اطلاعات جدید پیرامون قابلیت Remote کنسول PS4 از زبان Shuhei Yoshida

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Shuhei-Yoshida2.jpg

رئیس استدیو جهانی SCE آقای Shuhei Yoshida منبع بسیار خوبی برای بدست آوردن اطلاعات پیرامون اینکه PS4 چگونه با دیگر دستگاه ها رابطه برقرار می کند هستند. ایشان به تازگی در اکانت توئیتر خود اطلاعات جالب و جدیدی را اعلام کرده اند.
پس از اینکه Remote Play را با هر دستگاهی که ورودی HDMI دارد تنظیم کردید، دیگر نیازی به یک تلویزیون ندارید. دیگر می توانید PS4 را از طریق Vita کنترل کنید.
در برخی موارد این قابلیت کارایی دارد. به عنوان مثال تلویزیون شما فقط یک ورودی HDMI دارد و همان را یکی دیگر از اعضای خانواده شما می خواهد برای دستگاه دیگری استفاده کند. در این صورت شما می توانید کابل PS4 را از تلویزیون خود جدا کرده و از طریق PS Vita و قابلیت Remote Play از PS4 لذت ببرید.
توئیت دوم نکته جالب تری را داراست. نه تنها شما می تواند بازی های خود را از PSN به وسیله تبلت و تلفن های هوشمند خریداری کنید، بلکه PS4 خودش روشن شده و شروع به دانلود بازی می کند و پس از اینکه دانلود به اتمام رسید، PS4 وارد حالت standby می شود. شما می توانید بازی خود را خریداری کنید تا زمانی که رسیدید به خانه آماده باشد.
Dualshockers

همچین ریموت ریموت میکنن آدم خیال میکنه چه کار سختی میکنن:دی این قابلیت از ویندوز 98 هست! تو برنامه run بنویسید mstsc تا بیاد:دی بسیار هم کاربردی تر از ریموت ps ـه

خوبه باز برا منی که تو اتاقم بازی میکنمو تلویزیو اچ دی ندارم:| آخیش یه تومن جلو افتادم:|
ولی خدایی ویتا ارزشش بیشتر از ریموت بودنه ها :|

آخرین ویرایش:
Wow پس سونی باز از MS اسکی رفت؟:d
اسمشم که کپی Remote desktop.خدا پدر Micro بیامورزه که اگه نبود صنعت بازی هیچ پیشرفتی نداشت و سونی هم همش درجا میزد.:-*

یکی از بی ربط ترین و کودکانه ترین پست های چند سال اخیر الان دیدم !
این در ادامه حرف XxXHeroXxX نوشتم،چون درک نکردم که داره شوخی میکنه یا جدی منم به این شکل نوشتم.
شما مثل اینکه وضعت از من تو درک کلمات و جملات بدتره.
پ.ن : این توجیح خوبی نیست غیر قابل قبوله , بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنیم !
تو مثل اینکه واقعا دیگه یه چیزیت میشه،اگه اینقدر تو درک پستها مشکل داری نیا تو فروم و زحمت خوندن به خودت نده.اگه متوجه نشدی به پیام میدادی متوجهت میکردم.
خب این پستی بود که باید می نوشتم،فکر کنم برات درکش راحت تر بود.
من درک کلمات برام سنگین هست.شوخیه با جدی؟
Remote Desktop چه ربطی داره به این ریموت PS4 ؟
اصلا 180 درجه فرق دارن.اون برا کار تو شبکست،طرز کارشون هم 2تا چیز جداست.ثانیه ای جندتا عکس میگیره از desktop پی سی،که اصلا فیلم هم نمیشه دید،چه برسه به بازی.همه اینها هم تحت اینترنت هست.
حالا این کجاش با این Remote ریل تایم Vita جور در میاد.؟

آخرین ویرایش:
Wow پس سونی باز از MS اسکی رفت؟:d
اسمشم که کپی Remote desktop.خدا پدر Micro بیامورزه که اگه نبود صنعت بازی هیچ پیشرفتی نداشت و سونی هم همش درجا میزد.:-*

این در ادامه حرف XxXHeroXxX نوشتم،چون درک نکردم که داره شوخی میکنه یا جدی منم به این شکل نوشتم.
شما مثل اینکه وضعت از من تو درک کلمات و جملات بدتره.

یکی از بی ربط ترین و کودکانه ترین پست های چند سال اخیر الان دیدم !

ادیت :

پ.ن : این توجیح خوبی نیست غیر قابل قبوله , بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنیم !

آخرین ویرایش:
همچین ریموت ریموت میکنن آدم خیال میکنه چه کار سختی میکنن:دی این قابلیت از ویندوز 98 هست! تو برنامه run بنویسید mstsc تا بیاد:دی بسیار هم کاربردی تر از ریموت ps ـه
اگه بخوای اینطور بگی 75% قابلیت های کنسول های جدید رو ما 6 ساله داریم رو PC تجربه میکنیم . از همین ریموت پلی بگیر تا اشتراک گزاری فیلم و عکس . پس سعی کن کلا کنسول ها رو با PC مقایسه نکنی .

اگه بخوای اینطور بگی 75% قابلیت های کنسول های جدید رو ما 6 ساله داریم رو PC تجربه میکنیم . از همین ریموت پلی بگیر تا اشتراک گزاری فیلم و عکس . پس سعی کن کلا کنسول ها رو با PC مقایسه نکنی .
مقایسه که نمیکنم حرفتم درسته اما حداقل تکنولوژی 10 سال پیش رو طوری روش تبلیغ نکنن که خیال کنی چیز خاصیه!
Remote Desktop چه ربطی داره به این ریموت PS4 ؟
شما اگه با psp رو ps3 ریموت شی میفهمی این دقیقا همونه فرقش اینه که کامپیوتر با موس و کیبورد تو سیستم ریموت کار میکنی این یکی با دکمه های ویتا!
ثانیه ای جندتا عکس میگیره از desktop پی سی،که اصلا فیلم هم نمیشه دید
میشه دید! بستگی به سرعت شبکت داره! البته تو psp هم همینطور بود و بعضی وقتا فیلم دیدن سخت میشد و کیفیت افت میکرد!
همه اینها هم تحت اینترنت هست.
ریموت دسکتاپ ویندوز ip میگیره! یعنی هم میشه از طریق اینترنت کار کرد هم از طریق شبکه داخلی
تکنولوژی همه ریموت ها یه جوره تصویر فشرده میشه و بعد فرستاده میشه برای کامپیوتر میزبان! حالا تفاوت برنامه های مختلف تو تفاوت فشرده سازیشونه! که الان team viewer ادعا داره بهترین الگوریتم رو داره!
...................
بحث اصلی من اینه سونی یکم شروع کرده به گنده کردن قابلیتهای معمولی کنسولش و اصلا جالب نیست! این همون روندیه که سر کیلزون 2 اجرا شد و با اصرار میگفتن ریل تایمه یا یه سری میگفتن cell در حد سوپر کامپیوتره و...
به طور مثال این قابلیت:
نه تنها شما می تواند بازی های خود را از PSN به وسیله تبلت و تلفن های هوشمند خریداری کنید، بلکه PS4 خودش روشن شده و شروع به دانلود بازی می کند و پس از اینکه دانلود به اتمام رسید، PS4 وارد حالت standby می شود. شما می توانید بازی خود را خریداری کنید تا زمانی که رسیدید به خانه آماده باشد.
این قابلیت رو تو اسمارت گلس میبینیم و هیچ کس هم نمیاد روش مانور بده!
خوبه باز برا منی که تو اتاقم بازی میکنمو تلویزیو اچ دی ندارم
yahoo_22.gif
میدونی که با ریموت تو ویتا نمیتونی بازی کنی! فقط کنترل دستگاه یا استور و یا اجرا آهنگ و فیلم

آخرین ویرایش:
XxXHeroXxX
دوست عزیز!من اول از شما میخوام یک مقدار آرامش خودتون رو حفظ کنید!
بی اطلاع حرف نزنید!همین چند روز پیش تو گیمز کام AC4 رو ویتا اجرا شد!
دوم اینکه من نمیفهمم شما از بزرگ کردن این قضیه چه سودی میبری!یکی اومده سوال کرده تو توییتر,یوشیدا هم جوابشو داده!همین.دیگه ربطش به کیلزون 2 و ریل تایم و 11 سپتامبر و پایان دنیا نمیدونم چیه؟!!!

بد نیست اطلاعاتمونو یکم اصلاح کنیم و اخباری که سونی داره دم به دقیقه داجبه ریموت میده رو بخونیم:) کنفرانسم میدیدی ریموت پلی داشت اسسینو بازی میکرد ، پی اس پی هم ریموت پلی داشت ویتا هم چندتا از بازیای 3 رو میتونی ریموت بازی کنی:) :) :) اگه حرفت چیزه دیگه ایه روشنمون کن:) این ریموت پلی هم از زمان پی اس پی مد شد دستگاه دیگه ای مشناسی اینجوری باشه؟کی بود تو گیمزکام گفت یکی میاد برنامه تلویزیونی ببینی میزنی رو تلویزیون بقیه بازیو با ویتا انجام میدی؟:)

من حرفم رو اصلاح میکنم psp یه سری از بازیهای ps3 که خودشون قابلیت ریموت پلی داشتن رو اجرا میکرد! ویتا هم مطمئن هستم همینطوره! اگه قرار باشه هر بازیی باهاش اجرا بشه که به دور از منطقه!
یعنی مثلا بتل 720 اجرا شه تو ویتا downscale شه؟؟؟ مسخره نیست؟:دی

من حرفم رو اصلاح میکنم psp یه سری از بازیهای ps3 که خودشون قابلیت ریموت پلی داشتن رو اجرا میکرد! ویتا هم مطمئن هستم همینطوره! اگه قرار باشه هر بازیی باهاش اجرا بشه که به دور از منطقه!
یعنی مثلا بتل 720 اجرا شه تو ویتا downscale شه؟؟؟ مسخره نیست؟:دی

نه مسخره نیست چون خودشون گفتن همه بازیای پی اس4 قابل اجراست. مخصوصا فرست پارتیا حالا که یوبیم عاشق این قابلیت شده ، کنفرانسو برو ببین :) یارو گفت if someone wants to watch creepy tv shows یا یه چیزی مثل این میتونید بازیتونو رو ویتا ادامه بدید:) جمله رو کامل یادم نیست ولی همچین چیزی بوده:)

شما اگه با psp رو ps3 ریموت شی میفهمی این دقیقا همونه فرقش اینه که کامپیوتر با موس و کیبورد تو سیستم ریموت کار میکنی این یکی با دکمه های ویتا!
شما مقایست مثل مقایسه تکنولوژی VHS یا Blueray میمونه.هر دو 1 کارو انجام میدن،اما کیفیتها از زمین تا ناکجاآباد.

میشه دید! بستگی به سرعت شبکت داره! البته تو psp هم همینطور بود و بعضی وقتا فیلم دیدن سخت میشد و کیفیت افت میکرد!
من تو شبکه ای که با سیستم برادرم دارم نمیتونم فیلم پلی کنم تحت RD.همش لگ و دیلی میشه.بازی که بماند. شما چجور شبکه ای داری که میگی میتونی ببینی.
Team Viewer هم کلا بیسش اینترنتی هست.
از اون جدا هم خود سونی تائید کرد که غیر از بازیهای موزیکال (مثل این Dance..نمیدونم چی)،همه بازیها این قابلیت رو دارن،چون تو PS4 و Vita این تکنولوژی پیاده سازی شده.

من تو شبکه ای که با سیستم برادرم دارم نمیتونم فیلم پلی کنم تحت RD.همش لگ و دیلی میشه.بازی که بماند. شما چجور شبکه ای داری که میگی میتونی ببینی.
100% سیستمتون مشکل داره! من تو محل کارم این کار رو 1000 بار تست کردم خیلی راحت هم ویدئو نشون میده! مسلما کیفیت کمتری نسبت به تصویر اصلی میگیرم اما لگ وگیر کردن نداره!
اگه این مشکلایی که میگین رو داشت که رسما به درد نمیخورد:دی
از اون جدا هم خود سونی تائید کرد که غیر از بازیهای موزیکال (مثل این Dance..نمیدونم چی)،همه بازیها این قابلیت رو دارن،چون تو PS4 و Vita این تکنولوژی پیاده سازی شده.​

به نظر من که این حرف دروغه! چون بار الکی به دوش بازیساز میوفته برای هماهنگ سازی بازی برای هر 2 کنسول و همینطور دیگه چه دلیلی میمونه که شما بازی برای ویتا بخری وقتی با کیفیت تر از اون و گرافیکی ترین بازیها رو میتونی با ریموت بازی کنی؟ مثلا من دیگه دیوانم فیفا یا اسسینز رو ویتا بخرم؟ خب با 10-15$ گرونتر بهترش رو میخرم:دی

داداش چر قصد داری یه چیزیو تحمیل کنی؟ چرا بدون اطلاعات میگی دروغ میگه؟ چرا؟ 2005 مثل اینکه یه چیزی شده هرکی میخواد بیاد بکوبتش تو سرمون:| هی سونی سی جینشون داد سونی فلان کرد سونی بهمان کرد، داداش هنوز کسی 180 رو فراموش نکرده:)
درضمن برو کل اخبار ویتا و 4 رو ببین و بازم میگم کنفرانسو تماشا کن 600مگه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or