آیا بدون PS4 هم میشود بازیهای رایگان موجود در PS PLUS را گرفت // Yoshida : بله !!!

اون چیزی که من از حرفش برداشت کردم اینه که میتونی بازی رو با پی سی یا وسیله دیگه ای بخری و روی PS4 بازی کنی.اخه مگه میشه بازی ای که برا PS4 هست رو روی موبایل بازی کنی؟و اینکه وقتی بازی میپره چجوری میتونی سیو کنی بعدا استفاده کنی؟

اون چیزی که من از حرفش برداشت کردم اینه که میتونی بازی رو با پی سی یا وسیله دیگه ای بخری و روی PS4 بازی کنی.اخه مگه میشه بازی ای که برا PS4 هست رو روی موبایل بازی کنی؟و اینکه وقتی بازی میپره چجوری میتونی سیو کنی بعدا استفاده کنی؟
به نظر میاد شما اصلا نمیدونی ps plus چی هست:d
این ویژگی واقعا عالی هست.بازی های مجانی ps4 رو میزاری تو لیست دریافت هروقت خود کنسول رو گرفتی 20 تا بازی مجانی داری برای دانلود:bighug:

اگه بشه با برنامه هایی مثل PS3 Proxy یا .. بگیری خیلی خوبه
عکس هم واقعا برازنده Shuhei Yoshida هست :-*
u5193_SonyShuheiYoshidaPop.jpg

آخرین ویرایش:
نه.منظور ایشون این بوده که مثلا شما PS4 رو در زمان لانچ نمیخری و میخوای مثلا 6 ماه دیگه بخری.توی این مدت یه سری بازی رایگان توی PS PLUS قرار داده میشه که اگه اونا رو نگیری از دستت میپرن.تو میتونی اونا رو از طریق PC یا موبایل رزرو کنی و هر وقت PS4 گرفتی"میتونی با فعال کردن PS PLUSات اونا رو دریافت و بازی کنی

خوب باید پلاس داشته باشیم نه؟و اینکه محدوده مثلا همون 6 ماه یا هروقت خریدیم میشه استفاده کرد؟:دی

- - -ویرایش - - -

به نظر میاد شما اصلا نمیدونی ps plus چی هست:d
این ویژگی واقعا عالی هست.بازی های مجانی ps4 رو میزاری تو لیست دریافت هروقت خود کنسول رو گرفتی 20 تا بازی مجانی داری برای دانلود:bighug:

:|:|:|/:)

سونی با این کاراش دیگه داره ما رو کم کم شرمنده میکنه :"> :دی
به نظرم سونی این نسل از دید مشتری داره به قضایا نگاه میکنه ، خودشو جای ما میذاره و همه ی نیازهای گیمر رو برطرف میکنه. اینجوری نیست که بشینه اون بالا و بگه حالا شما التماس کنید تا بهتون اون چیزایی که حقتون ـه رو بدیم. تا الان چیزی نبوده که دوست داشته باشم و PS4 اون قابلیت رو نداشته باشه ( بدون اغراق ) حتی فراتر از انتظارات من رفته و باعث همه ی اینها مارک سرنی :x و کاز هیرای هستن.

داداش چرخه بازی تو پلاس مثلا 1 ماهه تو قبل پایان یه ماه بازیو وارد دانلود لیست میکنی میره پی کارش همین ، من اینفیمسو 1 روز قبل رداشتنش از پلاس زدم تو دان لیستم یه ماه بعد دان کردم تا آخرین روز پلاسم اشتفاده کردمش چیز عجیبی نیست:|

نه رفیق با هر دیوایسی شما میتونی با اکانتت لاگ این کنی و هرچیزی رو میخوای بخری که میره توی بخش دنلد اکانتت. مثلا با گوشی میخری اما بعدا با PS4 میری و از قسمت دنلد انتخاب و دریافتش میکنی.

من تا الان پلاس نگرفتم چون نیازی نداشتم خوب اگه اینطوری باشه که ادم هر چی بازی میاد FREE رو رزرو میکنه تا اخر نسل میشه؟ یا تعداد محدوده؟
بعد اگر داشتیم دانلود میکردیم دورش تموم شد چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or