شایعه احتمال عرضه Xbox One در 5 نوامبر

A.R.A.$.H

کاربر سایت
COD-Ghosts-Xbox-One.jpg

بازی Call of Duty: Ghosts ساخته Infinity Ward در سایت رسمی Xbox.com اعلام شده است که در تاریخ 5 نوامبر خواهد آمد.
کنسول Xbox One تاریخ عرضه دقیقی ندارد و حکایت این است که در ماه نوامبر خواهد آمد.اما سایت ذکر شده اعلام کرده است که Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر برای Xbox One عرضه خواهد شد.
اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد، Xbox One کنسول خود و بازی Call of Duty: Ghosts را حتی قبل از اینکه PS4 بیاید منتشر کرده است.
شما چه فکر می کنید؟
Gamingbolt

آخرین ویرایش:
اگر PS4 یک هفته بعد عرضه شود شاید کمی این موضوع برایش دردسرساز و مضحک باشد.

من نمی فهمم برای چی مسخره است؟ حتی خود Sony گفتش که حتما بعد از Xone دستگاه رو عرضه می کنیم.

من نمی فهمم برای چی مسخره است؟
به نظر خودم شاید یک ماه دیگه هم بیاد فرقی نکنه برای مردم چون انقدر حامی PS4 هستند اما خوب دیگه.تا یک هفته بخواد بیاد همه Xbox One خودشون رو گرفتند و COD هم تموم کردند!
یک جورایی رقابت های ثانیه ای و کل کل هستش دیگه :d

به نظر خودم شاید یک ماه دیگه هم بیاد فرقی نکنه برای مردم چون انقدر حامی PS4 هستند اما خوب دیگه.تا یک هفته بخواد بیاد همه Xbox One خودشون رو گرفتند و COD هم تموم کردند!
یک جورایی رقابت های ثانیه ای و کل کل هستش دیگه :d
به هر حال یک عده ای که بازی رو پیش خرید کردن برای ps4:d
ملت صبرشون بالاست:d

فکر نکنم از حرکتا بکنه acti:d چون ملت بازی رو تموم میکنن و فیلم برداری میکنن و اپلودش میکنن و کلا داشتان بازی لو میره:d
البته از acti هر چیزی ممکنه:d
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
:d

سایت OXM در مورد این خبر توضیح داد:

Well would you take a look at this - the official Xbox site appears to think the Xbox One version of Call of Duty: Ghosts will release on 5th November. The game has been confirmed as an Xbox One launch title. Has Microsoft prematurely revealed the date that its next gen console goes on sale?
This may of course be a simple case of mixed messaging, of course - the date may apply to the Xbox 360 version, not its next generation cousin. The page in question is awash with Xbox One branding, however, with nary a squeak of Xbox 360.

Update - As Twitter user ekim_gaf points out, the Canadian version of the Microsoft Store also lists Ghosts Xbox One for release on 5th November.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or