به نظر میاد شما اصلا نمیدونی ps plus چی هست:dاون چیزی که من از حرفش برداشت کردم اینه که میتونی بازی رو با پی سی یا وسیله دیگه ای بخری و روی PS4 بازی کنی.اخه مگه میشه بازی ای که برا PS4 هست رو روی موبایل بازی کنی؟و اینکه وقتی بازی میپره چجوری میتونی سیو کنی بعدا استفاده کنی؟
نه.منظور ایشون این بوده که مثلا شما PS4 رو در زمان لانچ نمیخری و میخوای مثلا 6 ماه دیگه بخری.توی این مدت یه سری بازی رایگان توی PS PLUS قرار داده میشه که اگه اونا رو نگیری از دستت میپرن.تو میتونی اونا رو از طریق PC یا موبایل رزرو کنی و هر وقت PS4 گرفتی"میتونی با فعال کردن PS PLUSات اونا رو دریافت و بازی کنی
به نظر میاد شما اصلا نمیدونی ps plus چی هست:d
این ویژگی واقعا عالی هست.بازی های مجانی ps4 رو میزاری تو لیست دریافت هروقت خود کنسول رو گرفتی 20 تا بازی مجانی داری برای دانلود:bighug:
اولی نه :d دومی هم آره :d ( البته اگر جمله ـت سوالی بود :d )خوب باید پلاس داشته باشیم نه؟و اینکه محدوده مثلا همون 6 ماه یا هروقت خریدیم میشه استفاده کرد؟![]()
اولی نه :d دومی هم آره :d ( البته اگر جمله ـت سوالی بود :d )
اون چیزی که من از حرفش برداشت کردم اینه که میتونی بازی رو با پی سی یا وسیله دیگه ای بخری و روی PS4 بازی کنی.اخه مگه میشه بازی ای که برا PS4 هست رو روی موبایل بازی کنی؟و اینکه وقتی بازی میپره چجوری میتونی سیو کنی بعدا استفاده کنی؟