بازي Walking Dead براي سيستم عامل iOS در اين هفته عرضه مي شود.

Dark War

کاربر سایت
درود

walkingdead0215-610.jpg

پس آمدن بازي موفق Walking Dead و گرفتن نقد ها و نمرات خوب از سايت هاي مختلف اين بار تصميم گرفته شده تا اين بازي بر روي سيستم عامل iOS نيز عرضه شود تا كساني كه از موبايل هاي داراي اين سيستم عامل استفاه ميكنند با استفاده از صفحه لمسي از آن لذت ببرند.

فصل اول اين بازي در روز پنجشنبه اين هفته با قيمت $4.99 در فروشگاه Apple App store در دسترس است.

"ما طي يك معامله بزرگ از گذشته تا الان به اين فكر بوده ايم كه بتوانيم اين بازي را به بهترين نحو ممكن براي اين سيستم عامل عرضه كنيم و در نتيجه بازي يكپارچه را همراه با استفاده از قابليت لمسي موبايل ها عرضه كنيم"

شما در اين بازي كنترل شخصيت Lee Everett براي جست و جو و تصميم گيري ها در جريان بازي در دسترس داريد.

اين بازي بر روي iPad 2 ، iPhone 4 ، iPhone 4S ، the new iPad و iPad هاي آينده عرضه مي شود و كاربران مي توانند از آن لذت ببرند.

Source

من نسخه کنسولیش و بازی نکردم..
ولی این بازی روی IO.S من و محو کرده دارم بازی می کنم 5 تا قسمت هستش که فعلا اولیش اومده.
امید وارم هر هفته یکیش بیاد و تموم بشه افکتها و نور پردازی و گرافیک بازی بی نظیره..
.
دارم تموم می کنم قسمت اولش و!!!

حسین جون ...
ببین میشه به چند حالت مختلف تمومش کرد یا نه !
مثلا وقتی توی داروخونه باید بین پسره و دختره یکی رو نجات بدیم میشه انتخاب کرد ؟

حسین جون ...
ببین میشه به چند حالت مختلف تمومش کرد یا نه !
مثلا وقتی توی داروخونه باید بین پسره و دختره یکی رو نجات بدیم میشه انتخاب کرد ؟
فدای تو پسر..
امتحانش کردم اون اول بازی..
که پسر زیر تراکتور می مونه..
بازم می مونه و میمیره!!!؟
حالا چراش و نفهمیدم!!!!

بازی جالبی‌ هست :دی، با اینکه خود بازی سخت نیست ولی‌ انتخاب‌های سختی رو میذاره جلو بازی کن، هر کی‌ امتحان نکرده همین الان بره نصب کنه یا بخره یا بازی کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or