با هیولای 4هزار دلاری که قرار است BF4 را در GamesCom ران کند آشنا شوید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
battlefield-4-pc-systems-640x398.jpg

درود.

بازی Battlefield 4 در همایش E3 نمایش خیره‌ کننده‌ای داشت و سیستم قدرتمندی که آن را توانست اجرا نماید نیز از خود بازی جالب‌تر بود. در همین راستا سایت
BF4Central اطلاعاتی از سیستم فوق فدرتمندی که قرار است BF4 را در GamesCom اجرا نماید بدست آورده که دیدن مشخصاتش خالی از لطف نیست. این سیستم که تخمین زده می‌شود بیش از 4 هزار دلار ارزش داشته باشد از دو کارت گرافیک مدل AMD Radeon 7970 (که در حال حاضر یکی از قوی ترین کارت های جهان به شمار می‌آید) و یک پردازنده 8 هسته‌‌ای مدل 8-core AMD با رم 8گیگ DDR3 بهره خواهد برد. شایان ذکر است هر کدام از GPUها قدرتشان 6 GB و دارای سرعت GDDR5 هستند.

این کانفیگ همان سیستم مشابه کنفرانس E3 است که فقط تغییرش از 16 گیگ رم به 8 گیگ رسیده است. طبق خبر DICE اعلام کرده بازی Battlefield 4 کاملا با سخت افزار دو کنسول ماکرو و سونی سازگار شده و هیچ مشکلی نخواهد داشت.

bf4central

بازی‏‏‎های جدید PC خیلی‎هاشون رو به راحتی می‎شه با رزولوشن 4K بازی کرد، فقط سخت‏‎افزار مناسب لازم داره.
کنسول هم که فعلاً تا 7-8 سال دیگه با رزولوشن 1080p در خدمتمون هست! البته اونم اواخر نسل واسه بالابردن گرافیک مورد عنایت قرار می‎گیره و بازی‏‎های با رزولوشن کمتر و بریدگی تصویر و ... رو شاهد خواهیم بود!

خدمت دوست عزیزم عرض شود که .. همین الان که بنده دارم با شما دوست عزیز بزرگوار صحبت میکنم یک عدد دمو با رزولوشن 4k روی PC من مثل اب خوردن اجرا شده

درسته که مونتورم 27 اینچ 1080p هست اما مطمئنم اگه مونیتور 4k هم داشتم بازم رو pc اجرا میشد ..

37933197108216706191.jpg

چیزی که برای ما خاطرس برای دوستان ارزو . حالا فرض کن من پاشم برم کنسول نسل بعدو بخرم که بتونم 4k نگاه کنم ؟ همین الان که دارم نگاه میکنم :))

آخرین ویرایش:
خدمت دوست عزیزم عرض شود که .. همین الان که بنده دارم با شما دوست عزیز بزرگوار صحبت میکنم یک عدد دمو با رزولوشن 4k روی PC من مثل اب خوردن اجرا شدهچیزی که برای ما خاطرس برای دوستان ارزو . حالا فرض کن من پاشم برم کنسول نسل بعدو بخرم که بتونم 4k نگاه کنم ؟ همین الان که دارم نگاه میکنم :))
نکته 1:خب نکته اینجاست که فایل شما تست هست و یه فیلم 100 گیگی با بیت ریت بالا به همین راحتی اجرا نمیشه!نکته2:طرف میخواد بشینه جلوی تلویزیون 85 یا 100 اینچش و از دیدن فیلم لذت ببره نه جلوی مانیتور 20 یا 25 اینچیش!

چیزی که برای ما خاطرس برای دوستان ارزو . حالا فرض کن من پاشم برم کنسول نسل بعدو بخرم که بتونم 4k نگاه کنم ؟ همین الان که دارم نگاه میکنم :))

فن nividia/intel ندیده بودیم که به لطف bazicenter دیدیم. خدایا این سایت رو از ما نگیر.

خدمت دوست عزیزم عرض شود که .. همین الان که بنده دارم با شما دوست عزیز بزرگوار صحبت میکنم یک عدد دمو با رزولوشن 4k روی PC من مثل اب خوردن اجرا شده

درسته که مونتورم 27 اینچ 1080p هست اما مطمئنم اگه مونیتور 4k هم داشتم بازم رو pc اجرا میشد ..

37933197108216706191.jpg

،ایل MPG4 با کامپیوتر پخش میکنی عکس میزاری تاپیکو بهم میریزی بابا اوکی فهمیدیم کامپیوتر داری. هر جا هر بحثی میشه شما میای پای PC رو میکشونی تو بحث جای این مباحث بازی سنتر نیست جاش تو P30world ه برو اونجا اینقدر آدم مثل خودت هست که جنگ AMD و Nvidia براشون مهم باشه

همیشه از همین EA بدم میومد. خوب چرا رو کنسول های نسل بعدی نشون نمیدی؟ :|
نسخه کنسول های نسل بعد BF4 بعد از انتشار نسخه PCو کنسول های نسل فعلی عرضه خواهد شد. تاریخ مشخصی هم ذکر نشده تا الان.
اینطور که معلومه نسخهPS4 و X1 هنوز کامل توسعه پیدا نکرده.
LeadPlatform بازی هم نسخه PC هستش و بهترین نمایش هم روی PC هستش.
اجرا شدن بازی روی 60 فریم و تنظیمات Max Out روی کنسول های نسل بعد امکان پذیر نیست.

تو خبرها هم اومده بوده که روی کنسولای نسل بعد 60 فریم و 1080p اجرا میشن هیچ دلیلی هم وجود نداره که غیر از این فکر کنیم هر دو کنسول دارن از آخرین تکنولوژی استفاده میکنن. حالا شما طبق کدام منبع این حرفو میزنید واقعا جای سوال داره فکر کنم بهترین منبع خود سازنده باشه
بنده عرض کردم تنظیمات max out. یعنی بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی.
وگرنه تایید شده که بازی روی کنسول های نسل بعد 60 فریم و full hd هستش. برای اجرا شدن بازی روی 60 فریم و رزولوشن full hd مجبور هستند که گرافیک بازی را روی کنسول های نسل بعد نسبت به PC کاهش بدهند.

آخرین ویرایش:
نسخه کنسول های نسل بعد BF4 بعد از انتشار نسخه PCو کنسول های نسل فعلی عرضه خواهد شد. تاریخ مشخصی هم ذکر نشده تا الان.
اینطور که معلومه نسخهPS4 و X1 هنوز کامل توسعه پیدا نکرده.
LeadPlatform بازی هم نسخه PC هستش و بهترین نمایش هم روی PC هستش.
اجرا شدن بازی روی 60 فریم و تنظیمات Max Out روی کنسول های نسل بعد امکان پذیر نیست.
تو خبرها هم اومده بوده که روی کنسولای نسل بعد 60 فریم و 1080p اجرا میشن هیچ دلیلی هم وجود نداره که غیر از این فکر کنیم هر دو کنسول دارن از آخرین تکنولوژی استفاده میکنن. حالا شما طبق کدام منبع این حرفو میزنید واقعا جای سوال داره فکر کنم بهترین منبع خود سازنده باشه

نکته 1:خب نکته اینجاست که فایل شما تست هست و یه فیلم 100 گیگی با بیت ریت بالا به همین راحتی اجرا نمیشه!نکته2:طرف میخواد بشینه جلوی تلویزیون 85 یا 100 اینچش و از دیدن فیلم لذت ببره نه جلوی مانیتور 20 یا 25 اینچیش!

شما تا کی می‎خواید سرتونو بکنید توی برف؟ به پیر به پیغمبر کامپیوتر به راحتی به تلویزیون 85 اینچی و 100 اینچی وصل می‎شه! من یه نسله دارم با تلویزیون اینچ بالا توی اتاقم بازی می‎کنم و همیشه هم به PC وصله!
فیلم 4K با بیت ریت بالا هم به راحتی روی PCـهای امروزی قابل پخش هست.

شما تا کی می‎خواید سرتونو بکنید توی برف؟ به پیر به پیغمبر کامپیوتر به راحتی به تلویزیون 85 اینچی و 100 اینچی وصل می‎شه! من یه نسله دارم با تلویزیون اینچ بالا توی اتاقم بازی می‎کنم و همیشه هم به PC وصله!
فیلم 4K با بیت ریت بالا هم به راحتی روی PCـهای امروزی قابل پخش هست.
بله وصل ميشه ولي به پير به پيغمبر هيشكي كيس به اون عظمت رو نميذاره تو پذيرايي بغل دست تلويزيون شما رو نميدونم ولي من اگه اينكارو بكنم خودمو از خونه پرت ميكنن بيرون جاي كيس توي اطاق خوابه نه توي پذيرايي بغل ميز تلويزيون

بله وصل ميشه ولي به پير به پيغمبر هيشكي كيس به اون عظمت رو نميذاره تو پذيرايي بغل دست تلويزيون شما رو نميدونم ولي من اگه اينكارو بكنم خودمو از خونه پرت ميكنن بيرون جاي كيس توي اطاق خوابه نه توي پذيرايي بغل ميز تلويزيون

لازم نیست کیس رو ببرید توی پذیرایی! کابل HDMIـه متراژ بالا هست. من خودم یه کابل 15 متری کشیدم و به TV خونه وصل کردم واسه روزایی که فک و فامیل میان و می‌خوان دور هم بازی کنند. کلاً تصوارت 90%ـتتون از PC اشتباهه و توی 10 سال پیش سیر می‌‎کنید.

البته باید این نکته رو هم در نظر داشت با توجه به قدرت cpu (در مدلهای high end) در حالت cross fire یا sli یه چیزی ما بین 15 تا 20 درصد قدرت CPU صرف ایجاد هماهنگی بین هسته های گرافیک میشه!...چیزی که تقریبا هیچ کجا بهش اشاره نشده،به جز یک دو تا فروم کاملا تخصصی سخت افزار!!
(کسانی که کارتهای دو هسته ای دارند دقیقا متوجه میشن من چی میگم!!)

لازم نیست کیس رو ببرید توی پذیرایی! کابل HDMIـه متراژ بالا هست. من خودم یه کابل 15 متری کشیدم و به TV خونه وصل کردم واسه روزایی که فک و فامیل میان و می‌خوان دور هم بازی کنند. کلاً تصوارت 90%ـتتون از PC اشتباهه و توی 10 سال پیش سیر می‌‎کنید.

اونوقت باید یه موس بیسیم هم بگیرم و با اون کار کنم و آخه چرا جک میگید و کی توی قرن 21 یه همچین حرکت چیپی انجام میده و 20-30 متر کابل HD میگیره و سیستم میزاره توی یه اتاق دیگه و کابل کشی میکنه!

اینجوری بود دیگه کسی بلوری پلیرم نمیخرید و یه بلوری رام میگرفت و وصل میکرد به PC دیگه!

این کارا مختص ایرانی های کاردرسته فقط!

بنده عرض کردم تنظیمات max out. یعنی بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی.
وگرنه تایید شده که بازی روی کنسول های نسل بعد 60 فریم و full hd هستش. برای اجرا شدن بازی روی 60 فریم و رزولوشن full hd مجبور هستند که گرافیک بازی را روی کنسول های نسل بعد نسبت به PC کاهش بدهند.
كلا حرفتون خيلي علمي نيست كنسولا روش برنامه نويسي خودشون رو طلب ميكنن اينجور نيست كه شما مشخصات يه PC رو بذاريد كنار يه كنسول و نتيجه بگيريد كه PC قويتره در كل حرفي ندارم كه تا دو سه سال ديگه PC ها قويتر ميشن اما الان در اين لحظه حداقل PS4 اعلام شده كه به اندازه ي يه PC High_End قدرت داره اگه شما غير از اين فكر ميكنيد و و ميگيد كمپاني سازنده اشتباه ميكنه بايد با دليل و مدرك ثابت كنيد شما قدرت PC رو ميذاريد كنار يه 360 كه 8 سال از عمرش ميگذره بعد مياد نتيجه ميگيريد PC قويتره اين نتيجه گيري غلطه كل حرف من اينه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or