فرشید جان الان چه مستنداتی نیاز هست بگو تا ردیف کنم و بذارم ابنجا .متاسفانه برخی دوستان بدون توجه به پیشینه ی اثر بخشی اعتراضات ما از طریق همین سایت فقط میان آیه ی یاس می خونن و از بیهوده بودن پیگیریها شکایت می کنن ، توجیهی برای کنار نشستن و اقدام نکردن و خمودگی مکرر!
دوستان مشکلاتی که دارید و شبیه این مشکلات کاربران دیگر کنسولی که آنلاین بازی می کنند رو در برگرفته و باز هم به سیستم فی لترینگ هوشمند بر می گرده،
دوستان دیگر رو هم ترغیب کنید بیان از وضعیت و مشکلاتشون پیام بزارن.
سلام دوستان
من در اتصال به شبکه psn مشکل دارم
چه برسد به اینکه بتونم آنلاین بازی کنم و دیسکانکت بشم
من حتی در ساده ترین بخش که دیدن افراد انلاین و فرستادن پیام هم مشکل دارم و error DNS میده
عکسهایی میزارم تا نشون بدم
تو این عکس میبینید که در بخش افراد آنلاین علامتی در سمت راست درحال چرخیدن و لود کردن لیست افراد آنلاین هست
که در آخر موفق نمیشه و خطای DNS میده که در عکس میبینید
![]()
![]()
و در این عکس تست شبکه ای که در قسمت تنظیمات کنسول هست مورد استفاده قرار گرفته
ولی در اتصال به شبکه خطا داده و در ادمه هم بازم به صورت جداگانه مجدد خطای DNS رو داده
![]()
![]()
میخواستم بدونم در فضای کنسول و بازی چه چیزاهایی وجود داره که مثل محتوای نامناسب و برنامه های نامناسب مورد اخلال قرار میگیره؟؟!؟!؟
چرا این مشکلات به یکباره براش پیش میاد؟
واقعا چه توضیحی وجود داره؟
چون یه مشت بی پدر و مادر پرت بستن و *****ینگ هوشمند را ردارن اجرا می کنن آن شاالله سر بچه هاتون بیاد هر بلایی سر جوووانا میارید.دوستان فراموش کردم بگم اینترنت مخابرات دارم ، ping تقریبا مثه قبله ، ولی این خطای DNS مشکل اصلیه!
اخه چرا باید شبکه psn این جوری بشه!!
چرا؟؟؟؟
اميد وار بودم بگين ps4 درسته سرور هاش من وان دارم ٣ ماهه افتضاحه كانكت شدن تو پارتي با ايراني ها بگير نگير داره ولي با خارجي ها اصلا امكان نداره تو بازي فيفا با هيچ فرد خارجي سيزن يا التيميت نميشه بازي كرد چون اصلا سرچ نميكنه تو كال اف مولتي يه ربع نيم ساعت طول ميكشه تا لابي پيدا كنه ولي اگه يه دوست خارجي داشته باشيد ميتونين بدين اون طرف بسرچه و بازي كنين ولي كلا سروراش اصلا حال نميده همون xbox 360 خدا بوددوستان صاحب PS3/PS4 به طور کلی از Psn خداحافظی کنید و به فکر Stem یا Xbox live باشید... کنسول Xbox 360 و Xbox one به راحتی میشه Multi زد...
کلا کنسولی یا تکنولوژی که در ایران فراگیر باشه و ارتباط زیادی به اینترنت داشته باشه دچار محدودیت میشه مثل PS4
اکثر گیمرهای شاکی از طرف PSn هستن...به فکر تهیه کنسول Xbox یا ... باشید یا به فکر اعتراضات بیشتری باشید تا این محدودیت Psn برداشته بشه
خدا وكيلي راست ميگه شرف نمونده برامون كارم من به جايي رسيد چهارتا بچه روسيه اي و چند تا اروپايي كه ديدن همش دي سي ميشم و دي لي دارم ميگن:اخي اين نوب تو چه كشو فقيري زندگي ميكنه نميدونن كه اين همه منابع و سرمايه تو اين كشور دست اهلش نيست اگه بود وضعيت گيم و اينترت كه هيچي كلا مملكت اينجوري نبود همه روز به روز در حال پيشرفت ما پس رفت ؟؟!؟؟نمیخواد برین 5 +1 یه نت درست کنین ما با تحریماتون میسازیم اینقدر وسط بازی پرت شدم بیرون ابرومون رفت

فرشید جان الان چه مستنداتی نیاز هست بگو تا ردیف کنم و بذارم ابنجا .
سلام دوستان
من در اتصال به شبکه psn مشکل دارم
چه برسد به اینکه بتونم آنلاین بازی کنم و دیسکانکت بشم
من حتی در ساده ترین بخش که دیدن افراد انلاین و فرستادن پیام هم مشکل دارم و error DNS میده
عکسهایی میزارم تا نشون بدم
تو این عکس میبینید که در بخش افراد آنلاین علامتی در سمت راست درحال چرخیدن و لود کردن لیست افراد آنلاین هست
که در آخر موفق نمیشه و خطای DNS میده که در عکس میبینید
![]()
![]()
و در این عکس تست شبکه ای که در قسمت تنظیمات کنسول هست مورد استفاده قرار گرفته
ولی در اتصال به شبکه خطا داده و در ادمه هم بازم به صورت جداگانه مجدد خطای DNS رو داده
میخواستم بدونم در فضای کنسول و بازی چه چیزاهایی وجود داره که مثل محتوای نامناسب و برنامه های نامناسب مورد اخلال قرار میگیره؟؟!؟!؟
چرا این مشکلات به یکباره براش پیش میاد؟
واقعا چه توضیحی وجود داره؟
دوستان فراموش کردم بگم اینترنت مخابرات دارم ، ping تقریبا مثه قبله ، ولی این خطای DNS مشکل اصلیه!
اخه چرا باید شبکه psn این جوری بشه!!
چرا؟؟؟؟