با هیولای 4هزار دلاری که قرار است BF4 را در GamesCom ران کند آشنا شوید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
battlefield-4-pc-systems-640x398.jpg

درود.

بازی Battlefield 4 در همایش E3 نمایش خیره‌ کننده‌ای داشت و سیستم قدرتمندی که آن را توانست اجرا نماید نیز از خود بازی جالب‌تر بود. در همین راستا سایت
BF4Central اطلاعاتی از سیستم فوق فدرتمندی که قرار است BF4 را در GamesCom اجرا نماید بدست آورده که دیدن مشخصاتش خالی از لطف نیست. این سیستم که تخمین زده می‌شود بیش از 4 هزار دلار ارزش داشته باشد از دو کارت گرافیک مدل AMD Radeon 7970 (که در حال حاضر یکی از قوی ترین کارت های جهان به شمار می‌آید) و یک پردازنده 8 هسته‌‌ای مدل 8-core AMD با رم 8گیگ DDR3 بهره خواهد برد. شایان ذکر است هر کدام از GPUها قدرتشان 6 GB و دارای سرعت GDDR5 هستند.

این کانفیگ همان سیستم مشابه کنفرانس E3 است که فقط تغییرش از 16 گیگ رم به 8 گیگ رسیده است. طبق خبر DICE اعلام کرده بازی Battlefield 4 کاملا با سخت افزار دو کنسول ماکرو و سونی سازگار شده و هیچ مشکلی نخواهد داشت.

bf4central

دوست عزيز اين GPU هست نه CPU به خدا اين دو تا باهم فرق دارن:(

کاربر |PREDATOR| اومد قدرت gpu پلی 4 را با تایتان مقایسه کرد شما نقل گرفتی گفتی این اعداد رسمی نیست بعد که من لینک رسمی از سونی دادم کم اوردی گفتی من منظورم cpu نه gpu و بعدش پست قبلیت را ویرایش کردی :))

قبل از کم آوردن b-)

اين عدد 1.8 ادعاييه كه برخي سايتا كردن و هيچوقت تاييد نشده هر موقع تاييد شد من در خدمت شما هستم

بعد از کم آوردن :((

اين عدد 1.8 ادعاييه كه برخي سايتا كردن و هيچوقت تاييد نشده هر موقع تاييد شد من در خدمت شما هستم در ضمن بد نيست بدوني اين 1.8 مال GPU بوده زشته شما ندوني Core i3 يه CPU هست نه يه GPU:))

اصلا بیایم فرض کنیم شما منظورت cpu بود نه gpu خب ؟
بحث اصلا از کجا شروع شد هان ؟ از اونجایی شروع شد که امیر محمود عزیز گفتند که قدرت تایتان 2.6 برابر gpu پلی 4 بعد شما نقل گرفتی گفتی هیچ کس هم چین چیزی تایید نکرده !!!!!!
قبول نداری بیا حودت ببین:

38346974678675348575.png
[/URL]]

آخرین ویرایش:
اين عدد 1.8 ادعاييه كه برخي سايتا كردن و هيچوقت تاييد نشده هر موقع تاييد شد من در خدمت شما هستم در ضمن بد نيست بدوني اين 1.8 مال GPU بوده زشته شما ندوني Core i3 يه CPU هست نه يه GPU:))

29519571516446172099.jpg

من جای تو بودم زودتر خودمو از خونه پرت میکردم بیرون
yahoo_4.gif

:|یعنی فهم پست من اینقدر براتون سخته؟؟:|/:)
من گفتم CPU نصف سرعت i7 3770 داره نه GPU . Xbox One vs. PS4: How the next-generation console specs compare | ExtremeTech ( پاراگراف یکی مونده به آخر:d رو بخون) :bighug:
دوستمون هم از SONY براتون منبع گذاشتن حالا ببینم چی میخوای بگی؟! :))l-)

در اینجا به معنی کامل کلمه idiot پی می بریم

بزرگ ترین event های مسابقات گیمینگ جهان برای بازی های روی pc اه
:arrowd::arrowd::arrowd:
خود در گیری داری؟

جالبه هر دفعه یوزر می سازی میای بخش 3DS قبلا هم خودت رو نینتندو فن نشون می دادی؟:دی الان با کسایی همصدا شدی که به ماریو می گن قارچ خور. دم خروس یا قسم حضرت عباس؟
من الان منظورم مسابقات گیمینگ بود از بازی؟
عناوینی مثل زلدا، FF، بازی های ND، بازی های Nintendo EAD، فرست پارتی ماکرو رو می گم.
بماند از فن بودن ماکرو هم استفعا دادی! مسابقات گیمینگی که برای هیلو هست پشمه آقای عاقل؟

- - -ویرایش - - -

29519571516446172099.jpg

من جای تو بودم زودتر خودمو از خونه پرت میکردم بیرون :d

شما فعلا منتظر امولاتور PS3 باش;)) :دی

آخرین ویرایش:
خب اینی که دوستان میگن کهTLOU رو روی سیستم 7 سال پیش اجرا شده
خب کرایسیس 1 هم روی سیستم 7 سال پیش اجرا شده .
من فکر کنم TLOU در بهترین شرایط با کرایسیس 1 در حالت مدیوم برابری میکنه .
کرایسیس 1 در حالت مدیوم با 512 مگ رم و یک سی پی یو تک هسته ای و یک کارت رده میانی مثل 7600 GT قابل بازی بوده :-b ;;)
پس زیاد هم نباید بگیم ND متخصص بهینه کردن هست .

خب اینی که دوستان میگن کهTLOU رو روی سیستم 7 سال پیش اجرا شده
خب کرایسیس 1 هم روی سیستم 7 سال پیش اجرا شده .
من فکر کنم TLOU در بهترین شرایط با کرایسیس 1 در حالت مدیوم برابری میکنه .
کرایسیس 1 در حالت مدیوم با 512 مگ رم و یک سی پی یو تک هسته ای و یک کارت رده میانی مثل 7600 GT قابل بازی بوده :-b ;;)
پس زیاد هم نباید بگیم ND متخصص بهینه کردن هست .
هوش مصنوعی و انیمیشن های نسل بعد TLOU قابل مقایسه با کرایسیس نیست. بشین بازی کن کدوم بازی ایه دشمن اصلحه رو ببینه دستت درست مثل آدم واقعی با سرعت باد بره سنگر بگیره و تا حواست پرت نشده از ترس جونش از سنگر درنیاد؟
بله کرایسیس با اون سیستمم قابل اجرا بوده ولی به صورت اسلومیشن یا بدون تکسچر مثل نینتندو 64.
از لحاظ گرافیک هنری هم این دو تا قابل مقایسه نیستن و از لحاظ نمره هم همینطور. از لحاظ ارزش بازی که دیگه نگو.

اونوقت باید یه موس بیسیم هم بگیرم و با اون کار کنم و آخه چرا جک میگید و کی توی قرن 21 یه همچین حرکت چیپی انجام میده و 20-30 متر کابل HD میگیره و سیستم میزاره توی یه اتاق دیگه و کابل کشی میکنه!

اینجوری بود دیگه کسی بلوری پلیرم نمیخرید و یه بلوری رام میگرفت و وصل میکرد به PC دیگه!

این کارا مختص ایرانی های کاردرسته فقط!

جک رو شما داری می‌گی. تمام مردم اروپا و امریکا دارن همین کارو می‎کنن. اکثر خونه‌ها هم جای مخصوص کابل کشی داخل خونه دارن.
اکثرشون HTPC دارن توی خونه و توی آشپزخونه و اتاق نشیمن و اتاق خواب Client دارن که اکثراً از طریق کابل و Wifi به سرور اصلی وصل هستند.
دقیقاً هم حرفتون درسته، تقریباً دیگه کسی بلوری پلیر نمی‌خره و اکثرشون از HTPC به عنوان مدیاسنتر اصلی استفاده می‌کنن و کلی خرت و پرط نمی‎ذارن جلوی TV.
بنده مسئول توجیه کردن نادانسته‌های شما نیستم، ولی یه چیزی بگید که بگنجه!

کاربر |PREDATOR| اومد قدرت gpu پلی 4 را با تایتان مقایسه کرد شما نقل گرفتی گفتی این اعداد رسمی نیست بعد که من لینک رسمی از سونی دادم کم اوردی گفتی من منظورم cpu نه gpu و بعدش پست قبلیت را ویرایش کردی :))

قبل از کم آوردن b-)

بعد از کم آوردن :((

اصلا بیایم فرض کنیم شما منظورت cpu بود نه gpu خب ؟
بحث اصلا از کجا شروع شد هان ؟ از اونجایی شروع شد که امیر محمود عزیز گفتند که قدرت تایتان 2.6 برابر gpu پلی 4 بعد شما نقل گرفتی گفتی هیچ کس هم چین چیزی تایید نکرده !!!!!!
قبول نداری بیا حودت ببین:

38346974678675348575.png
[/URL]]
هیچکس هیچ ویرایشی نکگرده دوست عزیز ایشون اومده داره میگه gpu 1.8 بعد هم داره با Core i3 مقایسه میکنه که همه میدونیم یه CPU هست حالا من نمیفهمم الان صحبت شما با کیه و چیه؟ سر حرفم هم هستم
در مورد عدد هم من میپذیرم حق با شماست اما همهمیدونن این عددا فقط روی کاغذه و کنسول به علت coustomise بودن قطعات استفاده بهینه ای از قدرتش میکنه همون مثال رم که زدم کاملا دلیل قطعی برای ادعای منه
- - -ویرایش - - -

جک رو شما داری می‌گی. تمام مردم اروپا و امریکا دارن همین کارو می‎کنن. اکثر خونه‌ها هم جای مخصوص کابل کشی داخل خونه دارن.
اکثرشون HTPC دارن توی خونه و توی آشپزخونه و اتاق نشیمن و اتاق خواب Client دارن که اکثراً از طریق کابل و Wifi به سرور اصلی وصل هستند.
دقیقاً هم حرفتون درسته، تقریباً دیگه کسی بلوری پلیر نمی‌خره و اکثرشون از HTPC به عنوان مدیاسنتر اصلی استفاده می‌کنن و کلی خرت و پرط نمی‎ذارن جلوی TV.
حرف شما درست میشه کابل کشی کرد ولی واقعا بنظر خودتون این راه حل منطقیه؟ اصلا توجیه اقتصادی داره. بعد هم مطمئنا شما برای انجام چنین کاری برای اینکه نویز نداشته باشی باید از کایل خیلی مرغوب استفاده کنی که مسلما کابلی آلیاژ طلا به ذهن میرسه که قیمت بالایی دارن بهتر نیست یه کنسول بخری خیال خودتو راحت کنی؟

هیچکس هیچ ویرایشی نکگرده دوست عزیز ایشون اومده داره میگه gpu 1.8 بعد هم داره با Core i3 مقایسه میکنه که همه میدونیم یه CPU هست حالا من نمیفهمم الان صحبت شما با کیه و چیه؟ سر حرفم هم هستم
.facepalm
GPU:
Titan 4.5 Tflops
ps4's gpu:1.84 Tflops

بله کابل کشی توی هر خونه هست ولی برای کابل HDMI نیست مسلما!!!:-"(خونه ما هم داره:d)

این اطلاعات رو از کجا آوردی که اکثرشون HTPC دارن؟؟؟:-?

اتفاقا HTPC اصلا طرفدار نداره و اینهمه بلوری پلیر پس کی میخره؟؟؟:|

درسته شما مسئول گفتن توهماتی هستید که برای شما میگنجه!=d>

هوش مصنوعی و انیمیشن های نسل بعد TLOU قابل مقایسه با کرایسیس نیست. بشین بازی کن کدوم بازی ایه دشمن اصلحه رو ببینه دستت درست مثل آدم واقعی با سرعت باد بره سنگر بگیره و تا حواست پرت نشده از ترس جونش از سنگر درنیاد؟
بله کرایسیس با اون سیستمم قابل اجرا بوده ولی به صورت اسلومیشن یا بدون تکسچر مثل نینتندو 64.
از لحاظ گرافیک هنری هم این دو تا قابل مقایسه نیستن و از لحاظ نمره هم همینطور. از لحاظ ارزش بازی که دیگه نگو.

TLOU سی فریم بود بود دیگه .
چرا کرایسیس 1 روی مدیوم با شرایط 30 فریم سیستمی در حد 1 گیگ رم و کارت 3850 قابلبازی بوده . تازه روی زرولوشن 1080 .

TLOU روی چه رزولوشنی هست ؟

به این لینک برید
http://forum.bazicenter.com/thread16754/

هوش مصنوعی که دیگه تو این نسل FEAR غول هست . کار تیمی دشمن برای اینکه از سنگر در بیای بیرون - حمله از چند جهت مختلف - سنگر گیری به موقع دشمن و... فکر نمیکنم TLOU این هوش مصنوعی رو داشته باشه . البت من U3 بازی کردم نداشت .
بعد یک نکته دیگه کرایسیس 1 در حالت مدیوم با همین سیستمی که عرض کردم قابل اجرا بود تکسچر هاش هم TLOU رو هضم میکرد
می خوای عکس بزارم مقایسه کنم

بله کابل کشی توی هر خونه هست ولی برای کابل HDMI نیست مسلما!!!:-"(خونه ما هم داره:d)

این اطلاعات رو از کجا آوردی که اکثرشون HTPC دارن؟؟؟:-?

اتفاقا HTPC اصلا طرفدار نداره و اینهمه بلوری پلیر پس کی میخره؟؟؟:|

درسته شما مسئول گفتن توهماتی هستید که برای شما میگنجه!=d>

اگه وصل کردن PC به TV تا این حد که شما می‌گی حرکت چیپی بود، مایکروسافت این قدر بابت WMCـی که توی ویندوز 7 گذاشته از مشتری پول نمی‌گرفت و این همه ساپورت TV و ... انجام نمی‌داد! HTPC هم روز به روز داره استفادش گسترده‌تر می‎شه. در کل کسی که به خواب رفته رو می‌شه بیدار کرد، ولی کسی که خودشو به خواب زده خیر! حالا شما بلد نیستی شبکه چیه و چقدر راحت می‌شه سرور و Client راه انداخت توی خونه، یا این که چقدر اتصال PC به TV راحته، مشکل خودتونه، ولی وصل کردن PC به TV رو تا این حد نپیچونین. خیلی راحت می‌‍شه همزمان PC رو به TV و مانیتور وصل کرد و فقط موقع بازی و فیلم دیدن از TV استفاده کرد و واسه کارای دیگه از مانیتور.
PC Gaming از نظر کیفیتی که ارائه میده کاملاً برتر از باقی پلتفرماست (بازی انحصاری واسم لیست نکن، منظورم توی بازی‌هایی که واسش اومده هست)، فقط هزینه لازم داره. شما نداری، می‌کوبیش، اونی که داره، می‌خره، از کیفیت به مراتب بالاترش لذت می‌بره، به این توهمات شما هم می‌خنده.

حرف شما درست میشه کابل کشی کرد ولی واقعا بنظر خودتون این راه حل منطقیه؟ اصلا توجیه اقتصادی داره. بعد هم مطمئنا شما برای انجام چنین کاری برای اینکه نویز نداشته باشی باید از کایل خیلی مرغوب استفاده کنی که مسلما کابلی آلیاژ طلا به ذهن میرسه که قیمت بالایی دارن بهتر نیست یه کنسول بخری خیال خودتو راحت کنی؟

صرفه اقتصادی که مال کنسوله، کسی که Gaming PC می‌خره، پولشو داره و نگران 40 دلار پول بابت خرید سیم نیست. خروجی واسش مهمه و دلش می‌خواد هر چیزی رو با بهترین کیفیت تجربه کنه. شما پولشو نداری، ولی به کسی که پولشو داره و داره استفاده می‌کنه خرده نگیر. چنان وصل کردن یه سیم به TV رو عجیب جلوه می‌دین هر کس ندونه فکر می‌کنه کنسول از طریق ماهواره بی‌سیم امواج می‌فرسته به TV!
در ضمن در دراز مدت به دلیل بازی‌های ارزان‌تر و حراج‌های فصلی و عدم پرداخت پول بابت استفاده از سرویس آنلاین، PC Gaming ارزون‌تر از کنسول هم خواهد بود.

صرفه اقتصادی که مال کنسوله، کسی که Gaming PC می‌خره، پولشو داره و نگران 40 دلار پول بابت خرید سیم نیست. خروجی واسش مهمه و دلش می‌خواد هر چیزی رو با بهترین کیفیت تجربه کنه. شما پولشو نداری، ولی به کسی که پولشو داره و داره استفاده می‌کنه خرده نگیر. چنان وصل کردن یه سیم به TV رو عجیب جلوه می‌دین هر کس ندونه فکر می‌کنه کنسول از طریق ماهواره بی‌سیم امواج می‌فرسته به TV!
بحث هم همینه که واقع PC وسیله Gaming نیست و اصلا صرف نداره هیچکس منکر این نیست که سه سال دیگه قدرت PC ها فوق العاده بالاتر از الانه اما به چند علت فایده نداره اولا قیمت که خود شما هم اشاره کردید
دوما بازیهای انحصاری کنسولها که عموما کیفیت فوق العاده بالایی هم دارن
سوما راحتی کنسول که واقعا با کامپیوتر قابل دسترسی نیست
چهارما بازی ها همه برای کنسول ساخته میشن و با توجه به اینکه تا کنسولهای نسل بعد نیاد بازیهای نسل بعد هم ساخته نمیشن( البته به جز چند استثنا) عملا قدرت PC بلااستفاده میمونه و حداکثر باید دلو به رزلوشون بالاتر خوش کرد و نمیشه انتظار داشت بازی های مولتی روی کامپوتر نسل بعدی باشن( البته بازهم به جز استثنائات)
پنجما یه کنسول میخری سالها استفاده میکنی اما PC رو هی باید آبگرید کنی.
ششما شاید این موضوع کمتر اتفاق بیفته اما معمولا خراب کامپیوتر ها خیلی بالاست ( عموما نرم افزاری) که شامل عدم تطابق نرم افزارها باهم یا کرک های نامناسب که مجبورب بری دانلود کنی ووووووو بلاخره قبول دارم همه قابل حله و عملا جلوی شما رو نمیگیره اما درنهایت باعث آزاره

اگه وصل کردن PC به TV تا این حد که شما می‌گی حرکت چیپی بود، مایکروسافت این قدر بابت WMCـی که توی ویندوز 7 گذاشته از مشتری پول نمی‌گرفت و این همه ساپورت TV و ... انجام نمی‌داد! HTPC هم روز به روز داره استفادش گسترده‌تر می‎شه. در کل کسی که به خواب رفته رو می‌شه بیدار کرد، ولی کسی که خودشو به خواب زده خیر! حالا شما بلد نیستی شبکه چیه و چقدر راحت می‌شه سرور و Client راه انداخت توی خونه، یا این که چقدر اتصال PC به TV راحته، مشکل خودتونه، ولی وصل کردن PC به TV رو تا این حد نپیچونین. خیلی راحت می‌‍شه همزمان PC رو به TV و مانیتور وصل کرد و فقط موقع بازی و فیلم دیدن از TV استفاده کرد و واسه کارای دیگه از مانیتور.
PC Gaming از نظر کیفیتی که ارائه میده کاملاً برتر از باقی پلتفرماست (بازی انحصاری واسم لیست نکن، منظورم توی بازی‌هایی که واسش اومده هست)، فقط هزینه لازم داره. شما نداری، می‌کوبیش، اونی که داره، می‌خره، از کیفیت به مراتب بالاترش لذت می‌بره، به این توهمات شما هم می‌خنده.

این WMC که شما میگی خیلی وقت پیشه داشت روش کار میکرد و هیچ وقت به نتیجه ای که میخواست نرسید و یه مدت هم با 360 میخواست این قابلیت مچ کنه که کلا بیخیالش شد و توی آپدیت های بعدی کم کم حذف شد!

شبکه هم فقط شما میدونی چیه و لطفا به کسی نگو که همه در حسرت شبکه بمونن!

PC Gaming هم از نظر من و خیلی ها که تعدادشون از PC Gamer ها بیشتره خیلی مناسب نیست و شما هیچ وقت نمیتونی بازی رو اون جوری که باید تجربه کنی و همیشه بازی یه کم تفاوت داره و به خاطر تفاوت توی سخت افزارهاست که هیچ وقت یه بازی یه دست رو تجربه نمیکی....

من موندم سر چی بحث می کنید خبر سیتم که قراره بازیو ران کنه گفته بعد شما میگید pc فلانه بهمانه
pc یک پلتفرم خیلی خوب البته اگه توسط شرکت های شما کنسول بازا مورد عنایت قرار نگیره بهترین میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or