استفاده از PS Vita به عنوان کنترلر PS4 نیاز به برنامه نویسی سازندگان دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
vita.jpg

آقای Shuhei Yoshida که رئیس Sony Worldwide Studios می باشند در تویئتر اعلام کرده اند که قابلیت استفاده از کنسول دستی PlayStation Vita به عنوان کنترلر کنسول PlayStation 4 نیازمند به برنامه نویسی مخصوص دربازی، توسط بازی ساز می باشد.
پاسخ ایشان در رابطه با استفاده Vita به عنوان کنترلر دوم :
در حالت عادی بایستی بگویم خیر.مگر اینکه یک بازی برای استفاده از PS Vita برنامه ریزی شده باشد.
کنسول PlayStation Vita قابلیت های جانبی دیگری نیز بجز Remote Play خواهد داشت و برای برخی بازی ها در PS4 می تواند یک وسیله الزامی می باشد.
PlayStation 4 پاییز 2013 خواهد آمد
EGM

آقا مهدي يه چيزي رو در نظر نميگيري سوني در نسل شش 150 مليون ps2 فروخت درست اما تو نسل 7 حدود 80 مليون ps3 فروخته و نود مليون هم psp كه وقتي با هم جمع كني ميشه 170 مليون كنسول ميبيني كه به نسبت رشد هم داشته فقط يه كم جابجا شده
بعلاوه اينكه گذشته ها گذشته خودت ميدوني كه من نينتندو فنم مثل خودت و از روي فن بازي اينو نميگم اما به گزارش IGN پيش فروش PS4 ركورد پيش فروش PS2 رو زده تا به حال هيچ وقت سوني يه همچين لانچ پر قدرتي نداشته ازون طرف هم مايكرو هم بد عمل نكرده ولي نينتندو داره بد در جا ميزنه الان من به عنوان كسي كه تمام كنسول هاي خونگي نينتندو رو خريده بازيهاي اوريجش رو هم داره خيلي هم با نينتندو حال ميكنه اصلا انگيزه اي خريد Wii U رو ندارم اما بشدت منتظرم كه يه PS4 بخرم.

توي تمام نسل ها چند تا دليل موجه وجود داشت كه كنسول نينتندو رو بخري
N64 بهترين زلدا هاي تاريخ رو داشته اون بازي جيمز باندش فوق العاده بود و......
Gamecube سري رزيدنت اويل رو انحصاري كرد دو تا مترويد فوق العاده داشت. Eternal Darkness انحصاريش بود
WII هم كه گفتن نداره هم خيلي ارزون بود هم خيلي فان
اما به WII U ميرسيم واقعا تا اينجا صفر تا ببينيم بعدا چي ميشه
این چیزی که داری می گی از بیخ غلطه
اول این که معلوم نیست چند نفر بین این امار مشترک هستن
بعد هم اون موقع یک کنسول سونی انقدر فروش کرده بود اما الان جمع دوتاش کمی بیشتر فروش کرده
در مورد WII U هم نینتندو داره یک کارهایی می کنه
تا اخر سال مطمئن باش تخفیف می خوره
و همین الان هم قیمت بعضی بازی هاش رو کمتر گذاشته
و بازی های لانچش تخفیف خورده
بازی اختصاصی هم کم نداره با این که شاید توی این لیست بعضی هاشون بد باشن اما بازی های خوب انحصاری زیاد داره
Game & Wario
Monster Hunter 3 Ultimate
LEGO City: Undercover
ZombiU
Your Shape Fitness Evolved 2013
Tank! Tank! Tank!
SiNG Party
Scribblenauts Unlimited
Rabbids Land
Nintendo Land
Transformers Prime
Game Party Champions
New Super Mario Bros. U
ESPN Sports Connection
Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade
Monster Hunter 3 Ultimate
Game & Wario
Pikmin 3
Disney's Planes
The Wonderful 101
Sonic Lost World
Wii Party U
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
Super Mario 3D World
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games
Mario Kart 8
Bayonetta 2
Yarn Yoshi
Super Smash Bros. (Tentative Title)
Monolith Soft's X (Tentative Title)
و چندتای دیگه

بحث هاتون رو هم خوندم موندم یک مدیر اینجا نیست وقتی بحثی به تاپیکی ربطی نداره پاک کنه ؟.

صحبت سر اینکه از ویتا اگه خواستن سازنده ها میتونن به عنوان کنترلر PS4 استفاده کنن که این بر میگرده به سازنده ها اون وقت ما اینجا از .... میخونیم .

یک خبر خوب احتمال زیاد نینتندو eternal darkness رو روی wiiu میاره البته نه ریمیک بلکه به صورت دیجیتال

مهدی جان الان این خبر به این تاپیک ربطی داره ؟ .

کنسولی که 80 میلیون فروخته یک کنسول شکست خوردس؟؟؟:-/

برای اینکه نشون بدین فن خیلی خفن نینتندو هستین لزومی نداره کامنتایی اینچنینی بدین که ادم فکر کنه فنهای نینتندو ......

PSP در مقابل DS شکست خورد در آمار فروش , که فکر کنم DS حدود 1.5 برابر یا کمتر و بیشتر از PSP بیشتر فروش کرد
اما به نظرم PSP شکست خورده نبود در کل

ببخشید ولی فروش ویتا حداقل فعلا خیلی خوب نیست (بیش از یک سال شده فکر کنم که فروشش خیلی خوب نیست)

به نظرم احتماش هست که سونی در گیمز کام امسال بازی که فروشش رو بالاببره براش معرفی نکنه و یا اگرم معرفی کنه تعداد خیلی کم

دلیل حرفهم هم اینه که فکر کنم ترمکز بیشتر سونی رو PS4 باشه در گیمز کام امسال

البته از طرف دیگه هم احتمال بهبود وضع ویتا هم هست به نظرم و شاید بهتر بشه

3DS هم که فعلا در کل خوب فروش کرده

فکر نکنم سونی خیلی موفق بشه در این نسل کنسولهای دستی از لحاظ آمار فروش مگر شرایط عوض بشه

ببخشید که حرفهام در کل به موضوع این تاپیک چندان مربوط نیست

بحث هاتون رو هم خوندم موندم یک مدیر اینجا نیست وقتی بحثی به تاپیکی ربطی نداره پاک کنه ؟.

صحبت سر اینکه از ویتا اگه خواستن سازنده ها میتونن به عنوان کنترلر PS4 استفاده کنن که این بر میگرده به سازنده ها اون وقت ما اینجا از .... میخونیم .

مهدی جان الان این خبر به این تاپیک ربطی داره ؟ .

شرمنده میخواستم تو تاپیک اخبار Wiiu بزنم اشتباهی شد :d

طبق آمار موجود در ویکیپدیا psp نزدیک به نصف ds فروش کرده

(ببخشید که من در پست قبلیم آمار رو کمتر گفتم)

do.php

بازم ببخشید که حرفهام چندان مربوط نیست به این تاپیک

List of best-selling game consoles - Wikipedia, the free encyclopedia

ببخشید یعنی برای شما قیمت کنسول اهمیت نداره ؟؟؟ فقط تعدادی که فروش میره ... ؟؟؟ تازه نمیخوام رنج سنی محصول رو هم در نظر بگیرم ....

الان ds دو برابر فروخته ... قیمت psp هم دو برابر ds بوده ... اگه نینتندو سود بیشتری هم برده باشه سر فروش بازی بوده نه کنسول ...

طبق آمار موجود در ویکیپدیا psp نزدیک به نصف ds فروش کرده

(ببخشید که من در پست قبلیم آمار رو کمتر گفتم)

do.php

بازم ببخشید که حرفهام چندان مربوط نیست به این تاپیک

List of best-selling game consoles - Wikipedia, the free encyclopedia
آمار ويكي پديا خيلي هم دقيق نيست نميگم كلا غلطه ولي آمار فروش ويتا از سال گذشته تا الان توش آبديت نشده يعني از سال گذشته تا الان يه دونه هم نفروخته؟

یکی از ملاکهای موفقیت کنسولها میزان فروششان هست و همینطور میزان فروش بازیهایشون و معیارهای دیگه هم هست

به نظرم شاید بد نباشه اینم بگم که پرفروش ترین بازی DS که حدود 30.38 میلیون فروخته و بازی مربوط به خود نینتندو بوده (هم ناشر و هم سازنده) در صورتی که برای PSP حدود 4.6 میلیون فروخته و بازی هم برای سونی نبوده (نه ناشر و نه سازنده)

طبق لینکهای زیر:

Nintendo DS - Wikipedia, the free encyclopedia

PlayStation Portable - Wikipedia, the free encyclopedia

آمار فروش ds و psp هم طبق منابع زیر در ویکیپدیا هست :

http://www.nintendo.co.jp/ir/library/historical_data/pdf/consolidated_sales_e1303.pdf

http://www.scei.co.jp/corporate/release/pdf/090819b_e.pdf

PSP� (PlayStation�Portable) Worldwide Hardware Unit Sales|Sony Computer Entertainment Inc.

شاید برای ویتا هنوز آمار جدیدی سونی نداده و یا شایدم ویکیپدیا هنوز آمار فروش ویتا رو به روز نکردند (آمار در او عکسی که گذاشتم یعنی 2 میلیون و خورده ای برای 2012 هست)

بازم ببخشید که حرفهام چندان به این تاپیک مربوط نیست

یکی از ملاکهای موفقیت کنسولها میزان فروششان هست و همینطور میزان فروش بازیهایشون و معیارهای دیگه هم هست

به نظرم شاید بد نباشه اینم بگم که پرفروش ترین بازی DS که حدود 30.38 میلیون فروخته و بازی مربوط به خود نینتندو بوده (هم ناشر و هم سازنده) در صورتی که برای PSP حدود 4.6 میلیون فروخته و بازی هم برای سونی نبوده (نه ناشر و نه سازنده)

طبق لینکهای زیر:

Nintendo DS - Wikipedia, the free encyclopedia

PlayStation Portable - Wikipedia, the free encyclopedia

آمار فروش ds و psp هم طبق منابع زیر در ویکیپدیا هست :

http://www.nintendo.co.jp/ir/library/historical_data/pdf/consolidated_sales_e1303.pdf

http://www.scei.co.jp/corporate/release/pdf/090819b_e.pdf

PSP� (PlayStation�Portable) Worldwide Hardware Unit Sales|Sony Computer Entertainment Inc.

شاید برای ویتا هنوز آمار جدیدی سونی نداده و یا شایدم ویکیپدیا هنوز آمار فروش ویتا رو به روز نکردند (آمار در او عکسی که گذاشتم یعنی 2 میلیون و خورده ای برای 2012 هست)

بازم ببخشید که حرفهام چندان به این تاپیک مربوط نیست
نه دوست عزيز اتتفاقا خيلي خوب كاري ميكنيد كه آمار رو منتشر ميكنيد ولي ايكاش يه خورده از منابع دقيقتري استفاده كنيد

ببخشید منابع مرتبط با فروش DS و PSP رسما از سونی و نیتندو هست (که در ویکیپدیا استفاده شده) که لینکش رو هم فرستادم

آمار فروش پرفروشترین بازی DS از منبع معتبر هست که در ویکیپدیا استفاده شده و همینطور آمار مربوط به فروش پرفروش ترین بازی PSP

چه در فروش خود کنسول و چه در آمار فروش پر فروشترین بازی کنسول , کنسول DS , کنسول PSP رو شکست داده

اگر من اشتباه آمار میدم ممنون میشم که با مدرک بگید

بازم ببخشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or