اطلاعات جدیدی از بازی GTA V

hitman- 47

کاربر سایت
20130502151656-gta010-1024x576-600x300.jpg

پلی استیشن در مجله برزیلی اش اطلاعات جدید را از این بازی منتشر کرده است و این اطلاعات طبق پیشنمایش های جدید بازی و طی مصاحبه ای که با راکستار داشته است به دستش رسیده است همچنین لازم به ذکر است که در این اطلاعات راکستار نکته هایی هم ذکر کرده است.

برخی از این اطلاعات جدید است و برخی از آنها را شما قبلا هم میدانستی و لازم به ذکر است که این اطلاعات را OverratedMusicGenre به انگلیسی ترجمه کرده است.

اطلاعات جدید:

مراحل فرانکلین بیشتر شامل دعواهای گانگستر ها و مسابقه میشود.
دزدی ها قسمتی از بخش گیمپلی و داستان بازی را تشکیل نمیدهند.
این بازی DLC هایی هم خواهد داشت که شما میتوانید آنها را تهیه کنید اما راکستار هنوز چیزی در مورد زمان انتشار آنها نگفته است.
برای اولین بار در سری بازی های GTA در بازی مسیرهایی ویره ای برای اتوبوس ها وجود خواهد داشت.
تمام قدرت های کاراکتر های بازی با L3/LS صورت میگیرد.
تصاویری را که از محیل بازی میندازید را میتوانید در سوشیال کلاب آپلود کنید.
طبق گفته تیم راکستار,فرانکلین اولین شخصیتی است که از زمان شروع به توسعه این بازی مدام تغییراتی روش ایجاد شده است.
نکته راکستار 1:اگر شما میخواهید هواپیما سواری کنید با ترور اینکار را انجام دهید زیرا که او بهترین خلبان است.
نکته راکستار2:میخواهید از شهر دیوانه بازی فرار کنید؟پس اینکار را با فرانکلین بکنید زیرا که او بهترین راننده است.

برخی از اطلاعات قدیمی که شما هم میدانید

همانطور که میدانید مایکل حالتی به نام بولت تایم دارد همانند مکس پین که برای مبارزات بسیار به درد میخورد.
فرانکلین میتواند صحنه بازی را آهسته کند زمانی که در حال ماشین سواری است و اینکار بیشتر بدر جاهایی میخورد که مانور خطر ناکی است.
ترور از ضربات خیلی قوی میتواند جان سالم به در ببرد پس هنگام درگیری های تن به تن از او استفاده کنید.
ترور در محله معتادان به مواد مخدر و دوچر خه سواران بازی GTA IV زندگی میکند - فرانکلین در خانه ی جنوب آمریکای خود میزیستد.
مایکل از همان اول در یک عمارت زندگی نمیکند اما در یک هتل زندگی میکند.
فرانکلین یکی از کاراکتر های اصلی بازی است,او زندگی جنایتی ای دارد و درحال حاضر تمام سعیش را میکند تا به طبقات بالاتر از زندگی برسد.
مایکل در زمان شروع بازی پولدار است اما به خاطر کار هایی که برایش در FBI به وجود می آید ناچار میشود تا به هتل برود.
GTA V با نسخه های دیگر GTA متفاوت خواهد بود,در جهان بازی آیتم های مخفی وجود دارد که شما میتوانید به اکتشاف آنها بروید.
مراحل مایکل جزو خطرناک ترین مراحل بازی هستند.
مایکل به عنوان شخصیت اول برای بازی GTA برنامه ریزی شده است و او تنها کسی است که پدر خانواده است.
ترور سومین شخصیت است که با لباس زیر در سری بازی های GTA دیده شده است همانند CJ و Toni Cipriani
ترور در روی بدنش دو تا خالکوبی دارد که یکی از آنها "Cut here" و دیگری "f*ck you" است که یکی از آنها بر روی گردنش و انگشتش است.
راکستار این بازی را اینطور توصیف میکند که :شما در این بازی بسیار لذت خواهید برد.
پایان سری بازی های GTA یکم جدی است اما در این نسخه از بازی تیم سازنده بازی تمام سعیشان را کرده اند تا بازیکنان را سرگرم کنند.
در این بازی بیشتر مردم در خیابان ها و به خصوص در داخل کشور ها خواهند بود.
در بازی موتور های مخصوصی برای کوه ها وجود خواهد داشت.
در بازی انسان هایی وجود خواهند داشت که کارهای روز مره خود را میکنند از جکله ماهیگیری و کاهایی ... میکنند.
برای شادمانی بدن خود میتوانید به ورزش هایی از جمله یوگا,تنیس و ... بپردازید
در مدل موی خود تغییراتی ایجاد کنید.
در بازی مینی گیم های زیادی وجود خواهد داشت
در بازی شبکه های اجتماعی وجود دارد که شما میتوانید آنها را از تلویزون خود مشاهده کنید
لامار جزو یکی از اعضای خیابان grove است
یکی از چیزهایی که همه ما میدانیم و تاکنون خیلی شنیده ایم سفارشی سازی اسلحه ها و تغییر دادن شکل آن ها است
یکی دیگر از چیز هایی که از بازی مکس پین 3 به این بازی آورده شده است سیستم هدف گیری است که بر روی شمن ها قرمز خواهد شد
خودروهای خود را میتوانید سفارشی کنید از جمله تغییر قالپاق,شیشه,چرخ ها و رینگ ها و ...

این بازی برای PS3,XBOX360 در 17 سپتامبر منتشر خواهد شد.

SOURCE

آخرین ویرایش:
نکته راکستار2:میخواهید از شهر دیوانه بازی فرار کنید؟پس اینکار را با فرانکلین بکنید زیرا که او بهترین راننده است.
فکر کنم ترور رو میگه چون ترور خلبان خوبیه

این بازی LDC هایی هم خواهد داشت که شما میتوانید آنها را تهیه کنید اما راکستار هنوز چیزی در مورد زمان انتشار آنها نگفته است.
فکر کنم سریع نوشتی DLC شده LDC:d

فکر کنم ترور رو میگه چون ترور خلبان خوبیه

اشتباه شده داداش تو تریلر هایی که من دیدم فقط ترور بود که هواپیما میروند:|

تا حالا هیچ کدوم از سری های GTA و بازی نکردم ! :d بیشتر به خاطر اینکه طرفدار داستان های قوی بخش تکنفره بازیها هستم . اما این شماره به قول راک استار ، زرگ ترین بازی تاریخ این شرکت هست و همه جوره روش کار کردن ! منم میخوام تلسم و بشکونم و برای اولین بار این بازی رو بخرم ! :d

GTA همچین بی داستان بی داستان هم نبوده ها . حالا شما اینو بخر بازی کن مطمن باش بدت که نمیاد هیچ شاید راغب شدی قبلی ها رو هم بازی کنی :d

GTA همچین بی داستان بی داستان هم نبوده ها . حالا شما اینو بخر بازی کن مطمن باش بدت که نمیاد هیچ شاید راغب شدی قبلی ها رو هم بازی کنی :d

بهتره از نقل و قول استفاده کنی !!!

کلا نسخه های قبلی که داستان نداشته ! فکر داستان تقریبا به صورت جدی از نسخه 4 به بعد وارد این سری شد . وگرنه نسخه های قبلیش جز ولگردی تو بازی کار دیگه ای هم مگه میشد کرد !:d

بهتره از نقل و قول استفاده کنی !!!

کلا نسخه های قبلی که داستان نداشته ! فکر داستان تقریبا به صورت جدی از نسخه 4 به بعد وارد این سری شد . وگرنه نسخه های قبلیش جز ولگردی تو بازی کار دیگه ای هم مگه میشد کرد !:d

San Andreas و Vice City پس چی بودن ؟ داستان نداشتن ؟
قبلی هاشو نمیدونم داستان داشته یا نه چون خیلی بچه بودم تو کلوپ دور همی هردمبیلی فقط میچرخیدیم تو شهر:d

تا حالا هیچ کدوم از سری های GTA و بازی نکردم ! :d بیشتر به خاطر اینکه طرفدار داستان های قوی بخش تکنفره بازیها هستم . اما این شماره به قول راک استار ، زرگ ترین بازی تاریخ این شرکت هست و همه جوره روش کار کردن ! منم میخوام تلسم و بشکونم و برای اولین بار این بازی رو بخرم ! :d
اگه دنبال لذت بردن از بازیها هستی باور کن سری gta مفرح ترین بازیه :d
هنوز که هنوزه بعد از این همه سال هنوزم هر از گاهی نکات! ظریف و جدیدی پیدا می کنم
راک استار استاد توجه کردن به جزئیاته
درسته بهترین داستان رو نداره اما مثل اکثر بازی ها داستان کلیشه ابر قهرمان ،نجات زمین از دست فضاییا، یا فرار از دست زامبولی و... نیست
عمده محبوبیت سری gta اینه که یه آدم کاملا عادی توی بازی هستی که واقعا احساس خوبی به آدم میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or