بازگشت سونی کلاسیک

hosein me

کاربر سایت
sotc.jpg

امروز یک آگهی جدید از طرف Bluepoint Games منتشر شده که بیان می کند عناوین کلاسیک سونی در حال بازگشت هستند این شرکت بیشتر در زمینه عناوین HD Collectionفعالیت می کند
در قسمتی از متن این اگهی امده هست که تیم ما در حال بازگرداندن عناوین کلاسیک هستیم
در کارنامه Bluepoint Games عناوینی همچون God of War Collection and ICO & Shadow of the Colossus Collection for PlayStation 3 and well as the Metal Gear Solid HD Collectionجای دارد
همچنین Bluepoint Gamesساخت موتور PlayStation All-Stars Battle Royaleکه بر روی ps3و ویتا منتشر شد را در کارنامه خود دارد

منبع

Crash Bandicoot؟

CRASH BANDICOOT هم به گفته ي دوستمون بد نيست.

Crash که IP ـش دست اکتیویژنه. پس دلتونو خوش نکنین :d

فک کنم 4 عنوان اول که سونی ناشر و تهیه کننده بود حقوقش متعلق به خود سونی باشه هنوز
یه ریمستر از بازی می تونه خیلی عالی باشه

اگه اینطور که میگی باشه ، من بی صبرانه منتظر "کراش باش" هستم و میتونم بعدش با خیاله راحت بمیرم :d:x

آخرین ویرایش:
چه حالی می ده Crash Bandicoot و یا Crash Bash رو با گرافیکی امروزی بازسازی کنند اما از اونجا که ساحب امتیاز عناوین Crash استودیوی Sierra بوده و شایدم هنوز هست این کار از سونی بر نمیاد مگر پول خرج کنه براش
برای من نسخه HD شده یک بازی کافی نیست،مثلا دوست دارم اگر Resident Evil 3 Nemesis و یا Resident Evil 2 برای PS4 خواست دوباره عرضه بشه جدا از کیفیت تصویر HD شده گیم پلی و گرافیک و فیزیک بازی هم بازسازی بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or