بازی های با بهترین ماموریت فرعی

arya1010

عضو جدید
دوستان من ویچر 3 رو تازه بازی کردم و دیوانه ماموریت های فرعی شدم این حس که یه ماموریت رو انتخاب میکنی ولی نمیدونی چی در انتضارته عالیه .یکی از دوستان بازی اسکاییریم رو معرفی کردم اون هم بازی کردم و ماموریت های فرعی گیلد ها خیلی خوب بود ولی بقیه ماموریت های فرعی که مثلن از مردم میگیری اشقال به تمام معنا بود برو اینو بیار برای من برو اونو بکش به جز چنتا که خوب بود .الان دنبال بازی های هستم که تک تک ماموریت های فرعی با کیفیت باشه.سبک بازی هم اصلن مهم نیست

بازی با کیفیت ماموریت فرعی در حد ویچر ۳ تکرار نشده هنوز.سایبرپانک رو میتونی امتحان کنی نزدیکه.فال اوت نیووگاس فرعیاش حرف ندارن.همون اسکایریم و ابلیویون و فال اوت قبل ویچر پیشگام بودن تو زمینه فرعی جات که اگه بنظرت اکثر ماموریتاشون آشغال بودن که هیچی.مراحل فرعی یارات تو گوست اف سوشیما هم خوبه.اساسین های اودیسی و والهالا هم ماموریت فرعی های خوبی دارن ولی بنظرم دوست نداشته باشی.

بازی با کیفیت ماموریت فرعی در حد ویچر ۳ تکرار نشده هنوز.سایبرپانک رو میتونی امتحان کنی نزدیکه.فال اوت نیووگاس فرعیاش حرف ندارن.همون اسکایریم و ابلیویون و فال اوت قبل ویچر پیشگام بودن تو زمینه فرعی جات که اگه بنظرت اکثر ماموریتاشون آشغال بودن که هیچی.مراحل فرعی یارات تو گوست اف سوشیما هم خوبه.اساسین های اودیسی و والهالا هم ماموریت فرعی های خوبی دارن ولی بنظرم دوست نداشته باشی.
تو سایت Reddit خواندم یک نفر ماموریت های فرعی بازی divinity original sin 2 رو با ویچر مقایسه میکرد .اون چطوره بازیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or