احتمال حضور Tywin Lannister شخصیت سریال معروف "Game of Thrones" در The Witcher 3

HosseinBrusli

کاربر سایت
lord-tywin.jpg

طی پستی که امروز VG بر روی خروجی خود قرار داده ، گفته میشود یکی از شخصیت های سریال "Game of Thrones" به نام Tywin Lannister که در این سریال نقش پادشاه یکی از 7 سرزمین را بازی میکند ، نقش امپراطوری Emhyr var Emrei از منطقه Nilfgaard را در بازی The Witcher 3 بر عهده خواهد داشت . در همین رابطه ، Marcin Blacha نویسنده The Witcher 3 در باره این حرکت خود گفته : " رویای من به حقیقت میپیوندد " چون این مرد به اعتقاد من بسیار جذاب و ترسناک است .

در پایان The Witcher 2 ، امپراطوری Nilfgaard به سمت شمال هجوم میبرد و همه چیز را بر سر راهش خراب میکند و در تریلری که امروز از The Witcher 3 پخش شد ، دیدیم که امپراطوری Nilfgaard ها هنوز هم کنترل ناحیه ای به نام " No Man’s Land " را برعهده دارد .

منبع

آخرین ویرایش:
آقا همون مادر اژدها رو میاوردند یا Tyrion یا حتی جان اسنو.....این یارو رو خوشم نمیاد ازش البته قیافش به پادشاهاه میخوره! حداقل بهتر از اون ناحلال زاده جفری هستش:d
پادشاه بحق وستروس هم یا دنریس تارگریان هست یا شاید هم جان اسنو(طبق برداشتی که از کتاب میشه داشت).

کرکتر Tywin Lannister از مجموعه کتابها Song of Ice and Fire؟ یا بازیگر نقش Tywin Lannister از سریال GoT؟

تیتر که خداست توی متن هم چیزی گفته نشده!.

نمیدونم اصلا چه معنی میده یه شخصیت از یه یونیورس دیگه رو بیارن وارد یه یونیورس دیگه کنن؟ :-/
با این حال شنیدن دوباره صدای Tywin واقعا لذت بخشه :x

به شخصه از اوبوهت این بشر خوشم میاد :دی با اقتدار حرف زدنش میتونه توی بازی تاثیر مثبت بذاره :دی

تا حالا احتمال میدادم که امپراطور نیلفگارد باید خیلی آدم خفنی بوده باشه که بدون دخالت مستقیم 4 تا کشور را به جون انداخته ، الان دیگه مطمئن شدم :d

به شخصه دوست داشتم بازی GOT ساخته میشد میرفت اون توله حروم زاده رو سرش رو میزدم میفرستادم برای زن ـه ند استارک :(:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or