شایعه احتمال عرضه Titanfall برای PlayStation 4

A.R.A.$.H

کاربر سایت
titanfall_header3.jpg

یکی از موسسان استدیو Respawn Entertainment با نام Vince Zampella اعلام کرده است که احتمالا Titanfall برای PlayStation 4 نیز عرضه شود.
در جدیدترین مصاحبه ای که آقای Zampella در GameTrailers TV داشتند، از ایشان پرسیده شد که :" آیا دارندگان PlayStation بایستی برای عرضه Titanfall صبر کنند؟" که پاسخ دادند: "بله درست است".
این بازی شوتر اول شخص قرار بود برای Xbox 360 و Xbox One و PC عرضه شود اما ظاهرا Respawn می گوید که یک نسخه PS4 این بازی نیز در کار است.
شما چه فکر می کنید؟ به یاد دارید که در گذشته گفته شده بود سری Mass Effect هرگز به PS3 نخواهد آمد؟
Gamingbolt

راستش کوچکترین تردیدی ندارم که برا پلی 4 میاد و نسخه ی پلی 3 هم نزدیک به یقینه! :d
ولی اگه قرار باشه یک بازی برای آنلاین خریداری کنم دستینی رو به این ترجیح می دم!!

نه تنها واسه ps4 میاد بلکه واسه ps3 هم میاد شاید یه نسخه ویتا هم دادن:d
ولی در کل چیز دندون گیری نیست که بخوایم بال در بیاریم.
همون call of duty بازی میکنیم سنگین تریم:d
شوخی کردما:|

سال اول مهم هست بعد از اون بازی بخواد روی پلتفروم دیگه ای بیاد ارزشش به شدت میاد پایین و گیمرها کمتری میان سراغش..

جانم استدلال شما این استدلال های خوشگل رو از کجا میاری ، به شخصه اگه دوسال بعدم میومد میرفتم سراغش .

واقعا توی کنفرانس مایکروسافت ی خبر درست دادن که چند روز بعد عکسش نیاد بیرون اون از سیاستشون اینم که از بازی انحصاریشون.

15 درصد امکان داشت xbox one بگیرم اونم به خاطر بازی های چون quantum break ،forzaوTitanfall که الان به 10 درصد کاهش یافت :d

آخرین ویرایش:
بازی آنلاین به این وسعت رو کار درستی نیست که رو 2 3 تا پلتفرم باشه چون سرورا هر چی شلوغتر باشه لذتش هم بیشتر...ناشر وقتی مایکرو نیست پیش بینیش زیادم سخت نبود که همچین اتفاقی بیفته!
موفقیت بازی آنلاین به شلوغ بودنشِ...
دستینی و دیویزن و تایتان فال نبرد سختی دارن واسه نسل بعد :دی ولی من خودم اونقدی که به دستینی اعتماد و امید دارم به 2 تای دیگه ندارم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or