بازی Betrayer توسط توسط سازندگان سابق F.E.A.R معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Betrayer-banner.jpg

اعضای استدیو بازی سازی Blackpowder Games که متشکل از سازندگان سابق F.E.A.R. و No One Lives Forever می باشند، بازی شوتر Betrayer را معرفی کردند.
PC Gamer تریلر این بازی قرار داده است (لینک) و گرافیک زیبای این بازی، brawler Madworld ساخته Platinum Games را به راحتی شکست می دهد.سبک این بازی شوتر اول شخص می باشد و در آن شاهد سربازان undead انگلیسی هستیم که از قرارگاه خود برخواسته اند.گیمرها می توانند در دنیای سیاه و سفید این بازی با یکدیگر به دنبال آثار تاریخی بگردند و نقاطی که مهم هستند با رنگ قرمز مشخص شده است.
آقای Craig Hubbard در PC Gamer گفته اند:
"اوضاع اجتماعی آن زمان بسیار جالب است.نمی دانم مطالعه کرده اید که چه حسی دارد اگر در گروه های زائرین مسافرت کنید به عنوان مثال اگر قوانین را بشکنید آنها ................ مانند یک سری سنگ تا شما را نکشند دست بردار نیستند.این مورد بسیار وحشتناک و خشن است و موضوع خوبی برای بازی ما می باشد."
پیرامون جلوه ها در بازی، طراح UI و رئیس این استدیو آقای Larry Paolicelli گفته اند:
"ما موقعی که این افکت را خاموش کردیم و همه چیز را رنگی کردیم، آن حس تنش را از دست داد و دیگر حس حضور در آن دنیا را نداشتیم.ما هم حالت رنگی هم سیاه و سفید را نشان مردم دادیم و آنها نیز می گویند که محیط سیاه و سفید بازی به دلیل حس تنش و مرموز بودن بهتر است"
بازی مسلما تنش زا خواهد بود.به عنوان مثال اگر شما بمیرید آیتم هایی که جمع آوری کره بودید در کوله پشتی به همراه جسدتان باقی خواهد ماند.مراحل اصلی بازی حدود 5 ساعت است.
این بازی در تاریخ 14 آگوست به قیمت 15 دلار به استیم خواهد آمد.نظر شما چیست؟
تصاویر

VG247

والله منم دیدم چشام یجوری شد چجوری میشه بازیش کرد اصلا؟.رنگ سفیدش خیلی تو چشم میزنه
همون طور كه ميشد Madworld رو بازي كرد و از تيكه تيكه كردن دشمناش و پاشيده شدن خون تو تصويرش لذت برد علي جان:d

اتفاقا برخلاف عقيده برخي از دوستان به نظرم گرافيك بازيش به شدت خاص و هنريه. حالا درسته يكم زيادي خاصه و چشم رو كمي اذيت ميكنه اما اگه تمامي محيطهاي بازيش چنين طراحي هاي هنري جذاب و مطلوبي داشته باشن من يكي كه بدجوري شيفتش ميشم و اگه خدا بخواد ميرم تو كار پايرتش:d:-" البته اگه نسخه فيزيكي هم داشته باشه و فقط رو Steam Engine عرضه نشه:d

هر سازنده ای حاضر نمیشه چنین ریسکی متحمل بشه. از همین کامنتای بالا میشه فهمید.

من که حال کردم فقط امیدوارم فردا نیان بازی رنگیه فقط تو یه مودایی اینطوری میشه! :|

همون طور كه ميشد Madworld رو بازي كرد و از تيكه تيكه كردن دشمناش و پاشيده شدن خون تو تصويرش لذت برد علي جان:d

اتفاقا برخلاف عقيده برخي از دوستان به نظرم گرافيك بازيش به شدت خاص و هنريه. حالا درسته يكم زيادي خاصه و چشم رو كمي اذيت ميكنه اما اگه تمامي محيطهاي بازيش چنين طراحي هاي هنري جذاب و مطلوبي داشته باشن من يكي كه بدجوري شيفتش ميشم و اگه خدا بخواد ميرم تو كار پايرتش:d:-" البته اگه نسخه فيزيكي هم داشته باشه و فقط رو Steam Engine عرضه نشه:d
ربطی نداره, تو PC, هرکاری کنی(غیر از کاری که با دیابلو 3 کردن البته:-")بازیت به راحتی پایریت میشه>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or