آیا Hideo Kojima در بازی Metal Gear Solid 5 حضور دارد(؟)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Metal-Gear-Solid-5-Hideo-Kojima.jpeg

درود.

سری بازی‌ Metal Gear Solid یکی از عناوینی می‌باشد که ما را با easter egg‌های خاص خود همیشه مجذوب نموده است. امروز نیز در طی توئیتری که از سوی اقای کوجیما به بیرون منتشر شد، ما ایشان در قسمت Mo-cap بازی Metal Gear Solid 5 شاهد هستیم. همانطور که در تصاویر زیر شاهد هستید کوجیما لباس مخصوص مو-کپچر را پوشیده است و در دستش سلاح نیز دیده میشود. وی که از این حالت خود چند عکس بیرون داده است، سوالات بسیاری را پیارمون خود درست نموده که یکی از انان بودن خود وی در بازی MGS5 است(؟).

احتمالا تو بخش موشن کپچر هم کسی عمق مطلب رو نگرفته استاد خودش دست بکار شده ....:d
کلا گیمر آزاری دارن .... هیچ کاریشم نمیشه کرد .:d

با ديدن اين عكس مشكوك شدم كه نكنه نقش Kazuhira رو برعهده داره:-/

با ديدن اين عكس مشكوك شدم كه نكنه نقش Quiet رو برعهده داره:-/

با ديدن اين عكس مشكوك شدم كه نكنه نقش Snake رو بر عهده داره:-/

در كل مشكوك شدم كه نكنه قراره بار مو-كپچر بازي رو يه تنه به دوش بكشه:d
اين كوجيما هم در نوع خودش آدم جالبيه:d

اگر Gamepad بیافت دست David Hayter و این هم جلو چشاش توی بازی باشه کاری به جاهای دیگر بازی نداره فقط دنبال Kojima میگرده که هر جور هست بترکونتش :d

یادتونه سره اون تریلر GDC از کوجیما پرسیدن وقتی میلر توو اون صحنه که بیگ باس بغلش بیهوشه به اون کسی که از زاویه دید اون داریم صحنه رو میبینیم اشاره میکنه به دکتر میگه
?what about him,اون طرف کیه؟گفت خودمم!همه فکر کردن شوخیه ولی مثله اینکه جدّیه:d

نميدونم يادتون باشه يا نه تو MGS Peace Walker يه صحنه اي بود كه پشت يه كاميون رو وارسي ميكردي يهو ميديدي كه كوجيما خودش اونجاست اونجاش از خنده روده بر شده بودم=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or