انتظار شما از نسل بعد کنسولها (سخت افزار و نرم افزار)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چه سالی برای شروع نسل جدید مناسب است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    176
ارزون و قابل هک باشه:d
یه جوری بشه که بازی های مضخرفش تو گرافیک از بهترین های این نسل بهتر باشند.(همونطور که الان هر بازی چرتی گرافیکش از gow2 و re4 که قولای نسل قبل بودند بالاتره)
سیستم عاملم که بسته به زمان عرضش فکر کنم ویندوز 10-11 مناسب باشه:d (منظورم XBOX هست)
ps هم که لینوکس خواهد داشت.
و البته دسته های خرکی! من دسته ی ps3م سر بازی Gow3 دایره اش یه جوری شده:d (می زنم تو به زور میاد بیرون)

فقط یک مورد برای من اهمیت داره و اینم اینه که هوش مصنوعی بازیها زیاد بشه بطوریکه آدم فکر کنه داره به صورت واقعی بازی می کنه یعنی با حساب وکتاب باشه نه اینکه یک راست همه رو به گلوله ببندیم و پیش بریم مثلا بازی fear خوب بود غافلگیری دشمنان گرفته تا چگون مخفی شدن نشان که وقتی ما رو می ددیدند مخفی می شدند و از طرف دیگه حمله می کردند

این یه مورد تضمین شده ست. حداقل درمورد XBOXـه بعدی :دی.
همم، فکر نکنم، البته این نسل مایکروسافت یه فن بیس حسابی جمع کرد برای نسل بعد ...
ولی خدانکنه، فریدون زبونت رو گاز بگیر :|.

=============================
من از نسل بعد چیز خاصی نمیخوام، امیدوارم aa بهتر بشه، افکت آب تو بازی ها بهتر باشه. موسیقی ها بهتر باشه.
گیم پلی ها متنوع تر بشن یعنی سه نسخه از یه بازی میاد فقط شاهد تغییر مراحل نباشیم.
تنوع در مراحل بیشتر باشه.
هوش مصنوعی بهتر بشه.
انیمیشن ها، بازی ها باید برای هرچیزی انیمیشن مخصوص داشته باشند نمونه میگم ویتچر 2 و انچارتد 3 اینا عالی بودن.
بت ل ف یلد 3 هم انیمیشن هاش در سطح یه FPS خیلی خوب بود.
سایه پردازی بهتر بشه.
نورپردازی که الان در سطح عالی هست تو همین نسل Crysis 2 وBF3 خوب بودن.

تعداد واکنش شخصیت ها بیشتر بشه، جزئیات در محیط افزایش پیدا کنه.
تخریب پذیری در یک سطح قابل قبولی برسه.

طراحی صورت شخصیت ها بهتر بشه، تکستچر ها به حد عالی برسن ( BF3 ) راضی کننده بود.
جسد ها حذف نشند.
افکت آتیش خوب بشه که باز توی بی اف 3 خوب بود

فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ......فیزیک و تخریب پذری خفن هم بر روی اجسام ومحیط ...................................................

درود
نمیخواستم از مبحث AI شروع کنم ولی شما ها اینقدر گفتید که منم مجبور شدم :دی.
چیزی که از هوش مصنوعی نسل بعد انتظار دارم جزئیات و تفاوت هست. مثلا میخوام AI در Private ها (سربازصفر) با Sergeant ها (گروهبان) تفاوت قابل مشاهده/لمس داشته باشه. دوست دارم همین تفاوت بین Captain و Major و ... باشه طوری که وقتی با یک General مواجه میشم بگم "ای داد بیداد، حالا کی میخواد اینو بُکُشه!". چرا؟ چون برخلاف سرباز; یک General به خوبی میدونه چطور و کِی و کجا از نارنجک یا چاقو یا اسلحه سنگین و سبک استفاده کنه. به زبان ساده تر; نمیخوام افراد درجه بالا یا Boss، همون AI ساده رو داشته باشن ولی با اسلحه و Health بیشتر.
موقعیت رو بسنجن. مثل Call of Duty نباشه که هنوز تکسچرها سر اسلحه دشمن Load نشده به سمتت نشانه روی کرده و داره شلیک میکنه. یا طوری کاور گرفته که 60% بدنش در تیررس قرار داره!. انتظار دارم دشمن (AI) با توجه به اسلحه و مهماتی که همراهش داره و نسبت به موقیعت بازیباز + وجود یا عدم حظور یارانش; استراتژی بخرج بده و حمله کنه.

پ.ن. سعی کردن خلاصه نویسی کنم وقتتون رو نگیره. مبحث بعدی فیزیک هست انشالله :دی.

سیاوش جان کنسول که خط داستانی نداره :|
اون سازنده ـس که خط داستانی رو مینویسه نه کنسول:دی!
چی میگه ؟:d
داش من گفتم داستانی در حد BATMAN : ARKHAM CITY که یکی از عالیترین داستان هایی بوده که تو این نسل دیدم :d
کی حرفی از کنسول زد :d
یکبار دیگه بشین بخونی
داش دیگه از پشت کوههای لاس وگاس نیومدیم که ندنیم سازنده ها خط داستانی رو تعریف میکنند:d

• Like
Reactions: Fenris Wolf
انتظاری که همه از بازی ها دارن نسل بعد انجام میشه اما انتظار من خیلی بیشتر از این حرف ها هستش من میخوام کنسول ها نه تنها بتونن AI و .... خوبی بدن بلکه در کنار 1080 p بودن یا 60-120 فریم بودن بتونن محیط داینامیکی هم به مخاطب انتقال بدن احساسش رو به نظر من همیشه میشه AI و تسکچر و گرافیک خوبی داشت اما همیشه نمیشه انتظار بازی رو داشت که به صورت کامل مخاطب با محیط در تعامل باشه .

یعنی محیط به بازی باز این اجازه رو بده که بتونه هر کاری خواست انجام بده یعنی دیوار بیاره پایین اگه راه رفت روی زمین یک تیکه کاغذ بود بلند شه اگه باران میاد کاراکتر در برخی جا ها لیز بخور یعنی در حالی که بازی انجام میشه انواع اتفاق های که چه واقعی چه تخیلی بتونه انجام بشه فقط خود بازی نباشه که چهار تا کاراکتر با کیفیت تر ببینیم یا محیط با گرافیک بیشتر بشه در حال انجام بازی انوع فیزیک های محیطی رو احساس کرد .

آخرین ویرایش:
خوب یه چی بسازن که از نظر سخت افزار تا چند سال ایندرو ساپورت کنه
مثلا فریم ریت 60 باشه بعد 1080 p واقعی بده این خیلی مهمه تو بازی . بعد تو بازی های نسل بعد بشه هرکاری خاستی انجام بدی بزنی نابود کنی هرچیو خاستی بعد ای ای یه هارد 1 ترام بزارن براشا عالی میشه بعد طوری بشه بازیو بریزی تو هارد بازی کنی دیگه دیسک بازیاتو نبری همراه خودت چون من رو بازیام خیلی خیلی حساسم بعد سخت افزارشم که دیگه بترکونن دیگه از یه طرف بلوری بزارن دیگه دوره dvd 9 تموم شده به خدا . بعد کنسولی نسازن که مثل اسلیم 250 عمدا نخریش به خاطره افتادن خش روش خیلی ضایع 250 گیگ اسلیم مفتش گرونه چیه اخه من برا همین 4 گیگ خریدم مجبوری بعد بازیام گرافیکش بیشتر از انچارتد 3 باشه نهایت دیگه در حد همون هوش مصنوعی بازی مثل چلمنا وا نستن جلو ادم مثل فیر 3 باشن هوش مصنوعیش خدایی ترکوند همین فکر کنم ببینم چی دیگه لازمه برا کنسول جدید باز میگم اها هر هفته اگه اگه هک شد فریم ور نیاد براش منکه خودم میریزما حوصلم نمیگیره چه برسه به کسایی که نمیدونن کنسولشون منبع درامد بازاریا شده دیگه .

بازيهاي اورجينال قيمتشون در حده همين الان باشه بيشتر نميصرفه!
قدرت كنسول به قدري قوي باشه كه تو هيچ زمينه اي كم نياره!
مهمترينش كه خيلي واسه خودم اهميت داره گرافيك هست طوري باشه كه حتي نشه كمترين نقصرو ديد!به عنوان مثال دموي اول شاهزاده ايراني 5 و دموي آركام سيتي (ميدونيد منظورم كدومه)خلاصش اينكه در حده فيلمه آواتار باشه!!!!!!
من فكر ميكنم اگه 2014 باشه شايد اين چيزايي كه گفتم محقق شه!

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی های خیلی خیلی ضعیف در حده u3 !!!
مثلا یه بازی در حد knight's contract تو نسله بعد گرافیکی در حد u3 داشته باشه !!!!
هوش مصنوعی هم که گقتین.
افکت ها خیلی خیلی طبیعی باشن
بافت های عالی. مثله الان نباشه که وقتی به بافت زمین نگاه می کنیم حاله آدم به هم بخوره.
بازی های ow با گرافیکی در حد u3 و geow
جنازه ها تو زمین نرن :|
کنترل های چرت نسازن. لمسی هم ننباشه.
ip های جدید.طوری نباشه که از کمبود ip بیان کالکشن بدن.
آسمون حجم دار باشه. عکس نذارن.
بخش مولتی بازی 80 90 نفر رو ساپورت کنه. مخصوصا تو بازی هایی مثله cod ..
تو بازی هر دشمن با دشمن دیگت فرق کنه :d مثلا تو uncharted پنجاه نفر یه شکل رو نکشیم :|
حجم دیسک ها بالا باشه.
یه طوری باشه که c4 راحت هک کنه :d

• Like
Reactions: Phoenix-rsx
فیزیکس ، رزولوشن ، گرافیک بهتر و هوش مصنوعی رو که همه گقتن...
ولی من دلم میخواد کنسولها یه سیستم عامل درست و حسابی روشون باشه مثلا win8 یاandriod روی xbox :x
کنترلر ها هم الان خیلی ضعیفن و فقط بدرد ریسینگ و فوتبال میخورن
امکانات ارتباطی بیشتری داشته باشن (چه توی بازی و چه بیرون از اون) و اینجوری نباشه که فقط بشینیم دکمه بزنیم

اواسط 2014 فکر کنم زمان مناسبی باشه چون احتمالا با رسیدن به تکنولوژی ساخت cpu و gpu زیر 20 نانومتر خیلی از مشکلات حرارتی حل میشه و فرکانس های بالا رو با امکان پردازش موازی بالا به چشم میبینیم
تا اوم موقع احتمالا 3D TV ها هم به سرو سامون رسیدن و مشکلاتشون کم شده (بنظر من تا زمانی که 3D تثبت نشه و یه استاندارد مطمئن توش بوجود نیا کنسول های جدید هم نمیان)

پس منم کامل تر کنم ماله خودمو:دی
میخوام یه بازی مث gta برا نسل بعد جوری بشه که انقدر فضای آزاد برای ساخت بازی زیاد باشه که سازنده 100 گیگ اضافه بیاره!
اولین چیز: خط داستانی خیلی طولانی نه به صورت آبگوشتی مثل این نسل که تو 6-8 ساعت تموم میشن:|
همه کار آزاد باشه! بزنی خونه رفیقتو بریزی پایین کلا خونه تا آخر بازی خراب بمونه!
یا خودت آواره بشی:دی!
تو همه خونه ها بشه رفت.همه مغازه ها بشه رفت بشه همه چیز خرید-خورد-مصرف کرد!
مثلا بری سوپر مارکت سیگار بخری!( :| )
بری پمپ بنزین-بنزین حجم دار بشه! یعنی اگه تو دره بیوفتی در حال سقوط بتونی صدای بنزین-ریختن بیرون آن رو ببینیو بشنوی!
فیزیک رو تو همه بازیا قرار بدن! حتی اگه بازیش بیخود ترین بازی جهان باشه
بتونی شهر رو خراب کنی بعد بری فرودگاه بلیط برا یه شهر دیگه بخری:دی! منظورم اینه که 10 تا شهر بذارن تو بازی.
گیمپلی رو درست و درمون کنند! نه اینکه همش بپری-کاور بگیری-اره کنی- تیر بزنی-فحش بدی!
تعامل با محیط !
نورپردازی در سطح گیرز و آنچ 3 !
مدلینگ هر شخصیت با اون یکی فرق بکنه!
یعنی یارو 5 سال ساخت بازیو طول داده فقط 3 سالش رو شخصیت ساخته باشه! در این حد!!!

اولین چیزی که من طلبشم کپی خور نشدن کنسول هست که می دونم خیلی ها موافق نیستن .... 3 سال اولیه ریلیز ps3 بهترین دوران زندگی گیمری بنده بود سال هایی که مردم ما داشتن کم کم واسشون جا می افتاد که ارزش یه بازی مثل god of war و غیره بیشتر از یه ذرت مکزیکیه 2 تومنیه .......
دوم.زیاد شدن عناوین انحصاری ....
سوم.بازی ها همچنان بر روی دیسک فشرده عرضه بشن نه مثل psp go محتاج به نت و کارت اعتباری
چهارم . اضافه نشدن شرکت های جدید تولید کننده کنسول ... با اینم خیلی ها مشکل دارن که بازم من دلایل خاص خودم دارم ... قدرت مثلثی شکل سونی مایکرو و نیتندو رو ترجیح می دم
پنجم . خیلی دوست دارم در زمان عرضه کنسول های نسل بعد کارت گرافیکی این کنسول ها حداقل با کارت های گرافیکی pc های قدرتمند و های اند یکی باشه بیشترم شد چه بهترکه محاله ....و حداقل تا 2 سال تفاوت پی سی و کنسول تو گرافیک چشمگیر نشه ...
ششم . خیلی دوست دارم عناوین تاپ کنسول سگا مثل street of rage دوباره خودشون احیا کنن تو این نسل
و اخریش بیشتر شبیه یه خواب و رویاست اونم از نوع کودکانه ... چی میشه اگه مایکروسافت و سونی محصولاتشون تو این نسل به صورت رسمی تو ایران عرضه کنن .... این جوری بلاهایی همچون 1200000 تومن پول دادن به ps3 یا کابوسه سه چراغه xbox وغیره واسم اتفاق نمی افتاد و نونی واسه کسبه محترم لباف و غیره نمی شد .....

• Like
Reactions: .Evanescence.
دقیقا حرف اول Phoenix رو تایید میکنم ، بهتره کنسول کپی خور نباشه یه سیستم قوی امنیتی بزارن توش هیچ کس نتونه کاری کنه 2 تا گرافیک GT-590 داشته باشه 2تا رم DDR3 4g - قیمت بازی ها همین باشه - دلیل کپی خور نشدن کنسول رو به این میزارم که بتونیم همه باهم مولتی راحت بزنیم هر موقع اپدیتی اومد اپدیت کنیم بدون درد سر و حقوق سازندگان بازی رو رعایت کنیم- همه ی بازی ها مولتی پلتفرم باشن و....

چیزایی که از نسل بعدی انتظار دارم اینکه::d
1-گرافیک بازیاش خیلی خفن باشن.
2-هوش مصنوعی بازیا بره بالا.
3-بازیاش طولانی باشه و یه بازیو 2 روزه نشه تموم کرد.
4-خود بازیام به واقعیت نزدیک باشن(وقتی با شات گان به دیوار شلیک مینی دیوار خراب بشه).
آرزوم اینکه سونی و ماکروسافت تو ایران نمایندگی بزنن تا بشه یه نظمی به بازار کنسول و بازی داد(مغازه دارا نتونن هر جوری که میخوان قیمت بزارن و قیمت بازیا منطقی شه تا بشه تو ایرانم مثل بقیه دنیا اورجینال بازی کرد).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or