انتقاد مجدد Andrew House از مایکروسافت: سیاست تحریف شده و پیچیده مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AndrewHouse2.png

Andrew House پس از کنفرانس سونی در Gamescom 2013 طی مصاحبه اعلام کردند که کمپانی سونی در اهداف خود ثابت قدم است و هدفش را مانند برخی دیگر عوض نمی کند. اینبار آقای House طی مصاحبه ای که در Guardian داشته اند گفته اند:
بله من دیشب اشاره کردم که صحبت هایم درها را به سوی سوالات جدید باز خواهد گشود. همه اینها مرتبط به اولین کنفرانس مایکروسافت پیرامون Xbox One در ماه می بر میگردد - اینکه این کنسول یک ماشین رسانه دیجیتالی است، همه چیز در حال تغییر است و دیسک های بازی ها منسوخ شده هستند.
آقای House معتقند که مایکروسافت می خواسته است پیامی را بدهد اما آن را پیچیده کرده بود. ایشان در ادامه گفته اند:
کل آن تحریف شده و پیچیده بود و پیامی که از Redmond می آمد این بود که بازیکن ها بایستی به روش های جدید خرید و انجام بازی ها عادت کنند. ما سعی میکنیم از آنالیز کردن حریف که چکار می کند خودداری کنیم. ما غافلگیر شدیم .... ما ارائه خود در E3 را ساخته بودیم زیرا یک گمان میرفت یک سری کارهایی که رقیب ما انجام خواهد داد گرایشی در آن جهت به وجود خواهد آورد. دلیل اینکه ما چنین کنفرانس قوی در E3 داشتیم و داریم به آن ادامه می دهیم این بود که غافلگیر شدیم.
صحبت های آقای House طعنه آمیز شده اند زیرا ایشان می گویند حرکتی که تیم PlayStation 4 انجام داده اند بخاطر اولین رونمایی Xbox One بوده است که باعث شده است سونی به سمت رسانه فیزیکی برود. در آخر می گویند:
ما با خود کمی ساده لوحانه فکر کردیم که مدل حاضر به خوبی کار می کند و مشتری پسند است و هدف ما ثابت بودن روی همان نیت بوده است. اگر فکر کنیم که چه اتفاقی افتاده است، واجب می شود که یک بیانیه برای هدف خود تهیه کنیم.
نظر شما پیرامون سخنان آقای House چیست؟
Develop

ولم نمیکنه ! بابا بسه حالا دیگه تو این موقع ها اتفاقا باید هیچی نگین !! نه اینکه اینجوری انتقاد کنید ... این از نظر من اصلا جالب نیست که یه شرکت همش به شرکت دیگه گیر بده ... /:)

مهم اینه به نفع گیمرها شده

به نفع ما ایرانی ها چرا. در این شکی وجود نداره. اما به نفع کل جامعه گیمرها... چرا؟ واقعا سوال میپرسم! رو چه حساب میگید به نفع گیمرهاست.

پ.ن: من اصلا نمیگم به ضررشون بوده یا هرچیز دیگه ای. فقط میخوام تحلیلت رو بدونم. همین.

بابا دست بردار
مثل کنه چسبیدن به ماکروسافت این سران کنسول سونی
با حرف چیزی درست نمیشه . مرد عمل باش
این جور حرکات نشانه ترس هست .

مایکرو چه غلط چه درست مشغول کار خودشه، من نمی دونم چرا اینقدر مسئولای سونی با همت فراوان در حال انگول کردن مایکروئن؟
پیش فروشتون 6 برابر مگه نیس؟ بی خیال شین، بزارید مایکروسافت با سیاست های تحریف شده و پیچیده با مغز بیاد زمین، شما که خوشحال میشین... So mind your own business

تعجبه به قول دوستان سونی اومده از جلو خودش پیش بینی کرده نسل بعد 80 درصد بازار دستشه...کنفرانس e3 خودشم که از نظر خودش خیلی قوی بوده...کنسولشم که 60 درصد قویتره(البته اعداد 80و40 هستش که ما وسطشو گرفتیم)
خوب دیگه از چی نگرانه که اینقدر دستو بالک میزنه...بشین فروشتو بکن بزار 20 درصد مابقیم خوش باشن با آشغالای مایکرو

ادم نظر دوستان میخونه به این نتیجه میرسه چقدر دوستان نظر های جالبی دارن .

واقعا الان از این همه پستی که داده شده یک سوالی دارم البته از بعضی ها اگه سونی به ماکروسافت که رقیبش هستش توجه نکنه باید به کی توجه کنه ؟

اگه سونی و ماکروسافت به پرو پاچه هم نپیجن افرادی مثل شما چطور اینجوری از هر کدام طرفداری کنید ؟ و به دوستای خودتون هر کدام از کنسول ها رو پیشنهاد کنید برای تهیه ؟

اگه سونی و ماکروسافت رقیب هم نیستن پس نینتندو این وسط رقیب این دوتاست ؟ (نینتندو بازار خودش داره رقیبی برای سونی و ماکروسافت به حساب نمیاد )

اینکه شما بازار به دست داری باید بشینی کنار نگاه کنی بقیه شاخ بشن کاری که اپل در بخش موبایل انجام داده تا الان که سهم بازارش داره کمتر کمتر میشه ؟

اینها هم دارن تلاش میکنن سهم بیشتری از بازار داشته باشن حتی براشون یک سیستم هم یک سیستمه فروش بیشترش عاشق من یا شما یا شرکت دیگه ای که نیستن اگه این کار انجام ندن جای شگفتیه .

نسل هنوز شروع نشده چطور میخواد یکی کم بیاره این وسط ؟ یکم اول فکر کنید بعد پست بدین چطور وقتی تمام آمارها و نظر جامعه نسبط به یکی مثبته تا الان طرف مشکل داره یا بهش فشار یا هر چیزی بیاد .

اینها تلاش میکنن که افرادی که بر عکس شما هنوز انتخاب نکردن که چه کنسولی تهیه کنن به جبهه خودشون وارد کنن و اینجوری فروش بیشتری کنن جای شگفتی هم نداره شما هم بودین همین کار میکردین نگین نه که آدم از خنده پس میفته .

آخرین ویرایش:
خوشم میاد از سیاست ماکروسافت همینه که منو جذب خودش کرد بهتر این سونی هم بیخیال این جور حرفا بشه و به کارش برسه چیکار داره به سیاست های تغییر یافته ماکرو

ادم نظر دوستان میخونه به این نتیجه میرسه چقدر دوستان نظر های جالبی دارن .

واقعا الان از این همه پستی که داده شده یک سوالی دارم البته از بعضی ها اگه سونی به ماکروسافت که رقیبش هستش توجه نکنه باید به کی توجه کنه ؟

اگه سونی و ماکروسافت به پرو پاچه هم نپیجن افرادی مثل شما چطور اینجوری از هر کدام طرفداری کنید ؟ و به دوستای خودتون هر کدام از کنسول ها رو پیشنهاد کنید برای تهیه ؟

اگه سونی و ماکروسافت رقیب هم نیستن پس نینتندو این وسط رقیب این دوتاست ؟ (نینتندو بازار خودش داره رقیبی برای سونی و ماکروسافت به حساب نمیاد )

اینکه شما بازار به دست داری باید بشینی کنار نگاه کنی بقیه شاخ بشن کاری که اپل در بخش موبایل انجام داده تا الان که سهم بازارش داره کمتر کمتر میشه ؟

اینها هم دارن تلاش میکنن سهم بیشتری از بازار داشته باشن حتی براشون یک سیستم هم یک سیستمه فروش بیشترش عاشق من یا شما یا شرکت دیگه ای که نیستن اگه این کار انجام ندن جای شگفتیه .

نسل هنوز شروع نشده چطور میخواد یکی کم بیاره این وسط ؟ یکم اول فکر کنید بعد پست بدین چطور وقتی تمام آمارها و نظر جامعه نسبط به یکی مثبته تا الان طرف مشکل داره یا بهش فشار یا هر چیزی بیاد .

اینها تلاش میکنن که افرادی که بر عکس شما هنوز انتخاب نکردن که چه کنسولی تهیه کنن به جبهه خودشون وارد کنن و اینجوری فروش بیشتری کنن جای شگفتی هم نداره شما هم بودین همین کار میکردین نگین نه که آدم از خنده پس میفته .
دوست عزیز تبلیغات و جذب مشتری با تیکه پرونی و متلک انداختن خیلی فرق داره.
قضیه sony و micro شده قضیه BF3 وCOD.
اونهمه سازنده های BF به سازندهای COD و بازیشون تیکه انداختن اخرشم نتونستن به فروش رقیبشون برسن(حالا کاری ندارم کدوم بهتره)
این مسئولین محترم سونی هم بهتره با تبلیغات درست سعی کنه جذب مشتری کنه نه با گیر دادن به شرکت رقیب و تلاش برای اشتباه نشون دادن سیاستهای اون شرکت.

دوست عزیز تبلیغات و جذب مشتری با تیکه پرونی و متلک انداختن خیلی فرق داره.
قضیه sony و micro شده قضیه BF3 وCOD.
اونهمه سازنده های BF به سازندهای COD و بازیشون تیکه انداختن اخرشم نتونستن به فروش رقیبشون برسن(حالا کاری ندارم کدوم بهتره)
این مسئولین محترم سونی هم بهتره با تبلیغات درست سعی کنه جذب مشتری کنه نه با گیر دادن به شرکت رقیب و تلاش برای اشتباه نشون دادن سیاستهای اون شرکت.

تیکه پرونی ها چیز جدیدی نیست در برابر تیکه پرونی های بقیه میخوای برات از ماکروسافت و اپل برات اینجا لیست بزارم یا ماکروسافت گوگل یا گوگل و اپل یا ATI و NVIDIA یا INTEL و AMD یه چیز طبیعی هستش برای رقیب های مختلف تازه این کار سونی تنها نیست ماکروسافت هم از این کارها نسل پیش انجام داده در بخش گیم حالا تا اینجا چیزی نداشته که بپرونه شک نکن به وقتش اونم شروع میکنه .

شما فقط دنیای بازی میبینی من دنیای صنعت و تکنولوژی میبینم شما از رقابت فقط همین COD و BF دیدی که من بهت میگم در برابر ماکرسافت و اپل این صحبت ها هیچ که چه عرض کنم مثل شوخی میمونه .

ببخشید بهتره این صحبت ببری به خودشون بگی انم بهت میگه فکر کردی چی این دنیا منصفانه هستش که رقابتش باشه هر کدام از این شرکت ها رو ول کنی میخواد سهم بیشتری به دست بیاره عاشق چش و ابروی هم دیگه هم نیستن به خاطر پول هر کاری میکنن این فقط به سونی بر نمیگرده به ماکروسافت هم بر میگرده کلا به تمام شرکت های دنیا بر میگرده .

اتفاقا این 2 مشکلی با هم ندارن و حتی جفتشون میدن cpu , gpu ـشون رو amd بسازه که مولتی پلتفورما راحت تر پورت شه!
مشکل اصلی شما فنبوی هایین که خیال میکنید اینجا میدون جنگه و با هم کل کل میکنید

تیکه پرونی ها چیز جدیدی نیست در برابر تیکه پرونی های بقیه میخوای برات از ماکروسافت و اپل برات اینجا لیست بزارم یا ماکروسافت گوگل یا گوگل و اپل یا ATI و NVIDIA یا INTEL و AMD یه چیز طبیعی هستش برای رقیب های مختلف تازه این کار سونی تنها نیست ماکروسافت هم از این کارها نسل پیش انجام داده در بخش گیم حالا تا اینجا چیزی نداشته که بپرونه شک نکن به وقتش اونم شروع میکنه .

شما فقط دنیای بازی میبینی من دنیای صنعت و تکنولوژی میبینم شما از رقابت فقط همین COD و BF دیدی که من بهت میگم در برابر ماکرسافت و اپل این صحبت ها هیچ که چه عرض کنم مثل شوخی میمونه .

ببخشید بهتره این صحبت ببری به خودشون بگی انم بهت میگه فکر کردی چی این دنیا منصفانه هستش که رقابتش باشه هر کدام از این شرکت ها رو ول کنی میخواد سهم بیشتری به دست بیاره عاشق چش و ابروی هم دیگه هم نیستن به خاطر پول هر کاری میکنن این فقط به سونی بر نمیگرده به ماکروسافت هم بر میگرده کلا به تمام شرکت های دنیا بر میگرده .
اون مثال cod و bf فقط برای نمونه بود.
بنده هم منکر درگیری لفظی سایر شرکتها با هم نیستم ولی این که همه با هم درگیری دارن دلیل بر درست بودن این قضیه نیست.
خب این امر که همه بدنبال سود بیشتر هستن هم یه چیز کاملا طبیعی هستش و بله برای سود بیشتر هرکاری میکنن ولی این دلیل بر درست بودن مسئله نیس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or