بانجی در تدارک جشن بیادماندنی برای اتمام Destiny 1 و اطلاعات جدید از نسخه دوم آن

robb stark

کاربر سایت
استودیو بانجی در بروزرسانی هفتگی سایت خود اطلاعات جدیدی از آینده Destiny منتشر کرد.
banner_3.jpg

طبق گفته بانجی بروزرسانی جدید Destiny به نام Age of Triumph در آخر ماه مارچ عرضه خواهد شد که به نام جشن بیادماندنی از آن یاد شده است و آخرین بروزرسانی نسخه اول Destiny که سه سال پیش کار خود را آغاز کرد خواهد بود.
اولین پخش زنده از این بروزرسانی چهارشنبه هفته آینده خواهد بود و بطور کلی شاهد 3 پخش زنده قبل از انتشار Age of Triumph خواهیم بود.طبق شایعاتی که منتشر شده بود احتمال بازسازی دو Raid پرطرفدار Vault Of Glass و Crotas End جدای از فعالیت های جدید بسیار بالاست.
همچنین بانجی به یکی از سوال های بسیار مهم طرفداران خود پاسخ داد مبنی بر اینکه از نسخه اول چه مواردی به نسخه دوم انتقال پیدا خواهند کرد که تمامی قدرت ها و آیتم های داخل بازی و چه آن هایی که با پول واقعی پرداخت شده اند در نسخه اول باقی خواهند ماند ولی 3 شخصیت Titan و Warlock و Hunter (با شخصی سازی خود بازیکن) که به سطح 20 و ماموریت Black Garden را به اتمام رسیده باشد به نسخه دوم انتقال پیدا می کنند.
همچنین بانجی به بازیکنانی که از اول راه با Destiny همراه بوده اند نیز نگاه ویژه ای خواهد داشت و برنامه خاصی برای افراد چیده شده است.
منبع

اين قسمت برنامه ويژه براي كساني كه از اول كار با بانجي بودند رو خوشم اومد و اميدوارم يه چيز با ارزشي باشه .
فقط اي كاش اين سيستم كروسيبل رو انقد انگولك نكنن بابا ، هر دفعه با يه تز جديد ، مي .... نن به كل دستيني . اين اخريشم كه بعد مرگ اسپيشال صفر ميشه ديگه شاهكار بود .
اي كاش نسخه دوم به لحاظ عظمت و سرگرمي شبيه rise of iron نباشه . چون ROI واقعا خيلي زود خسته كننده شد . اي كاش دوباره دوران طلايي YEAR 1 برگرده ، طوراني كه براي من بهترين بود .
والت و كروتا هم يه مدت كمي سرگرم ميكنه . من زياد نميدونم جزييات ريمستر چيه ؟ ايا مثلا فيت برينگر با برن ارك دوباره مياد يعني ؟ يا نه برن و اينارو حذف كردن و يه چيزي مثل ايماگو لوپ تحويل ميدن . وكس هم كه مياد . عاشق اين عزيز بودم هميشه .

mmo یه حس بدی میده شماره دار میشه کاش ارتقاع بازی بصورت بسته های گسترش دهنده وسیع و اساسی بود مثل wow و زحماتت واسه بازی از دست نمی زفت

• Like
Reactions: robb stark
فکر میکردم این آپدیت رو کلا یادشون رفته. آماده میشیم که با آخرین آپدیت یه بار دیگه برگردم سر بازی و یه خداحافظی کلی ازش بکنیم :دی

الان بالاي صفحه ps4 يهو ديدم نوشت دستني update شد٠ اصن نميدونم حجمش جقدر بوده ولي رفتم داخل بازي نه اضافاتي ديدم نه مسيجي نه تغييراتي!
محتويات اين اين بروز رساني رو كسي ميدونه?!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or