احتمال حضور Tywin Lannister شخصیت سریال معروف "Game of Thrones" در The Witcher 3

HosseinBrusli

کاربر سایت
lord-tywin.jpg

طی پستی که امروز VG بر روی خروجی خود قرار داده ، گفته میشود یکی از شخصیت های سریال "Game of Thrones" به نام Tywin Lannister که در این سریال نقش پادشاه یکی از 7 سرزمین را بازی میکند ، نقش امپراطوری Emhyr var Emrei از منطقه Nilfgaard را در بازی The Witcher 3 بر عهده خواهد داشت . در همین رابطه ، Marcin Blacha نویسنده The Witcher 3 در باره این حرکت خود گفته : " رویای من به حقیقت میپیوندد " چون این مرد به اعتقاد من بسیار جذاب و ترسناک است .

در پایان The Witcher 2 ، امپراطوری Nilfgaard به سمت شمال هجوم میبرد و همه چیز را بر سر راهش خراب میکند و در تریلری که امروز از The Witcher 3 پخش شد ، دیدیم که امپراطوری Nilfgaard ها هنوز هم کنترل ناحیه ای به نام " No Man’s Land " را برعهده دارد .

منبع

آخرین ویرایش:
برای اونایی که نمی دونن کیه:
Tywin Lannister

بسیار بسیار حمایت می شه. :bighug:

ولی اگه Tyrion بود من که دیوانه می شدم.:دی باید اینکارو بکنن.:دی
Tyrion به نظرم خوب نیست . حتی لینستر هم اصلا خوب نیست ! ای کاش سلطان " کارل دروگو " رو میذاشتن به عنوان فرمانروای وحشی ها :)) تو سریال که کشتنش . کل سریال و نابود کردن با این حرکتشون . اصلا غولی بود واسه خودش . :d اخه نمیشد تو بازی هم بسازنش . اونوقت کسی حریفش نمیشد . واسه همین هم از تو فیلم حذفش کردن :| ولی عیب نداره چون اون دختره ( مادر اژدها ) قراره انتقام سنگینی از تمام 7 پادشاه بگیره .

آخرین ویرایش:
دوباره یاد این سریال افتادم :دی
خاک برسرا تو قسمت 9 ـه فصل 3 زدن همه چیو نابود کردن :biggrin1:
آدم قحطی بود اینو بذارن؟ حداقل جیمی رو بذارن اگه میخوان از خاندان لنیستر ها یکی باشه.

عاقایون بحث سره قدرت ـه. اونی که حسین گفت هم قدرت ـش الکی بود. همون اتفاقاتی که توی قسمت 9 هم افتاد نشون می ده که اونم قدرت کافی رو نداره. Tywin از همه قدرت ـش بیشتره و پادشاه اصلی Westeros اونه. کاریزمایی که داره هم هیچ شخصیت دیگه ای نداره!:دی به نظر من بهترین انتخاب بوده!

پ.ن: ببخشید گنگ شد اصلا حوصله Spoiler نداشتم.:دی

به نظرم کاش به جای این کارها یکی پیدا میشد یه بازی درست درمون در حد اسکایرم یا ویچر از GOT میساخت .

از نظر صدا که واقعا ازش خوش میاد بیانش هم عالیه قدرت هم که از سر روش میباره اما من طرفدار خانواده استارکم کاش ند استارک بود .:d

دوباره یاد این سریال افتادم :دی
خاک برسرا تو قسمت 9 ـه فصل 3 زدن همه چیو نابود کردن :biggrin1:
آدم قحطی بود اینو بذارن؟ حداقل جیمی رو بذارن اگه میخوان از خاندان لنیستر ها یکی باشه.

اتفاقا اگه از لنستر ها قرار بود یکی انتخاب بشه بهترین گذینه ایمپ بود .:d

عاقایون بحث سره قدرت ـه. اونی که حسین گفت هم قدرت ـش الکی بود. همون اتفاقاتی که توی قسمت 9 هم افتاد نشون می ده که اونم قدرت کافی رو نداره. Tywin از همه قدرت ـش بیشتره و پادشاه اصلی Westeros اونه. کاریزمایی که داره هم هیچ شخصیت دیگه ای نداره!:دی به نظر من بهترین انتخاب بوده!

پ.ن: ببخشید گنگ شد اصلا حوصله Spoiler نداشتم.:دی

فعلا که یه ارتش قراره له اش کنه ! البته 3 فصله دارن طولش میدن ! ولی کلا Tywin کاریزماش خوبه ، اما شخصیتی نیست که حس قدرت و گردن کلفت بودن و به بازیباز القا کنه . اما کال دروگو کاملا حس نابودی ، حس تخریب ، حس سرطان ، حس جهنم و به ملت القا میکنه :d یعنی کارل دروگو رو میساختن ، یعنی تو بازی ملت دهنشون صاف میشد . چون رسما با یه پشت کوهی دیوانه طرف میشدن که هیچ چی حالیش نیست . اما قدرتش هم فوق العاده زیاده . هیچ جوره تو کتم نمیره که چرا کارل و نیاوردن ! جیمی هم بدرد نیمخوره . از نظر استایل جنگی به عنوان فرمانده خوبه . قطعا وقتی Tywin امپراطور باشه ، احتمالا تو بازی باید شاهد حضور جیمی هم باشیم دیگه !

کلا دارم حس میکنم ، داستان بازی رو دارن میبرن سمت گیم آف ترانز !

Tyrion به نظرم خوب نیست . حتی لینستر هم اصلا خوب نیست ! ای کاش سلطان " کارل دروگو " رو میذاشتن به عنوان فرمانروای وحشی ها :)) تو سریال که کشتنش . کل سریال و نابود کردن با این حرکتشون . اصلا غولی بود واسه خودش . :d اخه نمیشد تو بازی هم بسازنش . اونوقت کسی حریفش نمیشد . واسه همین هم از تو فیلم حذفش کردن :| ولی عیب نداره چون اون دختره ( مادر اژدها ) قراره انتقام سنگینی از تمام 7 پادشاه بگیره .

از این سریال بعید نیست یه وقت دیدی زدن مادر اژدها رو هم کشتن!!!

به نظرم کاش به جای این کارها یکی پیدا میشد یه بازی درست درمون در حد اسکایرم یا ویچر از GOT میساخت .

از نظر صدا که واقعا ازش خوش میاد بیانش هم عالیه قدرت هم که از سر روش میباره اما من طرفدار خانواده استارکم کاش ند استارک بود .:d

اتفاقا اگه از لنستر ها قرار بود یکی انتخاب بشه بهترین گذینه ایمپ بود .:d

ند استارک ها مثبت ان ! حال نمیده ! همش دنبال صلح و از این جور چیزان . من که دنبال یه شخصیت وحشی ام :))

از این سریال بعید نیست یه وقت دیدی زدن مادر اژدها رو هم کشتن!!!

نه دیگه ! این اتفاق نمیافته ! اون وقت 3 تا اژدها رو چه جوری میخوان بزنن ؟!

فعلا که یه ارتش قراره له اش کنه ! البته 3 فصله دارن طولش میدن ! ولی کلا Tywin کاریزماش خوبه
کلا دارم حس میکنم ، داستان بازی رو دارن میبرن سمت گیم آف ترانز !
اسپویل خاصی نداره:
لول پس باید همین طور منتظر فصل های بعدی باشید چون این 3 فصل فقط 2 کتاب اول و حدودا نیمی از کتاب 3 رو پوشش دادن و اگر اشتباه نکنم داستان در 7 کتاب تموم می شه:|:دی
پ.ن:sorry for spam:-"

لول پس باید همین طور منتظر فصل های بعدی باشید چون این 3 فصل فقط 2 کتاب اول و حدودا نیمی از کتاب 3 رو پوشش دادن و اگر اشتباه نکنم داستان در 7 کتاب تموم می شه:|:دی

تا جایی که من اطلاع دارم ، خود کارگردان گفته بود نمیخوایم سریال و مثل کتاب تو 7 یا 8 فصل تموم کنیم . دلیلش هم فکر کنم هزینه های سنگین ساخت هر قسمت بوده ! البته اینا دارن هر کتاب و تو یه فصل میسازن .
لینکی از کتاب های این سریال داری ؟

اسپویل خاصی نداره:

تا جایی که من اطلاع دارم ، خود کارگردان گفته بود نمیخوایم سریال و مثل کتاب تو 7 یا 8 فصل تموم کنیم . دلیلش هم فکر کنم هزینه های سنگین ساخت هر قسمت بوده ! البته اینا دارن هر کتاب و تو یه فصل میسازن .
لینکی از کتاب های این سریال داری ؟

تا الان از روی کتاب ها Game of Thrones و A Clash of Kings سیزن های 1و2 ساخته شده از کتاب سوم هم به دو بخش تقسیم شده که تا الان شده سیزن 3 از بخشی از اول کتاب A Storm of Swords الان سیزن 4 قراره بقیه کتاب A Storm of Swords باشه .;)

آخرین ویرایش:
نمیدونم اصلا چه معنی میده یه شخصیت از یه یونیورس دیگه رو بیارن وارد یه یونیورس دیگه کنن؟ :-/
با این حال شنیدن دوباره صدای Tywin واقعا لذت بخشه :x

نمیدونم اصلا چه معنی میده یه شخصیت از یه یونیورس دیگه رو بیارن وارد یه یونیورس دیگه کنن؟
با این حال شنیدن دوباره صدای Tywin واقعا لذت بخشه :x

چی چی ورس ؟! :|:d
نمیدونم اصلا چه معنی ای میده ما تو لَنگُ ایج خودمون از کلمات لَنگُ ایج دیگه استفاده کنیم ؟ :-/:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or