اطلاعات جدید پیرامون قابلیت Remote کنسول PS4 از زبان Shuhei Yoshida

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Shuhei-Yoshida2.jpg

رئیس استدیو جهانی SCE آقای Shuhei Yoshida منبع بسیار خوبی برای بدست آوردن اطلاعات پیرامون اینکه PS4 چگونه با دیگر دستگاه ها رابطه برقرار می کند هستند. ایشان به تازگی در اکانت توئیتر خود اطلاعات جالب و جدیدی را اعلام کرده اند.
پس از اینکه Remote Play را با هر دستگاهی که ورودی HDMI دارد تنظیم کردید، دیگر نیازی به یک تلویزیون ندارید. دیگر می توانید PS4 را از طریق Vita کنترل کنید.
در برخی موارد این قابلیت کارایی دارد. به عنوان مثال تلویزیون شما فقط یک ورودی HDMI دارد و همان را یکی دیگر از اعضای خانواده شما می خواهد برای دستگاه دیگری استفاده کند. در این صورت شما می توانید کابل PS4 را از تلویزیون خود جدا کرده و از طریق PS Vita و قابلیت Remote Play از PS4 لذت ببرید.
توئیت دوم نکته جالب تری را داراست. نه تنها شما می تواند بازی های خود را از PSN به وسیله تبلت و تلفن های هوشمند خریداری کنید، بلکه PS4 خودش روشن شده و شروع به دانلود بازی می کند و پس از اینکه دانلود به اتمام رسید، PS4 وارد حالت standby می شود. شما می توانید بازی خود را خریداری کنید تا زمانی که رسیدید به خانه آماده باشد.
Dualshockers

داداش چر قصد داری یه چیزیو تحمیل کنی؟
عزیز من کجای کلمه به نظر من تحمیل کردنه! من نظرم اینه که همچین چیزی نمیشه! شما میگی میشه! خوب جفتمون 2 ماه صبر میکنیم تا کنسولای نسل جدید بیان تست کنیم!
2005 مثل اینکه یه چیزی شده هرکی میخواد بیاد بکوبتش تو سرمون
حالا مگه شما از کارمندای سونی هستی؟:دی اما قبول کن یه دروغ بزرگ آدم رو بی اعتماد میکنه!

عزیز من کجای کلمه به نظر من تحمیل کردنه! من نظرم اینه که همچین چیزی نمیشه! شما میگی میشه! خوب جفتمون 2 ماه صبر میکنیم تا کنسولای نسل جدید بیان تست کنیم!

حالا مگه شما از کارمندای سونی هستی؟:دی اما قبول کن یه دروغ بزرگ آدم رو بی اعتماد میکنه!
اره تغییر سیاست الان خیلی باعث ایجاد اطمینان میشه؟:ی
اقا مگه من از تو جیبم این حرفارو در میارم؟ دوست داری برات منبع بیارم؟:دی خدایی بهت برنخورهها ولی داری حرف خودتو معتبر تر از حرف ریس جهانی سونی حساب میکنی:دی اقایون اصلا من بد شماها بیاین ثابت کنید به ایوشون این قضایا رو:دی

- - -ویرایش - - -

اقا مگه من از تو جیبم این حرفارو در میارم؟ دوست داری برات منبع بیارم؟:دی خدایی بهت برنخورهها ولی داری حرف خودتو معتبر تر از حرف ریس جهانی سونی حساب میکنی:دی اقایون اصلا من بد شماها بیاین ثابت کنید به ایوشون این قضایا رو:دی

من فن هیچکدوم نیستم اما انصافا تغییر سیاستای مایکرو شدیدا ایجاد اطمینان داره چون میدونم به حرفای کاربراش خیلی اهمیت میده و این عالیه!
خدایی بهت برنخورهها ولی داری حرف خودتو معتبر تر از حرف ریس جهانی سونی حساب میکنی
بحث اعتبار نیست اما شرکتا برای موفقیت دروغ زیاد میگن اما 2 سال بعد کسی یادش نمیمونه! ولی خوب همون موقع تاثیرش رو میزاره و هایپ میکنه!!! یه سری برین کنفرانس دوم مایکروسافت برای 360 رو نگاه کنید متوجه میشید که کلی هم دروغ گفته شد اما الان کسی یادش نیست و تو اون کنفرانس ملت از شدت هیجان جیغ میزدن!
اقایون اصلا من بد شماها بیاین ثابت کنید به ایوشون این قضایا رو
مشکل فروم های ایرانی اینه که خیال میکنید نظرات باید حتما اثبات بشه! شما یه نظری داری منم یه نظر چرا باید من به شما زور بگم شما به من؟ من نظرم رو گفتم دلیلی هم نداره شما قبول کنی!

من فن هیچکدوم نیستم اما انصافا تغییر سیاستای مایکرو شدیدا ایجاد اطمینان داره چون میدونم به حرفای کاربراش خیلی اهمیت میده و این عالیه!
تغریبا هرچی پست ازت خوندم واضح بود به Xone تمایل داری . ;;);)

اصلا سونی و من اشتباه میکنیم ! ی بی رو هم خریده بود رو استیج؟ اسسین4 رو روی ویتا بازی میکرد ، یا خود سرنی بیکاره اعتبارشو زیر سوال ببره بیاد نک رو روی وویتااجرا کنه؟ خودشون گفتن همه بازیا بجز بازیای موو اجرا میشن و هیچ هزینه اضافی و ددردسریم برای سازنده نداره

مطما باش اگه سونی نبود چیزی به اسم تغییر سیاست هم نبود وقتی دید همه دارن طرف سونی میرن از اجبار تغییر سیاست داد

بحث اعتبار نیست اما شرکتا برای موفقیت دروغ زیاد میگن اما 2 سال بعد کسی یادش نمیمونه! ولی خوب همون موقع تاثیرش رو میزاره و هایپ میکنه!!! یه سری برین کنفرانس دوم مایکروسافت برای 360 رو نگاه کنید متوجه میشید که کلی هم دروغ گفته شد اما الان کسی یادش نیست و تو اون کنفرانس ملت از شدت هیجان جیغ میزدن!
اره الان همه کنسولهای سه چراغ شده رو هم از یاد بردن باز دارن این کنسول رو پیش خرید میکنن ( در ضمن سونی فقط واس این که از اون نمایش 2005 کم نیاره بازی رو چند ماهی عقب انداخت ولی باز تونست تو شماره 3 از اون هم فراتر بره )

مشکل فروم های ایرانی اینه که خیال میکنید نظرات باید حتما اثبات بشه! شما یه نظری داری منم یه نظر چرا باید من به شما زور بگم شما به من؟ من نظرم رو گفتم دلیلی هم نداره شما قبول کنی!

مشکل فرومهای ایرانی اینه که هیچ وقت فبول نمیکنن که میتونن خودشون هم اشتباح کنن مثال خودتون در مورد 8 سال پیش حرف میزنین میگین از یاد همه رفته ولی خودتون همین امسال رو فراموش کردین (ساپورت کنسول دو کمپانی) و در مورد این قابلیت ها بودنش بهتر از نبودنشه

آخرین ویرایش:
به نظر من که این حرف دروغه! چون بار الکی به دوش بازیساز میوفته برای هماهنگ سازی بازی برای هر 2 کنسول و همینطور دیگه چه دلیلی میمونه که شما بازی برای ویتا بخری وقتی با کیفیت تر از اون و گرافیکی ترین بازیها رو میتونی با ریموت بازی کنی؟ مثلا من دیگه دیوانم فیفا یا اسسینز رو ویتا بخرم؟ خب با 10-15$ گرونتر بهترش رو میخرم:دی

شما به جای پافشاری رو حرفتون بهتره برید یکم تحقیق کنید تا متوجه بشید اوضاع از چه قراره. قابلیت Remote Play بین PSVita و PS4 رو سیستم عامل به طور کامل handle میکنه و لازم نیست بازی سازها هیچ کار اضافی انجام بدن. همه بازی ها PS4 هم (به غیر از اونایی که به دوربین و Move نیاز دارن) بر روی PSVita قابل اجراست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or