انتقاد از نمایش گرافیک وحشتناک Watch Dogs در کنسول‌های فعلی

A.R.A.$.H

کاربر سایت
WatchDog_hero.jpg

به تازگی یک تریلر جدید برای بای Watch Dogs عرضه شده است که انتقادات بسیار منفی به همراه داشته است.تریلر عرضه شده که به نظر می رسد برای نسل حاضر است، هنوز مشخص نیست متعلق به کدامیک از کنسول ها یعنی PS3, Xbox 360 می باشد.گرافیک ارائه شده در بازی بازخوردهای آنلاین فراوانی پیرامون چیزی که در قبل برای کنسول های نسل حاضر نشان داده شده بود و برای نسل بعد و PC داشته است.کامنت ها در یوتیوب و NEOGAF همه موافق این موضوع هستند و حتی گرافیک آن را با PS2 مقایسه می کنند!از برخی پست های جالب به این جمله می توان اشاره کرد :
و ما شاهد نسخه Nintendo 64 این بازی هستیم.ممنون یوبی سافت
این بازی به همراه Battlefield 4 از طرف CVG به عنوان بازی هایی که گیمرها بسیار منتظر آن هستند انتخاب شده است.
صحبت های آقای Guillemot پیرامون این موضوع در Game Insider:
تیم ما هم اکنون سخت در تلاش عرضه این بازی برای رایانه ها و کنسول های نسل بعد می باشند.بعد دیگر تیم های ها خواهند دید که چطور این بازی را به کنسول های فعلی بیاورند."
پست کارگردان بازی آقای Jonathan Morin در تویئتر که کلی نیز از شکلک چشمک استفاده کرده اند ;;) : (البته این پست بعد از مدتی حذف شد)
گاهی صد نفر از مردم با هم کار می کنند، مشکلات ارتباطاتی به وجود می آورند.نسخه نسل حاضر بهتر از این خواهد بود
طراح انمیشن ها آقای Colin Graham گفته اند :
مردم خواهند فهمید که تجربه Watch Dogs بر روی کنسول های نسل حاضر بد نخواهد بود.
که ظاهرا جمله بالا غلط از آب در آمده است!
این بازی که شما قرار است 60 دلار بابت آن پول دهید گرافیکی در حد GTA IV با افت فریم بسیار پایین حتی زیر 30 می باشد.شما با این بازی و در کنسول های Xbox 360 و PS3 یک بازی Open-World را تجربه می کنید که در آن رانندگی می کنید و کارهای مختلف انجام می دهید.با وجود 512MB و 256MB رم این کنسول ها حتی خوش شانس هستند که چنین بازی را اجرا می کنند.اما مسئله اینجاست، $60 پولی که بابت این بازی در نسل فعلی می دهید به هیچ وجه قابل مقایسه با کیفیت PS4 و Xbox One به همین مبلغ نمی باشد.
برای مشاهده تفاوت ها تریلر زیر را با E3 مقایسه کنید :
دانلود با کیفیت 720
به این اسکرین شات از فیلم دقت کنید.آیا اصلا حتی در حد کنسول های نسل حاضر می باشد؟

64078457203508708930.jpg

در تریلر نمایش گیم پلی بازی Aisha Tyler نیز حضور داشته است.
نظر شما چیست؟
با تشکر از Mikhail Victor بابت کمک در ویراست
1
2
3
4

آخرین ویرایش:
بحث مقایسه نیست، نمی خوام فن بازی در بیارم
ولی واقعا ubisoft فقط می خواست ملت رو هایپ کنه برای بازی، به خاطر همین اومد با نسخه PC بازی رو نمایش داد، از اول می دونستم اون گرافیک روی این نسل کنسول اونم از طرف یوبی ممکن نیست، باز اگه ND یا راک استار بود می تونستم باور کنم!
نمونه اش همین V بدون هیچ هایپی یا حرف الکی راک استار میگه تمام تصاویر و عکس ها از محیط ingame هستن همه هم می دونید خود بازی قطعا از همین عکس ها هم بهتر خواهد بود
نمونه اش عکسها و تریلرهای IV که از خود بازی کیفیت پایین تری داشتن!

این WD فقط با اون نمایش اولش اینجوری سر زبونا افتاد قصدشون هم همین بود مطمئن باشید WD میاد و اونقدرم می فروشه که شماره 2/3/4/5/6 اش توی سالهای آینده بسازن
به هدفی که داشتن رسیدن

والا ما ک توE3بازی رو با PS4دیدیم
اگه میشه اون قسمتPCشو یه عکسی فیلمی چیزی بزار بینیم:d

این تریلر جدیدا هیچ ارتباطی با این تریلر نداره و همشون مربوط به PC هستند نه کنسول‌های این نسل حتی تو ورژن جدید همین تریلر این خبر دهان کاراکتر موقعه حرف زدن با گوشی بازو بسته نمیشه

آخرین ویرایش:
اصلا نسخه نسل بعدشم تحفه ای نیست من دیدم .در عجبم یک عده ای از e3 پارسال جو گیر این بازی معمولی هستند. یوبی سافت :-& .تنها با دو بازی GRAW نسخه 360 اش حال کردم مگرنه از اسپیلنتر سل و اساسین و سایر خزبلاتش متنفرم.

خودشون گفتن بازی روی pc با مشخصات نزدیک ps4 اجرا شده

- - -ویرایش - - -

نمیدونم دوستان چه انتظاری از نسل فعلی دارن ؟ یعنی واقعا میخواستین همون گرافیکی رو که نسل بعد داره رو 360 و ps3 بیارن ؟ من که تریلر رو چند بار دیدم گرافیک بازی واقعا خوبه
فقط به نظرم فیزیک NPC ها و ماشین ها یکم مشکل داره که شاید تو نسخه نهایی درست بشه
من در تعجبم شما تا حالا چه بازیایی رو کنسولای این نسل انجام دادید که فکر میکنید این خوبه

خودشون گفتن بازی روی pc با مشخصات نزدیک ps4 اجرا شده

- - -ویرایش - - -

من در تعجبم شما تا حالا چه بازیایی رو کنسولای این نسل انجام دادید که فکر میکنید این خوبه
در کل بگم خودم ک می خواستم بازیوps4ب گیرم الا مسمم تر شدم بازی داستان خیلی خفی داره و گرافیکشم عالی هست پس فکر بازیش واسه این نسل ن باشین

بعدشم pcبود بادسته ps4شما می گی یعنی

امیدوارم دوستان حالا پند بگیرند که ساخت بازی open world فقط از پس R* بر میایید ...
شما اصلا گرافیک این بازی رو با GTAV مقایسه کنید فقط تریلری که از گیم پلی این بازی اومد میلیون ها کیلومتر جلو تر بوده بعدش هم مگه برای دادن این تریلر R* حدود 16 تا استدیو در سراسر دنیا داره ولی نه کیفیتش پایین میاد نه این که اون وسط شلوغ کاری بشه یکی خوابش ببره ویدیو و عکس بی کیفیت بفرسته تو نت ...

امیدوارم دوستان حالا پند بگیرند که ساخت بازی open world فقط از پس R* بر میایید ...
شما اصلا گرافیک این بازی رو با GTAV مقایسه کنید فقط تریلری که از گیم پلی این بازی اومد میلیون ها کیلومتر جلو تر بوده بعدش هم مگه برای دادن این تریلر R* حدود 16 تا استدیو در سراسر دنیا داره ولی نه کیفیتش پایین میاد نه این که اون وسط شلوغ کاری بشه یکی خوابش ببره ویدیو و عکس بی کیفیت بفرسته تو نت ...
عزیز این همه سازنده دارن در سبک OW بازی می سازن موفق هم هستن. حالا نه فقظ در سبک GTA بلکه در سبک های دیگه
بعد هم گرافیک ملاک خوبی یک بازی نیست. GTA و WD دو تا بازی کاملا متفاوت هستن. حالا چون هر دوتاشون OW هستن ملت با هم مقایسه می کنن هم دیگه رو

بازی توی PS4 REveal روی PC اجرا شده بود اما تو E3 روی PS4 اجرا شد خود خبرنگار IGN با PS4 بازی کرده بود تایید کرد که خیلی روون و بدون مشکل اجرا شده البته خبرنگارای جاهای دیگه هم بودن

در کل بگم خودم ک می خواستم بازیوps4ب گیرم الا مسمم تر شدم بازی داستان خیلی خفی داره و گرافیکشم عالی هست پس فکر بازیش واسه این نسل ن باشین

بعدشم pcبود بادسته ps4شما می گی یعنی

شما مثل این که تو خواب زمستونی بودین :d بازی روی pc اجرا شده بود همین الانشم دسته ps3 رو میشه وصل کرد به pc . البته تو e3 خود Ps4 بود.

دوستان جواب دادن، منظور من همون اولین نمایش بازی بود که روی PC اجرا شده بود، ملت از همونجا هایپ شدن
خودشون هم گفتن اولین نمایش روی pc بوده دیگه شما که آواتارت هم Aiden هست اخبار WD رو دنبال نمی کنی؟ :d

دوستان جواب دادن، منظور من همون اولین نمایش بازی بود که روی PC اجرا شده بود، ملت از همونجا هایپ شدن
خودشون هم گفتن اولین نمایش روی pc بوده دیگه شما که آواتارت هم Aiden هست اخبار WD رو دنبال نمی کنی؟ :d

شما مثل این که تو خواب زمستونی بودین :d بازی روی pc اجرا شده بود همین الانشم دسته ps3 رو میشه وصل کرد به pc . البته تو e3 خود Ps4 بود.
باو به قرآ« من E3 گفتم شما گفتی واسه همین با pcاجرا کردن منم گفتم نه تو E3با ps4 بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or