و ... از استیم و ... بگیره ( استیم رایگانه ولی لایو و پلاس پولیه ) .
به علاوه اینکه امکان داره مثل این نسل نسل بعد هم تا چندین سال امکانات انلاینشون هک نشه ولی pc سرشار از کرکه .
تو بحث انحصاری ها هم به نظر من انحصاری های pc از کنسول هیچی کم ندارند ( من dota رو به کل انحصاری های کنسول ترجیح میدم ) .
و این نکته رو هم باید بگم که با کسنول فقط میشه بازی کرد اما با pc هزاران کار دیگه ای میشه انجام داد و مطمئن باش سخت افزارش خاک نمیخوره .
خوب تا اینجا pc از کنسول کم نیاورده .
اما بحث سخت افزار : شاید خودتون خیلی جاها شنیدین که با قیمت کنسول های نسل بعد میشه یه pc با سخت افزار بهتر دست و پا کرد . و لازم هم نیست بری یک سیستم 18 میلیونی ببندی . شاید یکی عشق مولتیه و سخت افزار زیاد براش مهم نیست . به قول یکی از دوستان اونایی که این جور سیستم ها رو میبندند بیشتر بنچمارک گیمرن و نتیجه ی بنچمارک ها بهشون از بازی بیشتر حال میده یه عده هم به خاطر کار های گرافیکی و مسائل دیگه این کار رو میکنن یه عده هم بخاطره پزش .
+ اونایی که سالی 4 ملیون هزینه میکنن میخوان بازی های شاخی مثل کرایسیس رو بالای 30 فریم اجرا کنن . و گرنه با حداکثر 4 میلیون میشه تا 3 یا 4 سال بازی ها رو با گرافیکی بیشتر از کنسول اجرا کنی .
در کل من نمیگم کنسول بده ( خودمم اگه پولش رو داشتم چند سال دیگه که ps 4 هک شد میخریدمش ) ولی میگم به نظر من خرید pc به صرفه تره .

دوست من:
کلی مزابا و تخفیف که میفرمایین فقط شامل استیم نمیشه که. تو همین PSN خودمون هم هست. من لایو ندارم که نظر بدم ولی احتمال میدم که اونم داشته باشه.
در ضمن ماشالله بزنم به تخته کپی خورهای کنسولی ما روی اونوری ها رو هم سفید کردن. اتفاقا من تو مقایسه ام هیچ حرفی از اریج و کرک نیاوردم. و هیچ بحثی در مورد قیمت تمام شده بازی ها نکردم. توی بازی های کرک هیچ کدوم از سیستمها به همدیگه برتری ندارن.
در مورد انحصاری ها هم یه چیز سلیقه ای هستش. منتها یه مسئله هست. انحصاری های PC ژانر متفاوتی دارن و لنگشون رو کنسول ها نیست. ولی انحصاری های کنسولی از جنس همون بازی هایی هستن که مشابهشون رو ، رو PC داریم. من از این لحاظ میگم که انحصاری های کنسولی سرتر هستن. در ضمن من خودم 17 سال PC فن بودم منتها هنوزم که هنوزه حتی یکبار هم نتونستم از انحصاری های PC لذت ببرم. ولی انحصاری های کنسولی مجبورم کردن که کنسول دار بشم.
در مورد خاک نخوردن سخت افزار PC هم عرض کنم که کنسول فنها هم یه PC دم دستشون دارن. حالا یا لپ تاپ یا یه کامپیوتر لو اند یا مید اند یا حتی های اند. برا بازی کردن انحصاری های PC هم که یه سیستم های اند که نیاز نداریم.
میرسیم به بخش دوم فرمایشات شما،....
دقیقا منظور من هم همینه.
روز عرضه کنسول های نسل فعلی، کنسولیا یدونه کنسول خریدن و خودشونو 7 سال بیمه کردن. ولی اون موقع با پول یه کنسول نمیشد یه PC همردیف اون گرفت. تا 2 سال کنسولها با PC رقابت کردن بعد عقب موندن. منتها این عقب موندن با ان عقب موندنی که شما میفرمایین خیلی فرق دارن. من هنوزم که هنوزه آنچارتد 1 رو که بازی میکنم با همسن های کامپیوتریش که مقایسه میکنم اختلاف خاصی نمیبینم. توی مولتی پلت فرم ها هم اگه خیلی ریز نشیم باز کنسولها کم پایینتر هستن نه خیلی.
در مورد جمله آخرتون هم خوشحالم که اینو عنوان کردین. دقیقا مشکل فن بودن ماها هم به این برمیگرده که چون نمیتونیم یه کودوم از اینا رو داشته باشیم شروع به تخریبش میکنیم. اینی که گفتم دقیقا تو من صادق بوده.
با ذکر این مطالب به نظر من خرید کنسول به صرفه تر هستش اگر و اگر یکم از توقعاتمون تو سالهای بعد عرضه کنسول ها کم کنیم.

شما اگه منظورت با منه بود که هی پول پول میکنم بگو فلانی دیگه چرا هی میگین بعضیا ! :d

اولا که اگه صفحه های قبلو نیگاه کنی من فقط داشتم بین PC و کنسول بحث میکردم که یکی از دوستان کم آورد و به یکی دیگه از دوستان PC فن گفت که شما فعلا منتظر امولاتور PS3 باش که دیگه نمیشد جوابش رو ندی !

در مورد هزینه PC و کنسول باید گفت که اگر همونقدری که در زمان ورود 360 برای PC هزینه میکردید (فقط برای کیس نه مانیتور) یا شاید یکم بیشتر میتونستید بازی هایی که تا الان اومده رو اجرا کنید با کیفیت تقریبا برابر با کنسول (این رو در نظر بگیرید که در این حالت از مزایای PC بهرمند میشدید)
در مورد هزینه بازی های بین کنسول و PC بگم که (کاری به کپی خور باز ها ندارم و قضیه رو به صورت جهانی میگم) , بازی ها کنسول ها رو باید بین 50-60 دلار خریداری کنید در صورتی که CD Key بازی های PC رو میشه تقریبا بین 20-35 دلار خریداری کرد که این خودش نکته خیلی مهمیه و نباید به راحتی از کنارش گذشت . چون اگه فرضا در طول 2 سال به عنوان مثال 15 بازی خریداری کنید و روی هر بازی 15 دلار کمتر بپردازید جمعا میشه 225 دلار که خودش هم قیمت یک کنسول هست !

در مورد تلویزیون بگم که شما وقتی PC رو به تلویزیون بزنی حتما باید با موس و کیبورد استفاده کنی ؟ دسته به PC وصل نمیشه عابا ؟

با سلام.
من به هیچ عنوان منظورم با شما نبوده. منظور من با کسی هستش که خودش خوب میدونه. حتی از تکیه کلام های من هم داره به نغع خودش استفاده میکنه.
فرض میکنم تو زمان عرضه 360 یه سیستم میبستم همردیف 360 که قیمتش بیشتر از 360 میشد. شما بفرمایین با این سیستم کدوم یکی از عناوین سالیان اخیر رو میشه بازی کرد و کدوم یکی رو نمیشه. عمر مفید اون سیستم نهایت 2 سال بوده . بعدش باید ارتقا پیدا میکرد. ولی هنوز هستن کساییکه با ایکس باکس همون موقع ها دارن بازی میکنن. مشکل چراغ زرد و قرمز رو هم مطرح نمیکنم چون تا حالا چند بار مادر بورد و گرافیک سوزوندم و تو این موارد هیچ کدوم نسبت به اونیکی برتری ندارن.
و اما در مورد قیمت بازی ها. خوشحال هستم که شما به بازی اریجینال بیشتر بها میدین. تو بازی های اریجینال قیمت بازی ها تو تمام سیستم ها یکی هستش. اینی که شما بازی های PC رو ارزونتر تهیه میکنین به خاطر اینه که مال کشورهای اروپای شرقی هستن. من قصد توهین ندارم ولی به علت پایین بودن سطح رفاه تو این مملکتها قیمت ها هم پایینتر هستش. در ضمن هیچ اطلاعی از قیمت بازی های اریج کنسول ها تو این ممالک ندارم. شاید قیمت اونا هم کمتر باشه.
و اما در مورد تلویزیون:
من تعجب میکنم از دوستانی که میگن تلویزیون رو میزاریم یه اتاق دیگه و 20 متر کابل HDMI میکشیم . این میشه بند رخت نه تکنولوژی قرن 21. حتی استفاده از تکنولوژی بیسیم هنوز جا داره برا کارایی در حد تکنولوژی سیمی.
الان فاصله اتاق من تا TV 10 متر هستش مستقیم. حتی تکنولوژی بیسیم توی این همه دیوار گم میشه. بعد هم برفرض که وصل کردیم. دسته طول مفید کاربریش چه قدره؟ من اومدم برا حل ایم مشکل یدونه TV 40 گداشتم به جای مونیتور که قیمتش میشه 4000 تومن. یدونه هم 55 گذاشتم تو پذیرایی که اونم میشه 10000 تومن. من نوعی میتونستم خیلی راحت با جای PC فقط یدونه همون 55 رو داشته باشم و یدونه کنسول. کدوم به صرفه تره ؟
در ضمن هنوزم دارم میگم روی سخن من با اون دسته از PC گیمرهاست که میخوان کمترین هزینه رو بکنن و بیشترین لذت رو ببرن. توی سیستمهای لو اند و مید اند کنسول برنده است.
--------------------------------------------------------------------------------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or