استفاده از PS Vita به عنوان کنترلر PS4 نیاز به برنامه نویسی سازندگان دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
vita.jpg

آقای Shuhei Yoshida که رئیس Sony Worldwide Studios می باشند در تویئتر اعلام کرده اند که قابلیت استفاده از کنسول دستی PlayStation Vita به عنوان کنترلر کنسول PlayStation 4 نیازمند به برنامه نویسی مخصوص دربازی، توسط بازی ساز می باشد.
پاسخ ایشان در رابطه با استفاده Vita به عنوان کنترلر دوم :
در حالت عادی بایستی بگویم خیر.مگر اینکه یک بازی برای استفاده از PS Vita برنامه ریزی شده باشد.
کنسول PlayStation Vita قابلیت های جانبی دیگری نیز بجز Remote Play خواهد داشت و برای برخی بازی ها در PS4 می تواند یک وسیله الزامی می باشد.
PlayStation 4 پاییز 2013 خواهد آمد
EGM

چطور مگه فعلا که داریم از بازی هاش لذت می برم
ps vita هم مثل PSP یک کنسول شکست خورده هستش که بازی های دندون گیری نداره
نگو شکست خورده الان ممکن وضعیت خوب نباشه ولی به هرحال قرار بازی‌های خوبی براش بیاد اگر میگی شکست خورده یکی بیاد به Wii U بگه شکست خورده تو هم بهش توضیحات می‌دیدی کنسولی شکست خورده نیست که براش بازی بیاد که برای PSV هم بازی میاد

کنسولی که 80 میلیون فروخته یک کنسول شکست خوردس؟؟؟:-/

برای اینکه نشون بدین فن خیلی خفن نینتندو هستین لزومی نداره کامنتایی اینچنینی بدین که ادم فکر کنه فنهای نینتندو ......

- - -ویرایش - - -

آقا مهدی من واقعا برای شما متاسفم!
اکثر ملت میان با دلایل(فروش ضعیف,همکاری نکردن ثرد پارتی ها,ضعف سخت افزاری و...) میگن وی یو شکست خوردست شما هزار تا دلیل میارین و میگین هنوز شکست نخورده!
بعد همین خود شما تو هر تاپیکی که صحبت از ویتا باشه میگین شکست خوردست!
اولا فن بازی هم حدی داره!
دوما هم ویتا هم وی یو هنوز راه درازی در پیش دارن و به زودی ها نمیشه نتیجه گیری کرد

- - -ویرایش - - -

شما نظرات حکیمانتو واسه خودت نگه دار.:)لااقل هر چی باشه مثل 3DS بازی های بچه گانه و مبتدی نداره و کنسول دستی نیستش که برای هر سنینی ساخته شده باشه.;)

آقا مهدی من واقعا برای شما متاسفم!
اکثر ملت میان با دلایل(فروش ضعیف,همکاری نکردن ثرد پارتی ها,ضعف سخت افزاری و...) میگن وی یو شکست خوردست شما هزار تا دلیل میارین و میگین هنوز شکست نخورده!
بعد همین خود شما تو هر تاپیکی که صحبت از ویتا باشه میگین شکست خوردست!
اولا فن بازی هم حدی داره!
دوما هم ویتا هم وی یو هنوز راه درازی در پیش دارن و به زودی ها نمیشه نتیجه گیری کرد

داداش من ویتا حدود دو سال ازش گذشته و تو این دو سال هم ترد پارتی ساپورتش نکرده هم فروشش ضعیف بوده
در ضمن من توی امکانات و سخت افزار ویتا رو به 3ds ترجیح میدم اما وقتی من میرم کنسولو میخرم میبینم بازی یا اکثرا پورتی هستند یا بی کیفیت چی میتونم بگم بعد از اومدن ps4 مطمینا از این بدترم میشه چون تمرکز سونی روی اون کنسوله بیشتر
آقا اصلا من دارم فن بازی در میارم یک سرچ تو نت بزنید ببینید ویتا چجوری خراب کرده
این پشتیبانی نکردن ترد پارتی برای وی یو هم اوایل نسلش که بعدا ea عملا گفت پشتیبانی میکنیم اکتی هم گفت ما شش ای پی برای لین کنسول تو پاییز داریم یوبی سافتم که پشتیبانیش خوبه

- - -ویرایش - - -

شما نظرات حکیمانتو واسه خودت نگه دار.:)لااقل هر چی باشه مثل 3DS بازی های بچه گانه و مبتدی نداره و کنسول دستی نیستش که برای هر سنینی ساخته شده باشه.;)

نمیدونستم اویل و متالگیر و کستلوانیا بتمن همگی مبتدی و بچه گانه هستن

- - -ویرایش - - -

نمیدونستم اویل و متالگیر و کستلوانیا بتمن همگی مبتدی و بچه گانه هستن

بابا ویتا بازی میخواد!آخه یارو مرض داره پوکمون رو به خاطر این قبلیت ول کنه بره ویتا بخره؟!نه واقعاً مریضه؟سونی باید یه چیز درست و حسابی برای کنسول دستیش داشته باشه یه System Seller خوب مشابه همون چیزی که حالا نینتندو داره!واقعاً کار برای ویتا داره سخت تر میشه!من نگران این کنسول با این همه قابلیت خوبم.اگه این و wii U تلف شن خیلی بد میشه!

big loooool!!
psp شکست خوردس؟؟؟
با فروش 80 ملیونی و اون همه بازی خوب؟؟
نه خب از لحاظ فروش به نظرم کنسول نسبتاً موفّقی بود امّا در مقام مقایسه با DS شکست سنگینی خورد تا جایی که تقریباً نصف DS فروخت.وگرنه PSP ای که من باهاش بازی کردم 80 میلیون فروش خیلی هم براش خوبه

میتونم سر این جمله احمقانه ات تا 7 صفحه بحث کنم!فقط اینو بدون بازی ای که نینتندو میسازه درجه بندی For Everyone داره و از همین حیث کلّی به موفقیت و فروش بازی هاش کمک میشه مثل سونی احمق نیست که از هر 5 تا انحصاری فوق العاده اش 4 تاش درجه بندی M داشته باشند تا نصف ملّت نرن سراغش!بعدم اسپلینتر سل و کستلوانیا و متال گیر و رزیدنت اویلش رو هم حساب نکردی برادر!بعدم شما که دم از ویتا میزنی 4 تا عنوان قشنگ و خشن و پیشرفته نام ببر ما فیض ببریم!;)

میتونم سر این جمله احمقانه ات تا 7 صفحه بحث کنم!فقط اینو بدون بازی ای که نینتندو میسازه درجه بندی For Everyone داره و از همین حیث کلّی به موفقیت و فروش بازی هاش کمک میشه مثل سونی احمق نیست که از هر 5 تا انحصاری فوق العاده اش 4 تاش درجه بندی M داشته باشند تا نصف ملّت نرن سراغش!بعدم اسپلینتر سل و کستلوانیا و متال گیر و رزیدنت اویلش رو هم حساب نکردی برادر!بعدم شما که دم از ویتا میزنی 4 تا عنوان قشنگ و خشن و پیشرفته نام ببر ما فیض ببریم!;)

soul sacrifice, MGS HD colection, persona 4, gravity rush, uncharted, killzone mercenary,muramasa rebirth, dragons crown, tearaway,little big,...
قصد دعوا ندارم ولى ويتا بازى کم نداره.
به نظر من يه برتريم نسبت به PSP داره اونم بازى هاى انحصاريو خاص خودشه.
psp بيشتره بازياش پورت ps2 بود يا يه جورى همون بازى با داستان جديدو گرافيک پايين تر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or