با عرض سلام.امروز بعد از امتحان و گشتن با رفیقام انقدر خسته بودم که تمام روز رو خوابیدم{چه بی ربط!}وقتی بیدار شدم یه پارچ آب بالای سرم بود و دستم خورد بهش و دقیق افتاد روی پی اس پی.سریع ورش داشتم ولی یه مقدار آب رفته بود توش.سریع سشوار آوردم و شروع به خشک کردنش کردم{با باد خنک}.بعد از چند دقیقه که حسابی سشوار کشیدم{از جلو به صفحه و سوراخ اسپیکر و از پشت از جای umd و محفظه باتری سشوار کشیدم}پی اس پی رو روشن کردم ببینم چه چیزاییش کار نمیکنه{راستی قبل از اینکه از آب توش بریزه وسط بازی خاموشش کردم.یعنی از بازی بیرون نیومدم}حالا به نتایج زیر رسیدم:
1:دکمه L نه توی بازی و نه توی xmb کار نمیکنه
2: 2 تا چراغ سمت چپ{رم و وایرلس}اول یه بند روشن بودن ولی مال رم درست شد و وایرلس دیگه روشن نمیشه{وقتی سرچ میکنم روشن نمیشه}
3:اسپیکر 10 دقیقه درست کار میکنه و 10 دقیقه نویز داره{یه بند قطع و وصل میشه}
3:توی بعضی از برنامه ها کلن قاطی میکرد{مثلهAdhocFileTransfer}
4:توی بازی pes 09 که رفتم همه چیز درست بود{به جز L} ولی موقع بیرون اومدن قاطی میکرد{توی اون منو که باید yes و no رو انتخاب کنم تصویر ثابته و تکون نمیخوره}و باید کامل پی اس پی رو خاموش میکردم
5:قبلیا همه قابله حله ولی صفحه پی اس پیم{وقتی خاموشش کردم}شروع به سفیدی کرد{یه عکس ازش کذاشتم}.وقتی باد سشوار رو{خنک} بهش گرفتم هیچی نشد ولی وقتی باد گرم بهش گرفتم کم کم رفت{البته وقتی سشوار رو خاموش کردم دوباره بر میگشت}
از این میترسم مشکل پیدا کنه.ورژن پی اس پی هم 5.00 m33-4هست.الان هم یواش یواش داره سفیدی صفحه میره.تا فردا خاموش نگهش میدارم{باتریشو در میارم} ببینم چی میشه.
اگه کسی نظری راجع به lcd و دکمه L داره حتما بگه و یه کمکی بکنه.ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم.
راستی اینم لینک عکس: http://www.iranianupload.com//uploads/img_2398.rar
با تشکر
1:دکمه L نه توی بازی و نه توی xmb کار نمیکنه
2: 2 تا چراغ سمت چپ{رم و وایرلس}اول یه بند روشن بودن ولی مال رم درست شد و وایرلس دیگه روشن نمیشه{وقتی سرچ میکنم روشن نمیشه}
3:اسپیکر 10 دقیقه درست کار میکنه و 10 دقیقه نویز داره{یه بند قطع و وصل میشه}
3:توی بعضی از برنامه ها کلن قاطی میکرد{مثلهAdhocFileTransfer}
4:توی بازی pes 09 که رفتم همه چیز درست بود{به جز L} ولی موقع بیرون اومدن قاطی میکرد{توی اون منو که باید yes و no رو انتخاب کنم تصویر ثابته و تکون نمیخوره}و باید کامل پی اس پی رو خاموش میکردم
5:قبلیا همه قابله حله ولی صفحه پی اس پیم{وقتی خاموشش کردم}شروع به سفیدی کرد{یه عکس ازش کذاشتم}.وقتی باد سشوار رو{خنک} بهش گرفتم هیچی نشد ولی وقتی باد گرم بهش گرفتم کم کم رفت{البته وقتی سشوار رو خاموش کردم دوباره بر میگشت}
از این میترسم مشکل پیدا کنه.ورژن پی اس پی هم 5.00 m33-4هست.الان هم یواش یواش داره سفیدی صفحه میره.تا فردا خاموش نگهش میدارم{باتریشو در میارم} ببینم چی میشه.
اگه کسی نظری راجع به lcd و دکمه L داره حتما بگه و یه کمکی بکنه.ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم.
راستی اینم لینک عکس: http://www.iranianupload.com//uploads/img_2398.rar
با تشکر