خبر رسمی از ریمستر Gears Of War 1 تحت عنوان Gears of War Reloaded رونمایی شد .

• Thread starter Thread starter Nike-90
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nike-90

کاربر سایت
IMG_20250505_200444_301.jpg
از ریمستر Gears Of War 1 تحت عنوان Gears of War Reloaded رونمایی شد .

این عنوان که نسخه بهبود یافته ریمستر Gears of War: Ultimate Edition بحساب می‌آید، در تاریخ ۲۶ آگست ،۴ شهریور برای PS5/Xbox Series و PC منتشر خواهد شد و روز عرضه برروی سرویس گیمپس در دسترس قرار خواهد گرفت.

4K 60FPS in Campaign
• 120 FPS in Multiplayer
• HDR, VRR, 4K Textures
• No loading Screens During Campaign
• Cross Play and Cross Progression Across All Platforms

این بازی قیمت ۴۰ دلاری خواهد داشت و برای دارندگان نسخه Ultimate Edition رایگان خواهد بود.

IMG_20250505_200456_507.jpg

آخرین ویرایش:
یادم‌نمیره همون اوایل اومدن ۳۶۰ بود یه بنده خدا تو همین بازیسنتر پول میگرفت میرفت میاورد از دوبی یا هر جایی که بعدا هم‌پیش فروش کردو شد داستان .... ، ما رفتیم دمه خونه طرف حضوری تحویل بگیریم‌ یکی از دوستامم اومد بنده خدا تو یکی از محله های حساس تهرانم‌ بود :D خلاصه کوبیدیم رفتیم اتفاقا ما رسیدیم دمه در این رفیق ما بالا نیومد گفت بزار یکیمون دم در باشیم 🤣 :D
من رفتم‌اولین‌سری جسپر بود که ۳ سراغم‌نمیشد ، طرف بچه کوچیکم داشت با نهایت دقت و احترام تست کرد و تحویل داد،دقیقا همین گرزم پلی دادم جز اولین بازیا، کنسولو گرفتم ۲۷۰ تومن اون موقع یادش بخیر واقعا ....
دقیقا من هم از این آقا و دقیقا از همین محمولش که گفتی خریدم :Dاسمشم م.ش بود.
دفعه بعدیش ولی نیاورد و پول پیش بچه ها فک کنم یا به باد رفت یا پولو فقط برگردوند.

فک کنم این حرف مال سال 86 باشه، یعنی مال حدود 17 سال پیش:|

.

احتمال داره بازی برای نسخه‌های PS5 و حتی پی‌سی در قالب دیسک هم عرضه بشه، ولی برای اکس‌باکس خبری از دیسک نباشه. :دی یعنی حداقل در حال حاضر که خبری نیست و باید دید در آینده چی می‌شه.
حالا PS5 قابل درکه و به هر حال فروش بازی‌ها بالاست و هنوز هم خیلی‌ها فیزیکی می‌خرن، ولی اینکه پی‌سی هم نسخه فیزیکی داشته باشه ولی اکس‌باکس نه، اتفاق جالبیه!
واقعاً چرخش روزگار چیز عجیبیه و اگه ۲،۳ سال پیش وسط هیاهوی خرید زنیمکس/بتزدا و اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت به کسی می‌گفتی به زودی از بازی‌های ریز و درشت تا بزرگ‌ترین IPهای اکس‌باکس مثل Forza و Gears of War برای پلی‌استیشن منتشر می‌شن و حتی ممکنه نسخه فیزیکی بعضی از بازی‌ها برای PS5 عرضه بشه و اکس‌باکس نه، آدرس نزدیک‌ترین تیمارستان رو بهت می‌داد و فرار می‌کرد! :دی
اولتیمیت ادیشن نسخه دیسکی داره دیگه اینم همونه که دیسکشو بذاری آپدیت میشه پس مهم نیست

• Like
Reactions: Dinosaur
سلام برای منم این بازی مهمترین دلیل خرید Xbox 360 Premium بود، کنسول هایی که یکی پس از دیگری سه چراغ شدن و تنها بازماندهاشون تسلیم بن دسته جمعی ماکروسافت شدن، هر جوری نگاه کنی سبک و گرافیک این بازی فراتر از استانداردهای اون زمان بود، آلتیمیت رو هم یکی دوباری به یاد اون روزها تموم کردم، این رو هم ایشالله Day one دانلود میکنم.

بنظرتون لابی های مولتی پر میشن؟
چرا تاپیک بازی رو کسی ایجاد نکرده؟

نه :D
خصوصا پلیرای جدید وقتی وارد بازی بشن و ببینن یه عده دارن مثل توپ پینگ پونگ میخورن به در و دیوار و یه تیری هم میزنن با شاتگان، خیلی زود فرار خواهند کرد :D

یادم‌نمیره همون اوایل اومدن ۳۶۰ بود یه بنده خدا تو همین بازیسنتر پول میگرفت میرفت میاورد از دوبی یا هر جایی که بعدا هم‌پیش فروش کردو شد داستان .... ، ما رفتیم دمه خونه طرف حضوری تحویل بگیریم‌ یکی از دوستامم اومد بنده خدا تو یکی از محله های حساس تهرانم‌ بود :D خلاصه کوبیدیم رفتیم اتفاقا ما رسیدیم دمه در این رفیق ما بالا نیومد گفت بزار یکیمون دم در باشیم 🤣 :D
من رفتم‌اولین‌سری جسپر بود که ۳ سراغم‌نمیشد ، طرف بچه کوچیکم داشت با نهایت دقت و احترام تست کرد و تحویل داد،دقیقا همین گرزم پلی دادم جز اولین بازیا، کنسولو گرفتم ۲۷۰ تومن اون موقع یادش بخیر واقعا ....
احیانا اسمش مجید شامی نبود !!!؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or