hamdi113540
کاربر سایت
راه حلی نیست؟شاید مربوط به تنظیمات WIFIباشه همیشهWIFIسرعت پایینتر و نامنظم تری داره غیر از گوشی رو کنسول ها شایع تر است
کدوم تنظیمات و باید چک کنم
راه حلی نیست؟شاید مربوط به تنظیمات WIFIباشه همیشهWIFIسرعت پایینتر و نامنظم تری داره غیر از گوشی رو کنسول ها شایع تر است
اول چک کنfirmwareآپدیت باشه مدل مودمت رو چک کن آخرین firmware رو بگیر آپدیت کنراه حلی نیست؟
با سیم وصل کنراه حلی نیست؟
واسه من زیاد تغییر نکرده یکم احساس میکنم یکم بهتر شده ولی باز کانکشنم تو بازی یه خطهسلام من نت مخابرات دارم , دوستان یه دو روزیه که همه چی خوب شده و اصلا پاکت لاست ندارم ... اوضاع بطور مشکوکی بهتر شده , دوستانی که از مخابرات سرویس میگیرن اوضاعشون چطوره؟؟؟
پارس آنلاین خوبه من دارم راضیم (خوب هم خودت تعریفش ر میدونی:d)پینگم معمولا زیره 200 هست بیشتر اوقات زیره 150 (از گوگل)دوستان واسه گیم آنلاین کدوم isp بهتر از بقیس ؟ (منطقه 1 تهران)
سلام من نت مخابرات دارم , دوستان یه دو روزیه که همه چی خوب شده و اصلا پاکت لاست ندارم ... اوضاع بطور مشکوکی بهتر شده , دوستانی که از مخابرات سرویس میگیرن اوضاعشون چطوره؟؟؟
دقیقا برای منم همینطور شد پینگم از 150 اومد رو 250 ... فقط سه روز خوب بودedit: دوباره برگشت رو 250 !
باز خوبه شما یه 3 روزی استفاده کردی![]()
واسه من هر دفعه پینگ میاد پایین می دونم دارن پورت ها رو دستکاری میکنن! یا لاگین نمیشی یا وسط بازی DC میشی!
الان پینگ من 580! rip
من آسیا تک (حجمی) داشتم چک میکردم یه دفعه میدیدم تو ساعت رایگان مثلا 4 گیگم رفته!!
پشتیبانیشون از مخابرات بدتر بود! یعنی کلا باید درشو گل بگیرن :d
ولی الان کلا نت همه داغونه!
جهت شادی روح گیمرها :![]()
کیف کنید اینترنت به این میگن! مرگ بر امریکا (پستمو مثل دفعه قبل پاک نکنید من خودیم!!)
از ساعت 3:30 تا 7:30 صبح پینگ میشه 180-190 ولی یکدفعه وسط بازی :
برادر من برای همه همینهوالا من پارس انلاین دارم (1مگ محدود)
اول اینو بگم که معمولا نتم DC ـه
برای کانکت شدن مجبورمچند سری مودم روشن خاموش کنم تا نت بیاد
بعدش هم پینگم بالای 20ـه
که باز مجبور میشم مودم روچند سری روشن خاموش کنم تا دوباره ای پی بگیره
و وقتی گرفت معمولا زیره 120 میشه