بازی ای که نشه با موس و کیبورد بازی کرد یا ژانر شبیه سازه یا کسی که پورت کرده دچار skill issue شدیدهمن اون بخش از حرفت رو در مورد تفاوت کنسول گیمر و PC گیمر تایید میکنم.
اون پلتفرمی که بیشترین تایم بازیت رو پاش میزاری مشخص میکنه جزو کدوم دسته ایی.
اما در مورد اینکه PC گیمر میونه ای باگیم پد نداره این کاملا اشتباست.
حداقل از نسل 6 به این سمت نمیشه این حرف رو زد .
از زمانی که بازیهای کنسولی مثل MGS2/RE4/DMC3 و... شروع کردن به پورت شدن و خب یکی باید دیوونه میبود که با موس و کیبورد میخواست بازی کنه.
یکی از اون دیوونه ها خودم بودم که کل DMC3 رو با کیبورد بازی کردم.
البته قبلش هم بازیهایی مثل فیفا/Pes و... بهترین کنترل رو با گیم پد داشتن ، البته من خودم اونموقع این دوتا مخصوصا فیفا رو حرفه ای با کیبورد بازی میکردم
تا اینکه PES 05 اومد و من کلا سوییچ کردم به گیم پد.
خلاصه اینکه تو همون سالها خیلیهامون کنار موس و کیبورد گیم پد هم داشتیم و بسته به بازی ازشون استفاده میکردیم.
این روند همینطور ادامه داشت تا همین الان.
الان کی مثلا روی PC میاد NFS یا فورتزا رو با موس و کیبورد بازی میکنه؟
یا بازیهای ورزشی مثل فیفا ، فایتینگ ها ، NBA و...
حتی سولزلایکهای سوم شخص رو من با گیم پد بازی میکنم با اینکه با موس و کیبورد حتما راحت تره.
از اونطرف سبکهایی هستن که بهترین کنترل رو با موس کیبورد دارن.
مثل FPS ، خب چرا یکی باید موس و کیبورد رو ول کنه بره با گیم پد بازی کنه؟
دیگه MMOها ، ARPG ها و...
کلیت حرف اینکه PC گیمرها الان برخلاف کنسول گیمرها که یا PS دارن یا ایکس باکس (یه بخشی هم هر دو رو) ، خیلی هامون هر دو نوع گیم پد رو داریم و حتی بینشون سوییچ میکنیم.
البته تو بازیهایی که واقعا نیاز باشه ولی خب مشخصه که موس و کیبورد تو یک سری از سبکها ارجهیت داره.
آدم باید یه چیزیش بشه که تو اون سبکها بره با گیم پد بازی کنه ، جز اینکه سابقا کنسول گیمر بوده و عادت داره به اون.
هر پلتفرم مزیت خودش رو داره اما اینکه بازی gta vi که 6 یا 8 ماه دیرتر واسه pc میاد مزیت واسه کنسول در نظر نگیر حالا این 1 بازی به این شکل میاد همه بازی day1 واسه pc عرضه میشنآفرین
از اول منطقی قبول کنید هر پلتفرم مزیت های خودش رو داره
چرا کار به جایی بکشه که قرار شه هم دیگه رو تو بلک لیست بذاریم(تازه چیزی که پره نیو اکانت،که البته خدا رو شکر من تا حالا اکانت دیگه ای نداشتم)
البته که من که هرگز همچین کار کثیفی نمیکنم اما اگه کسی بخواد کرم بریزه به راحتی میتونه، شما که نمیتونی یک سال دور خودت رو دیوار بکشی و از فضای مجازی استفاده نکنی که شاید اسپویل بشی
من فقط میخواستم به بعضی از دوستان که کاملا بدون منطق و از رو تعصب میگفتن (حالا یه سال هم دیرتر بیاد چی میشه؟)بفهمونم که این چیزی که شما میگی چیز الکی و بی تاثیریه چقدر میتونه رو تجربه یک عنوان تاثیر بذاره
اصلا بحث خرید کنسول نیست اتفاقا این قشنگه که یه گیمر همه کنسول ها رو داشته باشههر پلتفرم مزیت خودش رو داره اما اینکه بازی gta vi که 6 یا 8 ماه دیرتر واسه pc میاد مزیت واسه کنسول در نظر نگیر حالا این 1 بازی به این شکل میاد همه بازی day1 واسه pc عرضه میشن
پلتفرم pc همه مزیت ها رو باهم داره کمی بیشتر خرج می کنی بیشتر لذت می بری حالا شما دوست دارین با کنسول بازی کنین کسی کاری باهاش نداره
---
من هنوز بعد این همه سال بازی هایی مثل rdd2 یا last 1 و 2 و........رو بازی نکردم واسم اسپویل شدن ؟؟؟؟ پس اینم هم نمیشه
شما میخواین بگین که ps5 بخرین اما من ترجیح میدم با pc و موس و کیبورد بازی کنم با fps 60 شما هم با کنسول بازی کنین و ازش لذت ببرین
شما با کنسول راحتی و بازی می کنی من با pc کسی نمیتونه در این مورد حرفی بزنهاصلا بحث خرید کنسول نیست اتفاقا این قشنگه که یه گیمر همه کنسول ها رو داشته باشه
من خودم جفتشون رو دارم دیگه
مشکلم اینه که اگه تو این سایت کنسول پلیر ها رو بی منطق خطاب میکنن پی سی پلیر ها هم دسته کمی از اونا ندارن و کلا پی سی هم اون مدینه فاضله که شما میگی نیست
حالا چون شما اینجوری نیستی که نمیشه بگیم کاملن اشتباسما در مورد اینکه PC گیمر میونه ای باگیم پد نداره این کاملا اشتباست.
حداقل از نسل 6 به این سمت نمیشه این حرف رو زد .
از زمانی که بازیهای کنسولی مثل MGS2/RE4/DMC3 و... شروع کردن به پورت شدن و خب یکی باید دیوونه میبود که با موس و کیبورد میخواست بازی کنه.
برای شما ادامه قطعن ادامه داره.این روند همینطور ادامه داشت تا همین الان.
الان کی مثلا روی PC میاد NFS یا فورتزا رو با موس و کیبورد بازی میکنه؟
یا بازیهای ورزشی مثل فیفا ، فایتینگ ها ، NBA و...
حتی سولزلایکهای سوم شخص رو من با گیم پد بازی میکنم با اینکه با موس و کیبورد حتما راحت تره.

کنسول::PC
1.دسترسی به چندین نسل بازی (بدون نیاز به منت کشیدن کمپانی برای گذاشتن Backwards Compatibility یا ریمستر کردن عنوان خاص و شیردوشی دوباره)
2.دسترسی به میلیون ها ماد و ابزار کاستومایز بازیها
3.آرشیو کردن و دسترسی جاودانه به بازیها حتی در صورت حذف بازی از Store
4.دسترسی به چندین نسل بازی کنسول ها بواسطه شبیه ساز ها
5.گرافیک بهتر و فریم ریت بالاتر
6.بی نیاز از خرید اشتراک اضافی برای آنلاین بازی کردن
7.انواع گیم پد، فرمون و موس و کیبورد برای تجربه عناوین مختلف
8.دسترسی به بازیهای واقعیت مجازی های غیر از PS VR
9.دسترسی به یکسری عناوین خاص در سبک های مختلف که اکثرا در انحصار PC هستند مثل عناوین استراتژیک و..
10.استفاده ابزاری غیرگیمینگ
کنسول:
GTA VI دی وان رو کنسول در دسترسه
کار به بقیه ش ندارم ولی من یکی ترجیح میدم پول بدم برا انلاین تا وارد لابی هایی بشم که هک و چیت از در و دیوار میباره. الان عملا بازی هایی مثل GTA Online رو پی سی بی فایده ان. وارد یه لابی پابلیکش بشی قشنگ جهنمه. یا بازی های شوتر مثل ایپکس همههه aimbot دارن6.بی نیاز از خرید اشتراک اضافی برای آنلاین بازی کردن
PC:کنسول:
۱.تجربه روز عرضه انحصاریها
نسل هفت گیر کردی؟۲.ساپورت تمامی(یا اکثر) عناوین بزرگ مولتی پلتفرم بدون منت کشیدن و امضا جمع کردن و طومار نویسی
doubt۳.حداکثر کارایی سخت افزار نسبت به قیمت
عزیزم اون استاندارد نیست محدودیته۵.تعیین کردن استانداردهای نسل های گیمینگ(برای pc چه ۱۰۵۰ داشته باشی چه ۴۰۹۰ شرکتها اهمیتی به این موضوع نمیدن و استانداردهای گیمینگ رو بر اساس کنسول تنظیم می کنن)
تو نسل 7 گیر کردی #2۶.دسترس پذیری خیلی عالی و راحت بدون سر و کله زدن با مشکلات نصب و ...
حداکثر استفاده از قابلیت های پلتفرم چیه۷.حداکثر استفاده از قابلیتهای پلتفرم مثل هپتیک و ssd کاستومایز و تریگرهای انطباقی
۸.وجود قابلیتی مثل تروفی که انگیزه ی دوباره ای هست برای تجربه بازیها
PCکنسول:
۱.تجربه روز عرضه انحصاریها
۲.ساپورت تمامی(یا اکثر) عناوین بزرگ مولتی پلتفرم بدون منت کشیدن و امضا جمع کردن و طومار نویسی
۳.حداکثر کارایی سخت افزار نسبت به قیمت
۴.بهینه سازی خیلی بهتر اکثر بازیها نسبت به pc
۵.تعیین کردن استانداردهای نسل های گیمینگ(برای pc چه ۱۰۵۰ داشته باشی چه ۴۰۹۰ شرکتها اهمیتی به این موضوع نمیدن و استانداردهای گیمینگ رو بر اساس کنسول تنظیم می کنن)
۶.دسترس پذیری خیلی عالی و راحت بدون سر و کله زدن با مشکلات نصب و ...
۷.حداکثر استفاده از قابلیتهای پلتفرم مثل هپتیک و ssd کاستومایز و تریگرهای انطباقی
۸.وجود قابلیتی مثل تروفی که انگیزه ی دوباره ای هست برای تجربه بازیها
Pc:
تجربه عناوین به صورت کرکی و رایگان

همه کنسول پلیر ها یه pc تو خونشون دارن که بازیهاش رو برن.