amir0831
کاربر سایت
اعلام کردم امیر جان 5 هزار تومان فغلا ایندوره تا دوره های بعد خدا بزرگه
اگر میای که شماره کارت بدم...
بله شماره کارت بفرست
اعلام کردم امیر جان 5 هزار تومان فغلا ایندوره تا دوره های بعد خدا بزرگه
اگر میای که شماره کارت بدم...
متاسفانه بدلیل رفتار ناشایست من اکانت behrad22 رو فعلا بن کردن دوستان مدیر.
بنده ضمن عذرخواهی خدمت دوستان مدیر و همچنین اون دوستمون که من بهش توهین کردم از مدیران خواهش دارم اینکه اکانت من رو از بن در بیارند تا مشکلی در خصوص اجرای این مسابقات پیش نیاد.
همچنین از دوستانی که مایل به ثبت نام هستند خواهش دارم ابتدا در اینجا درخواستشون رو مطرح کنند و پ.خ ندند تا من اطلاعات رو برای ثبت نام فعلا با این اکانت براشون ارسال کنم.
با تشکر
براتون پ.خ کردم....من با 2تا از دوستام هستم شمار کارت رو بفرست تا پول بفرستم
اسم بچه ها
amir crist
scorpion88
night wolf 1363
به کسانی مثله miladsaw بگید تو لایو فوری براتون انجام میدنمنم میخوام شرکت کنم نمی تونم این 800 پوینت رو فعال کنم تا بتونم انلاین یازی کنم اگه یکی کمک کنه ممنون میشم
داداش من شخصا طرفدارتم. شاید منم شرکت کردممن هم ثبت نام کردم . اسممو به لیست اضافه کنید .
امیر جان سعی کن بیای همه قدر ها هستن جمعه هم هست همه هستن...حاشیه اینا رم بیخی میخوایم یه روز شاد باشیم همین...بهراد امیدوارم این کاپی که راه انداختی بدون هیچ حاشیه ای پیش بره
من جدیدا تایم زیاد لایو اومدن رو ندارم وگرنه میومدم تو کاپ
دور ا دور کاپ رو میبینم
شمارمو داری دیگه کاری داشتی بهم بگو
اضافه شد نامتون...من هم ثبت نام کردم . اسممو به لیست اضافه کنید .
متاسفانه همچین چیزی اصلا وجود نداره تو فیفا لایو فقط میتونید نتایج رو به صورت زنده دنبال کنید...دوستان امکانش هست کسانی که مایل هستند بازی رو از طریق لایو نگاه کنند
اگه این کار شدنی باشه هیجان بازی دوچندان میشه
اصلا شاید بتونین بازی فینال رو بلیطش رو بفروشید :d
---------- نوشته در 03:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:12 PM ارسال شده بود ----------
داداش من شخصا طرفدارتم. شاید منم شرکت کردم
شب اگه وقت کردی بیا لایو یه دست بازی کنیم