بازی های Cross Platform در Xbox One و Xbox 360, اچیومنت های متفاوت خواهند داشت

The Mera Abides

Entierra tu primer juguete
کاربر سایت
50656984091515872003.jpg

یکی از اولین سوالاتی که پس از رونمایی از کنسول Xbox One توسط مایکروسافت پیش آمد این بود که آیا قادر خواهیم بود اچیومنت بازی‌های Cross-Platform را برروی هر دو کنسول بگیریم؟

Marc Whitten رئیس معمار پلتفرم Xbox One در طی صحبت‌هایی با سایت IGN این مسئله را شفاف‌ سازی کرد. IGN از او پرسید که آیا بازیکنان می‌توانند دو گروه از اچیومنت ها را برای یک بازی بگیرند؟

پاسخ او اینگونه بود:
" بله, هر بازی یک دسته‌ای از اچیومنت مخصوص برای خود خواهد داشت. مثلا اگر Call of Duty Ghost را بر روی One و 360 بازی می‌کنید, هر‌کدام اچیومنت هایی جدا برای خود خواهند داشت. اما این را هم بگویم که اچیومنت های One امکانات غنی‌تری را دارا خواهند بود, مثل دیدن پیشرفت آنها, امکان گرفتن اچیومنت‌هایی خاص در طول سال و گرفتن جوایزی واقعی در درون و بیرون بازی‌ها. Xbox One همچنین تعریفی جدید از challenge ها را ارائه خواهد داد, بطوریکه بازی‌ها موقعیت هایی خاص وابسته به زمان به شما پیشنهاد خواهند داد تا تا به هدف هایی دست یابید و پاداش ها را جمع آوری کنید."
این حرکت مایکروسافت قطعا برای کنسول قبلی خود Xbox 360 بی‌فایده نخواهد بود. Xbox One قابلیت انتقال اکانت (شامل گیمراسکور, گیمرتگ و...) را از 360 خواهد داشت.

همینجوریش به اندازه کافی تو مولتی پلیرا دهنمونو سرویس میکنن چه برسه که چلنجم بذارن یهویی همه پلیرا سوپر پلیر میشن:|
کاملا باهات موافق هستم با این نت ایران واقعا پوست طرف کنده میشه تا این Achiev ها آنلاینش را بگیره.

واقعا کسی اینقدر حماقت میکنه که به خاطر اچیومنت بره بازی رو روی 360 هم بخره در حالی که نسخه One رو با گرافیک به مراتب بالاتر داره!:-?

حالا این که خوبه، من سر این قضیه با ویتا و PS3 مشکل دارم :-"
یه بازی میگیرن،روی 2 کنسول میپلاتن :-s ظلمه یه جورایی:((

من متوچه نشدم، اول گفته شده اچیومنت های 360 به ONE منتقل تمیشه بعد آخر سر گفته شده، گیمر اسکور منتقل میشه!!! :|
خوب آره دیگه. اچیومنت‌ها متفاوتن تو دو تا کنسول. گیمراسکورت فقط منتقل میشه نه خود اچیومنت‌ها! منظورمو فکر کنم گرفته باشی.

خوب آره دیگه. اچیومنت‌ها متفاوتن تو دو تا کنسول. گیمراسکورت فقط منتقل میشه نه خود اچیومنت‌ها! منظورمو فکر کنم گرفته باشی.

خوب به نظرم، گیم اسکور یعنی مجوع اچیومنت ها!

یعنی مجموع تعداد اچیومنت ها منتقل میشه ولی اچیومنت تک تک بازی ها منتقل نمیشه؟؟؟!

خوب به نظرم، گیم اسکور یعنی مجوع اچیومنت ها!

یعنی مجموع تعداد اچیومنت ها منتقل میشه ولی اچیومنت تک تک بازی ها منتقل نمیشه؟؟؟!
آره فکر کنم! میشه رو هر دو کنسول یه بازی‌ رو انجام داد تا دو برابر بیشتر اچیومنت بگیری.
من یه چیزی مثل همین رو با بازی‌ های Windows 8 انجام می‌دم. اچیومنت اون بازی ها رو می‌گیرم (آنلاین) بعد وقتی به لایو با کنسولم وصل شدم به گیموراسکورم اضافه میشه در حالی که اونو تو کنسولم ندارم! Windows Phone هم میشه.
این یکی هم فکر کنم اچیومنت های هر دو کنسولو نشون بده. مثلا CoD: Ghost رو رو هر دوتاشون دارم وقتی با اینترنت Sync شون کردم می‌تونم لیست اچیومنت های هردوکنسولو تو مثلا One ببینم. به احتمال قریب همین‌طور خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or