احتمال عرضه یک بازی سبک RPG برای The Simpsons

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120815_the_simpsons.jpg

نویسنده The Simpsons آقای Al Jean تایید کردند که بحث هایی درباره یک بازی سبک RPG پیرامون برنامه محبوب تلویزیونی ساخت Matt Groening یعنی The Simpsons وجود داشته است.ممکن است پس از موفقیت Tapped Out در iOS بدین معنی باشد که بازی های بیشتری از The Simpsons در راه باشد.
آقای Jean طی ویدئو GoldDerby Google Hangout گفته اند:
بله ما راجع به آن صحبت کرده ایم.اینکار پیچیده ای است که انجام می دهیم مخصوصا زمانی که شما بایستی احتمالات را بنویسید.مدت زیادی است که به چنین چیزی فکر می کنیم.اولین بازی در سبک arcade بود و تاریخ باور نکردنی از بازی هایی داریم از روی برنامه های تلویزیونی ساخته شده اند. ما به همراه Universal Studios هستیم که فوق العاده است.من فکر نمیکنم چنین چیزی باعث توقف در این برنامه شود.
وبسایت GameSpot از کمپانی EA سوال کرد که آیا بازی جدیدی پیرامون The Simpsons در دست ساخت است یا خیر که یک نفر چنین پاسخ داد:
نمی توانیم قاطعانه صحبت کنیم و یا شایعه پراکنی کنیم
آیا شما دوست دارید یک بازی از The Simpsons در سبک RPG ببینید؟
VG247

ایول.من تازه شروع کردم به دیدن این سریال.
صدای زن هومر (مارج) خیلی باحاله.
ولی واقعا نمیدونم چطور میخوان از این خانواده،بازی درست کنن؟

به عنوان کسی که تقریبا دوبار هر 500 قسمت این سریال رو دیده حاظرم بگم Al Jean بدون Matt Groaning هیچی نیست و احتمالا بازی ـش هم مثل وضعیت فعلی سریال می شه. مگه اینکه مثل Matt Smith و Troy Parker خودشون بازی رو بسازن و به دست کسی ندن، MG رو هم برگردونن تا بازی رو بسازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or