آیا Fable Legends بازی‌ست که از سوی ماکروسافت در Gamescom معرفی می‌شود؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
آیا Fable Legends بازی‌ست که ماکروسافت در Gamescom معرفی می‌کند؟

Fable-Legends-Domains.jpg

درود.

یکی از بازی‌های مهم و زیبای شرکت ماکروسافت بی‌شک Fable می‌باشد. هر چند از نسخه جدید این عنوان به طور رسمی خبری نیست ولی امروز در جدیدترین گزارش رسیده، ماکرو نام FableLegends.com و FableLegends.net را ثبت نمود که همین امر باعث شد بسیاری معتقد باشند Fable Legends عنوانی‌ست که ماکرو در Gamescom از آن پرده برداری خواهد کرد.

این احتمال که این بازی برای X1 باشد بسیار است زیرا این کنسول هنوز Fable ـی به خود ندیده.

Microsoft secures Fable Legends domains - Gematsu

به اسمش میخوره MMO باشه :| خاک تو سر Lionhead و مایکروسافت به صورت همزمان :| حالا امیدوارم MMO نباشه ولی بازم اگه MMO بود یه بازی خوب از آب در بیاد که آدم رغبت کنه بره طرفش :| :دی

ویرایش: من همش دوست دارم یه Spin off از Fable بسازن که تمش فانتزی نباشه و کاملا جدی بشه بازی، از این بیشتر از MMO استقبال میشه :دی

آخرین ویرایش:
یعنی هنوز امید داشتین MMO نباشه ؟! :d این همه خودشون رو سر MMO خفه کردن، بعد هم که John Needham رو کردن رئیس استودیو که کلا فقط میدونه MMO چیه ! :d

مطمئن باشید MMOــه :( اون مصاحبه مولینیو می گفت اواخر حضورش تو Lionhead همش حرف از اوردن این سبک تو بازی بود! حالا هم فک کنم مشغول همین کارن :-\

یعنی هنوز امید داشتین MMO نباشه ؟! :d این همه خودشون رو سر MMO خفه کردن، بعد هم که John Needham رو کردن رئیس استودیو که کلا فقط میدونه MMO چیه ! :d
220px-John_Turberville_Needham.jpg

:-s فکر کنم بازی خیلی خوب در بیاد قیافش به بازی می خوره ;;)
:d
کله شیر می خواد چیکار کنه ؟ :-s اما MMO هم بد نیستا ! :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or