اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
فروش بازی کم میشه دیگه چه صیغه ایه؟ :))
مگه اصلا سونی چقدر فروش داره رو PC؟
خداراشکر آمار استیم شفافه شما اصلا نسبت بگیری تو بهترین حالت خودش ۱۰ درصد فروش کنسولی هم نیست.
مگر مصاحبه دیروز جیم رایان رو کامل نخوندید به صراحت میگه انحصاری بودن برای ما خیلی مهمه
به صراحت گفته هدف از عرضه بر روی PC در نهایتش اینه که مردم به سمت جدیدترین پلی استیشن کشانده شوند. در ادامه میگه انتشار مبهم 2 تا 3 سال بعد ،مورد استقبال قرار گرفته و با عناوین خاصی ادامه خواهد یافت.

این هم توییت رایان مکافری از IGN در این مورد این تصمیم سونی برای عرضه با تاخیر دو تا سه سال

View attachment 293768
ضمنا این آقای مکافری یکی از ارادتمندان قلبی فیل اسپنسر هم هست

پس یعنی واقعا فکر میکنید سونی با دست خودش کاری میکنه فروش کاری کنه فروش کنسولش بیاد پایین؟ :))
مصاحبه دو روز پیش رئیس کل سونی کنیچیرو یوشیدا:

Sony Will Release More PS5 Exclusives to Boost Active Users - PlayStation LifeStyle

اینها بشدت دنبال این هستن اکتیو یوزرهای خودشون رو تو پلتفرم پلی استیشن بالا ببرند و عرضه با تاخیر دو تا سه ساله هم در راستای همینه که تا میتونن برای سکوئل های فرانچایزهای خودشون از پلیرهای پلتفرم های دیگه هم بکشونن سمت خودشون. فقط همین چندماه کلی توییت دیدم طرف پی سی پلیر میگفت PS5 خریدم فقط برای اسپایدرمن ۲ فکر میکنید کسی که عاشق این بازیه دو تا سه سال صبر می‌کنه ؟؟

عزیز ما هم همینو میگیم...سونی الان فقط دیدش شده سخت افزار ps...این سونی رو مجبور میکنه که فقط ps بفروشه تا انحصاری بفروشه و کاربران سرویس خودشو زیاد کنه...ایا میشه کل دنیارو مجبور کرد که یک سخت افزار رو بگیرن؟؟ اصلا توان تولید اینهمه سخت افزار یکسان هست؟...بازار کلی کنسولها (به جز نینتندو) تقریبا ۱۸۰ میلیونه (جمع هر نسل تقریبی) ایا میشه مقایسه کرد با ۱.۵ میلیارد pc گیمیر و اینکه مجبورشون کنی که این سخت افزار رو بخرن؟
اما مایکروسافت استراتژیشو تغییر داد و گفت که سخت افزار اکس باکس یکی از راه ها واسه بازی هست ...کسی که pc داره نیازی به خرید کنسول نداره...درضمن یکی میخواد ۱۰۰۰ دلار یا بیشتر خرج سیستم کنه و کیفیت/فریم بهتری تجربه کنه....اما با این استراتژی سونی، ققط مجبور یک سخت افزار رو بخره با قدرت محدود.

کلا بحث ما سر این ۲ دیدگاهه...البته که (صلاح مملکت خویش خسروان دانند)...اما این به تجربه ی منی که فقط میخوام یک سخت افزار بخرم (نیاز به pc) ضربه میزنه و من رو از اکوسیستم سونی دور میکنه

نکته ی اخر هم اینه که از این به بعد بازیهای انحصاری سونی فثط برای ps5 عرضه میشه..مثلا اسپایدر ۲ فکر نکنم زیر ۱۰۰ میلیون بودجه ساخت داشته باشه...الان سونی فقط این بازی رو روی یک پلتفرم که فکر کنم ۳۰_۳۵ میلیون فروخته عرضه میکنه...البته که سونی همه ی جوانب رو دیده و این تصمیم رو گرفنه...ولی با فروش تو یه پلتفرم دیگه مخاطبینش رو بیشتر میکنه و محبوب تر میشه

دقیقا فروش بازی ها افت میکنه.
بهترین حالت که همزمانه ولی بنظر من نهایتا یک سال فاصله مناسبیه که فکر کنم دارن به همین سمت حرکت میکنن.
اینطوری برای گیمر بحث رقابت با بازیهای جدیدتر هم پیش نمیاد و فروش بازیها لطمه نمیبینه.

اصلا استودیو خرید که پورت کنن خب.
کار پورت استودیو که تموم شد نمیتونه بگه خب حالا وایسید تا بهتون بگم کی پورت بعدی رو توسعه بدین و فعلا برید هواخوری.
یا اصلا حالا که پورت کردین فعلا بزارین رو طاقچه و بعدی رو شروع کنین(این کار فقط از نینتندو بر میاد و لاغیر).
سونی خودشم نمیدونه با خودش دقیقا چند چنده، ایونت تو نزدیکترین ریلیز داشت ، بدون معرفی با یه تریلر سکبوی داد، برا ریترنال و tlou اومد و یخورده درست و حسابی کار کرد، همین پارسال بود یه مدیر تبلیغات گرفت و تازه داره از طریق سایتش میفروشه یکسری کد بازی،هنوز آغاز کارشه و منطقیه، ولی نه با این شیوه بازاریابی فاجعه، باید دید تو این ایونتش چیکار میکنه
ولی دی وان بازیای قدیمیشو نمیده، بحث فروش کنسول نیست، بحث فروش جانبی هاست، با فروش بازی، سرویساشو میفروشه، 20-30 درصد کمیسیون فروشگاه pc نمیده و .. درآمد خالص فروش از هر بازیش رو کنسولش بیشتره، حالا ریجن استیم و ... همان بماند.
ولی به حدود یکسال میرسه تا 2025
گسها رو هم دی وان میده 99 درصد و بازیای استودیوهای جدیدش با توجه به لیکها داره همزمان میده
ولی نکسز یه استودیو پورت کوچیکه، سر tlou خود ناتی پورت کرد که گند زد
سر ریترنال خود housemarque زد سر سکبوی sumo زد. نیکسز کلا رسید اسپایدرا رو زد که پورتشم قابل قبول بود.
دیزگانم یند زد و هورایزنم که اونم پورتش فاجعه بود رو خود گوریلا زد، یه کوچولو کمکش کرد همین نیکسز بعد ریلیز.

فاصله ۲-۳ ساله ضربه بدی به فروش بازی ها میزنه
با همین حرفی هم که زدن بنظرم محبوبیتشون بین pc گیمر ها کم میشه نمونش خودم که بعد ۲ ۳ سال بجای خرید بازیشون رو pc بهشون 🖕🖕🖕 تقدیم می کنم
واسه خودم نهایت فاصله ۱ ساله با یه پورت عالی قابله قبوله در غیر این صورت حتی کرکی هم بازیشون نمی کنم مثل tlou p1

حرف های دو طرف درسته ولی یه چیزی رو یادتون نره هیچ چیزی 100% نیست شرکت ها سالانه بسته به شرایط بازار سیاست هاشون تغییر میدن . 4 سال پیش به کسی میگفتی GOW روی PC میاد بهت میخندید . شاید اصلا سال دیگه تصمیم گرفت کلا چیزی رو PC عرضه نکنه شایدم برعکسم ، واقعا زشته به خاطر اینکه کسی اینجا نظرش رو میگه سریع جبهه میگرید با تمسخر صحبت می کنید فروم برای اینکه همه نظرشون رو بگن

فروش بازی کم میشه دیگه چه صیغه ایه؟ :))
مگه اصلا سونی چقدر فروش داره رو PC؟
خداراشکر آمار استیم شفافه شما اصلا نسبت بگیری تو بهترین حالت خودش ۱۰ درصد فروش کنسولی هم نیست.
مگر مصاحبه دیروز جیم رایان رو کامل نخوندید به صراحت میگه انحصاری بودن برای ما خیلی مهمه
به صراحت گفته هدف از عرضه بر روی PC در نهایتش اینه که مردم به سمت جدیدترین پلی استیشن کشانده شوند. در ادامه میگه انتشار مبهم 2 تا 3 سال بعد ،مورد استقبال قرار گرفته و با عناوین خاصی ادامه خواهد یافت.
خب داریم در مورد پورتهای نسخه PC صحبت میکنیم.
بحث آمار فروش روی پی سیه که میگم کم میشه اگه این 3-2 سال فاصله بخواد سیاست آینده پلی استیشن باشه.
اصلا همین که میگی 10 درصد فروش کنسولی هم نمیشه مهمترین دلیلش میتونه همین فاصله خیلی زیاد از انتشار نسخه کنسولی باشه.
تازه وقتی هم منتشر میشه بازیهای جدیدتر از کمپانی های دیگه هم هست و خب گیمر این وسط مجبور به انتخاب میشه.

با این حال حتما برای سونی مهمه که بازیها رو عرضه میکنن.
در راه خدا که بازی رو وقت نمیزارن روش و منتشر نمیکنن.
حتما برآورد هزینه و سود دارن براش.

خب داریم در مورد پورتهای نسخه PC صحبت میکنیم.
بحث آمار فروش روی پی سیه که میگم کم میشه اگه این 3-2 سال فاصله بخواد سیاست آینده پلی استیشن باشه.
اصلا همین که میگی 10 درصد فروش کنسولی هم نمیشه مهمترین دلیلش میتونه همین فاصله خیلی زیاد از انتشار نسخه کنسولی باشه.
تازه وقتی هم منتشر میشه بازیهای جدیدتر از کمپانی های دیگه هم هست و خب گیمر این وسط مجبور به انتخاب میشه.

با این حال حتما برای سونی مهمه که بازیها رو عرضه میکنن.
در راه خدا که بازی رو وقت نمیزارن روش و منتشر نمیکنن.
حتما برآورد هزینه و سود دارن براش.
سونی خودش پلتفرم هولدر هست. فرق داره با EA و UBI و امثالهم.
سونی مثل نینتندو در اصل به فکر بزرگ تر کردن پلتفرم خودشه. دقت کنید پلتفرم سونی اینجا معنی کنسول میده.
چرا نینتندو که هیچ بازی برای پی سی منتشر نمیکنه به فروش بازیهاش ضربه نمیخوره ؟ سونی چرا باید وقتی بازیاش رو پلتفرم خودش خوب فروش میرن و صدردصد درآمد فروش را خودش برمیداره بیاد دی-وان بذاره رو استیم که ۳۰ درصدش را استیم برداره؟
ولی از طرفی هم سونی برخلاف نیتندو به فکر خالی کردن عرصه پی سی گیمینگ هم نیست. سعی میکنه با عرضه با تاخیر و با اطمینان از فروش قطره آخری رو پلی استیشن کم کم از پلیرهای پلتفرم های دیگر هم بکشونه سمت پلتفرم خودش.
همین پلیرها بعدا تو بازیهای گس به دردش می‌خورن و تو بازیهای سکوئل هم به دردش میخورن.
این قضیه انقدر شفاف و گویاست و از همون اول نسل هم مشخص بود من نمی‌دونم دنبال چی بودند بعضیا.
یک عده دوست داشتند فکر کنند سونی بازیاشو دی وان میده برای پی‌سی ولی اینطور نیست.
سونی اگر یک روز کنسول براش مهم نبود مطمین باشید مثل ماکرو اینکارو خواهد کرد. ولی فعلا که اصلا همچین تفکری ندارند حداقل تا آخر این نسل.

با همین حرفی هم که زدن بنظرم محبوبیتشون بین pc گیمر ها کم میشه نمونش خودم که بعد ۲ ۳ سال بجای خرید بازیشون رو pc بهشون 🖕🖕🖕 تقدیم می کنم
واسه خودم نهایت فاصله ۱ ساله با یه پورت عالی قابله قبوله در غیر این صورت حتی کرکی هم بازیشون نمی کنم مثل tlou p1
میلاد جان بزار چندسالی بگذره از PC داشتنت بعد فن تعصبیش شو :D

اگه بحث سر ۳۰ درصد استیمه سونی میتونه کلاینت رسمی خودش رو واسه pc بسازه تا سود ۱۰۰ در ۱۰۰ برداره که این ایده از پیش شکست خوردست نمونش اپیک که حتی با بازی های رایگان هم نتونسته به ۱ درصدی استیم برسه
خدماتی که استیم ارائه میده رو هیچ شرکتی نمیتونه حتی ۱۰ درصدش رو انجام بده
اون ۳۰ درصد هم کاملا حقشه در ازای خدمتی که واسه ناشر ها و سازنده ها می کنه و باعث فروش بازیشون میشه اگه غیر این بود ناشر های ea و ubisoft واسه انتشار بازیشون رو استیم صف نمیبستن
پس سهم ۳۰ درصدی استیم در ازای افزایش فروش بازی کاملا حقشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75
سونی خودش پلتفرم هولدر هست. فرق داره با EA و UBI و امثالهم.
سونی مثل نینتندو در اصل به فکر بزرگ تر کردن پلتفرم خودشه. دقت کنید پلتفرم سونی اینجا معنی کنسول میده.
چرا نینتندو که هیچ بازی برای پی سی منتشر نمیکنه به فروش بازیهاش ضربه نمیخوره ؟ سونی چرا باید وقتی بازیاش رو پلتفرم خودش خوب فروش میرن و صدردصد درآمد فروش را خودش برمیداره بیاد دی-وان بذاره رو استیم که ۳۰ درصدش را استیم برداره؟
ولی از طرفی هم سونی برخلاف نیتندو به فکر خالی کردن عرصه پی سی گیمینگ هم نیست. سعی میکنه با عرضه با تاخیر و با اطمینان از فروش قطره آخری رو پلی استیشن کم کم از پلیرهای پلتفرم های دیگر هم بکشونه سمت پلتفرم خودش.
همین پلیرها بعدا تو بازیهای گس به دردش می‌خورن و تو بازیهای سکوئل هم به دردش میخورن.
این قضیه انقدر شفاف و گویاست و از همون اول نسل هم مشخص بود من نمی‌دونم دنبال چی بودند بعضیا.
یک عده دوست داشتند فکر کنند سونی بازیاشو دی وان میده برای پی‌سی ولی اینطور نیست.
سونی اگر یک روز کنسول براش مهم نبود مطمین باشید مثل ماکرو اینکارو خواهد کرد. ولی فعلا که اصلا همچین تفکری ندارند حداقل تا آخر این نسل.
فکر کنم فقط من رو نقل قول کردی که به بقیه جواب بدی :D
من دارم از نگاه PC پلیر میگم که برای من بهترین حالت انتشار همزمانه که خب طبیعیه.
ولی میگم نهایتا تاخیر یکساله از عرضه نسخه کنسولی فاصله خوبیه که هم جانب فروش کنسولی رو تضمین کرده باشه و هم بخواد فروش خوبی روی PC داشته باشه که کنارش بخواد پلیر جدید هم جذب کنه.
اصلا باید روی PC فروش کنه که پلیر جدید جذب بشه ، با فروش پایین که این مورد عملی نمیشه.

بقولی خودت بالاتر نوشتی که کسی که به بازی علاقه داشته باشه صبر نمیکنه که بخواد چند ماه بعد یا سال بعد بازی رو روی PC بخره.
اگه واقعا اینطور فکر میکنی پس خیلی راحت سونی میتونه حتی به فاصله زیر یکسال هم فکر کنه مثل انتشار همین Tlou P1.

اما خب تاخیر یکساله برای بازیهای جدید فکر کنم انتظار منطقی تری باشه.

من نمیدونم این بازار 180 میلیون نفری کنسول ها اگه انقد در برابر بازار 1.5 میلیاردی پی سی کوچیک و بسته هستش چرا میزان درآمدزایی و فروش عددی بازیها روی کنسول ها با اختلاف وحشتناک بیشتره؟ نکنه فکر کردید چون 1.5 میلیارد یوزر پی سی داریم هر گیمی که برای پی سی میاد یه میلیارد نسخه میفروشه؟ اصلا میزان فروش بازیها رو به تفکیک پلتفرم دیدید به چه شکله؟
همچنان مرکز اصلی درآمدزایی گیم ها روی کنسول ها هستش. اینکه فک کنیم نینتندو و سونی با عرضه بازیهاشون به صورت اختصاصی روی کنسول ها دارن خودشون رو از یه بازار خیلی بزرگی محروم میکنن توهمی بیش نیست. سونی میخواد بازیهاشو روی پی سی هم بیاره که بازارش رو گسترش بده و مخاطب بیشتری به سمت کنسولش بیاد، نه که خودشو به یه ناشر پی سی محور تبدیل کنه.
حالا یه سری کاربر اینجا با نخریدن کنسول و چسبیدن به پی سی نتیجه گیری میکنن که سونی داره ضرر میکنه چون اونا رو جذب نکرده:دی عزیزان از حباب دور خودتون بیاید بیرون. هر کی پی سی داره گیمر نیست و اگرم باشه اصلا قرار نیست علاقه مند به بازیهای کنسولی باشه.
مایکروسافت با این تغییر استراتژی گسترده هم نتونسته هنوزم هیچ گلی به سرش بزنه در حالی که هم سونی هم نینتندو در نسل گذشته و الان به شدت میزان فروش عددی بازیهاشون و درآمد حاصل ازشون افزایش پیدا کرده اونم با بالاتر بردن کیفیت فرست پارتی ها و عرضه انحصاری رو کنسولشون

اگه بحث سر ۳۰ درصد استیمه سونی میتونه کلاینت رسمی خودش رو واسه pc بسازه تا سود ۱۰۰ در ۱۰۰ برداره که این ایده از پیش شکست خوردست نمونش اپیک که حتی با بازی های رایگان هم نتونسته به ۱ درصدی استیم برسه
خدماتی که استیم ارائه میده رو هیچ شرکتی نمیتونه حتی ۱۰ درصدش رو انجام بده
اون ۳۰ درصد هم کاملا حقشه در ازای خدمتی که واسه ناشر ها و سازنده ها می کنه و باعث فروش بازیشون میشه اگه غیر این بود ناشر های ea و ubisoft واسه انتشار بازیشون رو استیم صف نمیبستن
پس حق ۳۰ درصدی استیم در ازای افزایش فروش بازی کاملا حقشه
بله که صددرصد حق استیمه. ولی این در صورتیه که مثل همون EA و UBI که گفتی کلاینت شون شکست خورده باشه. سونی هم کلاینت اختصاصی بسازه از همین الان شکست خورده هست. ولی از طرفی سونی PSN رو داره. اونم شرایطی شبیه استیم رو داره که خدمات زیادی ارائه میده. دیگه نیازی به گفتن خدماتش نیست. پس هدف اول بقول مکافری 1# goal سونی اینه که تا می‌تونه کنسول خودشو بفروشه.جیم رایان دیروز نصف حرفاش در مورد همین فروش کنسول بود. میگفت ضمن عذرخواهی بابت دو سال اول که موجودی کنسول تو ژاپن کم بود الان دیگه این مشکل برطرف شده و کنسول به قیمت واقعی تو بازار ژاپن هست. چون مصاحبه کننده ژاپنی بود بیشتر بحثا در مورد ژاپن بود.

ولی جدای از این حرفا اگر دقت کنید سونی بازیهایی که رو پی سی داده دنباله داشتند و احتمال زیاد خواهند داشت. یعنی اگر سوشیما برای پی سی تایید شد مطمئنا نسخه جدیدش در دست ساخته. جالبه که دیمن سولز بخاطر سبک سولزی که داره اگر بیاد رو پی سی فروش خوبی میکنه ولی سونی نداده هنوز رو پی سی. شاید به همون دلیل که گفتم چون دنباله ای نداره و سونی فعلا هدفش پروموت کردن بازیهایی هست که دنباله دارند

• Like
Reactions: Alireza Grimes
بله که صددرصد حق استیمه. ولی این در صورتیه که مثل همون EA و UBI که گفتی کلاینت شون شکست خورده باشه. سونی هم کلاینت اختصاصی بسازه از همین الان شکست خورده هست. ولی از طرفی سونی PSN رو داره. اونم شرایطی شبیه استیم رو داره که خدمات زیادی ارائه میده. دیگه نیازی به گفتن خدماتش نیست. پس هدف اول بقول مکافری 1# goal سونی اینه که تا می‌تونه کنسول خودشو بفروشه.جیم رایان دیروز نصف حرفاش در مورد همین فروش کنسول بود. میگفت ضمن عذرخواهی بابت دو سال اول که موجودی کنسول تو ژاپن کم بود الان دیگه این مشکل برطرف شده و کنسول به قیمت واقعی تو بازار ژاپن هست. چون مصاحبه کننده ژاپنی بود بیشتر بحثا در مورد ژاپن بود. ولی جدای از این حرفا اگر دقت کنید سونی بازیهایی که رو پی سی داده دنباله داشتند و احتمال زیاد خواهند داشت. یعنی اگر سوشیما برای پی سی تایید شد مطمئنا نسخه جدیدش در دست ساخته. جالبه که دیمن سولز بخاطر سبک سولزی که داره اگر بیاد رو پی سی فروش خوبی میکنه ولی سونی نداده هنوز رو پی سی. شاید به همون دلیل که گفتم چون دنباله ای نداره و سونی فعلا هدفش پروموت کردن بازیهایی هست که دنباله دارند
در هر صورت همینطور که دوستان بالاتر اشاره کردن سونی اگه بخواد به فروش خوبی رو pc دست پیدا کنه فاصله انتشار ۱ ساله میتونه گزینه خوبی باشه
نمونش همین gow جدید که اگه با این روند رو pc عرضه بشه من بشخصه روز اول میخرمش اما اگه ۲ یا ۳ فصله باشه نهایتش منتظر یه تخفیف ۶۰ ۷۰ درصدی میمونم یا کلا نمیخرمش

من نمیدونم این بازار 180 میلیون نفری کنسول ها اگه انقد در برابر بازار 1.5 میلیاردی پی سی کوچیک و بسته هستش چرا میزان درآمدزایی و فروش عددی بازیها روی کنسول ها با اختلاف وحشتناک بیشتره؟ نکنه فکر کردید چون 1.5 میلیارد یوزر پی سی داریم.

این ۱ و نیم میلیارد گیمرن البته. با کسی که صرفا یوزر پی سی هست فرق داره.

ولی خب شامل همه میشه
چه اونی که همیشه cs go و dota 2 میزنه.
چه اونی که بازایای روز رو با گرافیک بالا میزنه

این ۱ و نیم میلیارد گیمرن البته. با کسی که صرفا یوزر پی سی هست فرق داره.

ولی خب شامل همه میشه
چه اونی که همیشه cs go و dota 2 میزنه.
چه اونی که بازایای روز رو با گرافیک بالا میزنه
اصلا شما بگو 2 میلیارد گیمر رو پی سی داریم. الان چند درصد فروش گیمهای مولتی پلتفرم روی پی سی هستش؟ خود گیم های انحصاری پی سی (که روز به روز از تعدادشون داره کمتر میشه) فروششون چقدره؟ از اونور انحصاری های کنسولی چقدر فروش میکنن؟ لیست 100 بازی پرفروش تاریخ رو دیدید؟ فقط ببینید چندتاشون انحصاری کنسولین و اونایی هم که مولتی پلتفرمن چقدر فروششون رو کنسول ها بوده.
پی سی هیچوقت بازار اصلی گیم های مولتی پلتفرم نبوده. عموم مردم همچنان کنسول خریدن رو ترجیح میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or